Anında adsense onayı kalktımı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
D

Dean

Guest
Son zamanlarda adsense açılınca anında onay geliyodu, 5 6 saat önce açtıklarım da tık yok hala. Yakın zamanda deneyen oldu mu ? Biraz kuşkulandımda

edit: 1 adsense onaylanmış diğeri hala pasif. aynı saatte açıldı bide

Son düzenleme:
ADsense dan nasıl ödeme alıyorsunuz anlamıyorum. Eğer ödeme alamıyorsanız hala neden adsense açıyorsunuz onu hiç anlamıyorum.

Tamam youtube alışkanlık yaptı para kazzanamasakta kanal açıyoruz ara sır katılıyorum ama 6 aydır bitti diyorum yine açıyorum adsense yine ban. En sonunda Adsense ofisini basacağım o olacak..

ADsense dan nasıl ödeme alıyorsunuz anlamıyorum. Eğer ödeme alamıyorsanız hala neden adsense açıyorsunuz onu hiç anlamıyorum.

Tamam youtube alışkanlık yaptı para kazzanamasakta kanal açıyoruz ara sır katılıyorum ama 6 aydır bitti diyorum yine açıyorum adsense yine ban. En sonunda Adsense ofisini basacağım o olacak..

Hacı 6-7 aydır bizde ödeme alamıyoruz fakiriz ama ya olursa diyoruz :D :D İş güç de yok

hocam böyle hergün herkes adsense açtıkça her ay banlanmaya mahkumuz. Ben 2-3 aydır hiç adsense de açmıyorum kanal da açmıyorum. Çünkü boşa kürek sallamak istemiyom. Adsensenin şu aylarda pek te espirisi kalmadı. Çünkü scam siteden farksız. Pin gelene kadar uğraştırıyor pin gelmeden banlıyor. Son banlandığımda pin gelmeden bi gün önce banlandım. Mesela Adsense 1 hesap banlıyo. Gelecek ay 3 hesap açıyorlar. Adsense 3 hesap banlıyor. Gelecek ay 10 hesap alıyorlar. Adsense ödeme yapmasadı. Herkesi banlasada. Yine kazanıyor.

5 dk önce 2 tane adsenseyi onaylamak için kimlik gönderdim 2 dk olmadan onaylandı.

Dün Adsense acayim dedim anında açılmıyor artık bekletiyor ama onaylandı Adsense

3 ay diye birşey yoktu en başından beri 45 günde açılıyordu. İlk pini istedikten sonra 2. pin isteme yeri 21 gün sonra açılır onu istedikten sonra 21 gün sonra 3.pin açılır.

Abi basliga gore konusuyosunuz yazilanlari hic okumadan cevap veriyosunuz adam pin dememiski adsanse acilirken onaylanmasini sormus.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi basliga gore konusuyosunuz yazilanlari hic okumadan cevap veriyosunuz adam pin dememiski adsanse acilirken onaylanmasini sormus.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen sen dediğinde farkettim bende şimdi 1 adsense açtım deneme için anında onaylanmadı. Aşağıdaki mesaj var.

Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as your application is currently in review. Within a week of your application date, we'll review your application and follow-up with you via email. Once you are approved to join AdSense, you'll be able to log in to your account and get started.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri