Anında Ünleme Düşme Sorunu İçin Denenebilir Taktik

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
hocam yöntem için tşkler.ancak başarı oranı çok düşük.toplam 4 ayrı kanalda herbirinde 10 ar video ile deneme yaptım öncelikle çok ama çok uzun sürüyor.video süreleri 5 ile 12 şer dakika arasında ve birbirinden farklı videolar

1.kanalda 10 uda unleme dustu.
2.kanalda yine 10 da 10 ünlem
3.kanalda 9 ünlem 1 geçti.
4.kanalda 6 ünlem 4 geçti.

sonra karartma degilde videoyu daha da acma yontemı vs uyguladım ama sonuc yıne.sizinkiler kategori ile ilgili olarak geçmiş olabilirler.

belkıde ama film kategorisinde calısıyorum dunden berı yaklasık 100 vıdeodan 85 i gectı

arkadaslar bende denedim olmadi bende bu yontem ama bende genelde dini paylasim felan var ve egitim kategorisinde paylasiyorum bunu insanlar ve blogs diye degistirerek denesem olur mu açaba

%60' kısmında para kazanma sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar videoyap botu kullanıyorum, bu sabah [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] arkadaşımızdan aldıgım yeni kanalların birinin para kazanmasını açmadan 500 adet video yükledim.Yükleme bittikten sonra birkaç saat bekledim yaklaşık 2 saat öncede tüm videoların para kazanmasını açtım yaklaşık 300 adet videonun para kazanması sorunsuz çalışıyor ünleme düşen videoları sildim bekliyorum.Birkaç saat sonra videolar ünleme düşmezse adsenseye kanalı baglamayı düşünüyorum.
Bu günlerde bu oran gerçekten çok iyi, bot kullananlara önerimdir.Umarım bir an önce bu sorundan kurtuluruz.
Bol kazabçlar...

O benim kanalın kerametidir hocam :)

:) koray hocamın hakkıdır, benim bot sadece yükleme işini yapmıştır:P

%60' kısmında para kazanma sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar videoyap botu kullanıyorum, bu sabah [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] arkadaşımızdan aldıgım yeni kanalların birinin para kazanmasını açmadan 500 adet video yükledim.Yükleme bittikten sonra birkaç saat bekledim yaklaşık 2 saat öncede tüm videoların para kazanmasını açtım yaklaşık 300 adet videonun para kazanması sorunsuz çalışıyor ünleme düşen videoları sildim bekliyorum.Birkaç saat sonra videolar ünleme düşmezse adsenseye kanalı baglamayı düşünüyorum.
Bu günlerde bu oran gerçekten çok iyi, bot kullananlara önerimdir.Umarım bir an önce bu sorundan kurtuluruz.
Bol kazabçlar...

Acele etme unlem sayisi cok olunca 1-2 gun sonra kanalin para kazanmasi kapatilabiliyor , bende 450 kusur video attim , 130 tanesinin isigi yandi , unlemlileri sildim , birgun sonra para kazanmasi kapatildi kanalin.

Acele etme unlem sayisi cok olunca 1-2 gun sonra kanalin para kazanmasi kapatilabiliyor , bende 450 kusur video attim , 130 tanesinin isigi yandi , unlemlileri sildim , birgun sonra para kazanmasi kapatildi kanalin.

bende sürüyle ünlem oluyor, hiç para kazanma kapatılmıyor
bugün 700 uzun video bastım 30u dünya engeli eşleşen çıktı
kaldı 670, 420 ünlem oldu 250 dolar ışığı yandı
kaç zamandır hergün en az 300 400 ünlem alıyor kanallarım daha hiçbişey olmadı çok şükür
yanlış yaptığınız bişeyler vardır

bende sürüyle ünlem oluyor, hiç para kazanma kapatılmıyor
bugün 700 uzun video bastım 30u dünya engeli eşleşen çıktı
kaldı 670, 420 ünlem oldu 250 dolar ışığı yandı
kaç zamandır hergün en az 300 400 ünlem alıyor kanallarım daha hiçbişey olmadı çok şükür
yanlış yaptığınız bişeyler vardır

Valla yalnis ne olabilirki , toplu attim videolari , para kazanmayi actim , unlemlileri sildim , 1-2 gun sonrada adsense bagliyacaktim , yandex.maili ile acilmis bir kanal ondan olabilirmi diye dusunuyorum , ama oyle olsaydi kanali tamamen kapatirlardi.

