[MENTION=14454]gkhn06[/MENTION] hacı var mı tavsiyen![]()
Olmamı dostum ankarayı gez gez bitiremezsin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=14454]gkhn06[/MENTION] hacı var mı tavsiyen![]()
forum atatürk düşmanlarıyla dolu..
Düşmanlıkla ne alakası var. Anayasada Ankara gelen Anıtkabir i ziyaret etmek zorundadır. diye bir yasa var da benim mi haberim yok.
Ayrıca herkes kamal atatürk u sevmek zorunda diye bir kanun da yok herhalde.
senin ne olduğunu bilen biliyor. tartışmaya girmeyeceğim
Anıtkabir dışında ne var hacı ?
ki ben de gitmem biliyorsun![]()
bir ankaralı olarak bir o kadar avm de ben eklerim o listeyeAnıtkabir'e gitmiyorsanız, içeri girmeden otobandan transit geçebilirsiniz.
Ha yok ben illaki Cumhurbaşkanlık Sarayını görmek istiyorum diyorsanız, sayın cumhurbaşkanımızın büyük katkılarının bulunduğu alışveriş merkezlerini de gezebilirsiniz.. Başka da bir şey yok çünkü Ankara'da...
( Ki gidip fotoğraf falan çektirmeyi unutun.. )
Buyrun listesi ;
Kızılay AVM
Kentpark AVM
Cepa AVM
365 AVM
A-City AVM
Gordion AVM
Ankamall AVM
Antares AVM
Anatolium AVM
Arcadium AVM
Forum Ankara AVM
Optimum AVM
Next Level AVM
Armada AVM
ve daha niceleri...
Anıtkabir'i ziyaret etmekten itinayla kaçan sanki ailevi bir gelenekmiş gibi ; "biliyorsun ben de gitmem zaten" diyen eski parayla 1.3 katrilyon liraya yaptırılan Aksaray'ı görmeye gidip fotoraf çektirmek isteyen , yaşam odaları yaptırılmazken hala 16 işçi yer altındayken bunu sorgulayamayan zihniyete acıyorum..
Ne kadar boş adamsın ya resmen mevzu çıkarmak için yazmışsın işiniz gücünüz bölücülük
Adam bize sallayacak biz cevap vermeyecez öyle mi daha cok beklersiniz. Sağ üst köşeden report edebilirsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.