arkadaşlar 3 gün önce yeni bir kanal açtım günlük 3-5 video attım hiçbiri ünleme düşmedi sanıyorum aynı anda nekadar fazla yükleme yaparsak ünleme düşme olasılıgı o kadar yükseliyor

arkadaşlar 3 gün önce yeni bir kanal açtım günlük 3-5 video attım hiçbiri ünleme düşmedi sanıyorum aynı anda nekadar fazla yükleme yaparsak ünleme düşme olasılıgı o kadar yükseliyor

kesinlikle alakası yok

ben 5 tane kanal açtım 500 video linki seçtim
ilk çalışma olarak 4 kanala 125 125 125 125 şeklinde yükleme yaptım
çıkan sonuçları not aldım, her kanalda kaçtane ünlem çıktı falan ve bu 4 kanalda toplam çıkan ünlemleri topladım

sonra bir kanal daha açtım
bu 4 kanala 125 125 şeklinde yüklediğim toplamda 500 tane olan bu videoları bu tek kanala toplu olarak yükledim

istatistikleri şunlardı bu iki çalışmanın
ilk 4 kanalda toplam 290 ünlem çıktı
tek kanalda 300 ünlem çıktı

bence çok yüklemeyle keisnlikle hiçbir alakası yok, youtub videoları bişekilde tanıyor ve öyle ünleme düşüyor videolar

kesinlikle alakası yok

ben 5 tane kanal açtım 500 video linki seçtim
ilk çalışma olarak 4 kanala 125 125 125 125 şeklinde yükleme yaptım
çıkan sonuçları not aldım, her kanalda kaçtane ünlem çıktı falan ve bu 4 kanalda toplam çıkan ünlemleri topladım

sonra bir kanal daha açtım
bu 4 kanala 125 125 şeklinde yüklediğim toplamda 500 tane olan bu videoları bu tek kanala toplu olarak yükledim

istatistikleri şunlardı bu iki çalışmanın
ilk 4 kanalda toplam 290 ünlem çıktı
tek kanalda 300 ünlem çıktı

bence çok yüklemeyle keisnlikle hiçbir alakası yok, youtub videoları bişekilde tanıyor ve öyle ünleme düşüyor videolar

ben de çok yaptım sizin gibi fakat birkere o kanala ünlem çıktıktan sonra ne atarsanız atın ünlemden kurtulamıyorsunuz elimde 50 kanal oldu 50 kanalada aynı videoyu attım 49 u ünlem yeni açtıgım kanal para kazanıyor yani diyeceğim şu elimizden geldiği kadar kanalları ünleme düşürmemeye çalışmamız lazım taki bir çözüm yolu bulunana kadar.

:) koray hocamın hakkıdır, benim bot sadece yükleme işini yapmıştır:P

Ben yaptıgım işlemleri detaylı olarak anlatmak istedim, videoyap botundan ya da [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] arkadaştan aldıgım kanaldan dolayı bu sonuç oldu demedim.Eger siz bunu anladıysanız diyecek sözüm yok.
Sanırım bundan sonra kullandıgımız meteryaller halkında olumlu bile olsa yorum yapmamak gerekiyor.Zira baksanıza dalga konusu edilebiliyoruz.Neyse artık; gereken mesaj alınmıştır, saygılar...:cool:

Ben yaptıgım işlemleri detaylı olarak anlatmak istedim, videoyap botundan ya da [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] arkadaştan aldıgım kanaldan dolayı bu sonuç oldu demedim.Eger siz bunu anladıysanız diyecek sözüm yok.
Sanırım bundan sonra kullandıgımız meteryaller halkında olumlu bile olsa yorum yapmamak gerekiyor.Zira baksanıza dalga konusu edilebiliyoruz.Neyse artık; gereken mesaj alınmıştır, saygılar...:cool:

Hocam sadece espri idi yanlış anlamışsınız bizi sanırım.

Arkadaşlar boş awesomeness kanalı olan varsa deneyebilir mi ?

1- Videoyu aweye atıp video yüklenirken para kazanmasını açın.
2- Videoyu creative commands olarak seçin.
3- Video linkini kopyalayıp adsense bağlı kanalda video editöre gidip arama kısmına yapıştıın. Video orada belirir.
4- Videoyu o kanalda kaydedin.

Sanki doları yanmış videoyu editörden yeniden attığımızda para kazanması açılacak gibi geliyor.

bunu uyguladım ünlem işareti gitti. videom da reklam var fakat daha sonradan tekrar ünleme dönen varmı?

Bu sonuç ile %100 başarı var mı arkadaşlar?

ben 1 tanede denedim sonuç

çok uzun sürüyo ve bende yine ünleme düştü bazılarında yanıyo

Ne biliyim şaşırdım

ben 3 video denedim uzun 3 ü de olumlu sonuç aldı. benim merak ettiğim sonradan ünleme düşer mi? başka deneyen varsa yazsın bakalım

Arkadaşlar boş awesomeness kanalı olan varsa deneyebilir mi ?

1- Videoyu aweye atıp video yüklenirken para kazanmasını açın.
2- Videoyu creative commands olarak seçin.
3- Video linkini kopyalayıp adsense bağlı kanalda video editöre gidip arama kısmına yapıştıın. Video orada belirir.
4- Videoyu o kanalda kaydedin.

Sanki doları yanmış videoyu editörden yeniden attığımızda para kazanması açılacak gibi geliyor.

Mantıklı gibi görünüyor. Mimlenmiş bir kanalım var, hiç dolar açılmayan. Uygulayıp hemen dönüş yapıyorum.

Edit: Sonuç maalesef başarısız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri