Ankarada Aracımı Nereye Bırakabilirim

askbahcesii

Kayıtlı Üye
arkdaşlar bayram tatili nedeniyle memlekete gidiyorum ankara'dan sonra uçak yolculuğu yapacağım,tatilim de yaklaşık bir ay sürecek havaalanına yakın bir yerde aracımı nereye en uygun yada hiç para vermeden bırakabilirim? bilgisi olan arkdaşların fikirlerini öğrenmek isterim teşekkürler.

kardeşim avm ye bırakırsın ankamall gibi havaşla geçersin havaalanına.

bir tanıdığının evinin önü yoksa sıkıntı. avm ye bıraksan dikkat çeker 30 gün çekiciyle çektirirler. mahalle arasına bıraksan yine dikkat çeker arabayı sağlam bulamazsın.

avm ile sanırım görüşebilirsin. avm lerde kanuna göre ilk 3 saat ücret alamazlar. 3 saat sonrası ücrete dahil olur. Lakin bu kanunu her avm uygulamıyor bir tüketici şikayet edene kadar v.s O işin başka boyutu :) En iyisi avm otopark görevlisi ile görüşmek detaylı bilgi almak

Not: Ankarada yaşamıyorum...

Son düzenleme:
avm ile sanırım görüşebilirsin. avm lerde kanuna göre ilk 3 saat ücret alamazlar. 3 saat sonrası ücrete dahil olur. Lakin bu kanunu her avm uygulamıyor bir tüketici şikayet edene kadar v.s O işin başka boyutu :) En iyisi avm otopark görevlisi ile görüşmek detaylı bilgi almak

havaalanına yakın bir avm var mı peki aile olduğu için havaş falan uğraşmak istemiyorum

---------- Spam Engelliyici 09:10 ---------- Önceki Mesaj 09:07 ----------

hem 30 gün beklesin hem bedava kalsın o iş sakat hocam döndüğünde arabanı bulamazsın

bir tanıdığının evinin önü yoksa sıkıntı. avm ye bıraksan dikkat çeker 30 gün çekiciyle çektirirler. mahalle arasına bıraksan yine dikkat çeker arabayı sağlam bulamazsın.

bir arkadaşım var sitede oturuyor kiracı ama site yönetimi falan sıkıntı çıkarır mı onu bilemiyorum söylemedim henüz kendisine

havaalanına yakın bir avm var mı peki aile olduğu için havaş falan uğraşmak istemiyorum

---------- Spam Engelliyici 09:10 ---------- Önceki Mesaj 09:07 ----------

bir arkadaşım var sitede oturuyor kiracı ama site yönetimi falan sıkıntı çıkarır mı onu bilemiyorum söylemedim henüz kendisine

arkadaşın senden ödünç almış gibi söylesin yönetime arabayı 1 ay

Avm ye okdar gun arac bırakılırmı ıyımısınz hcam.aracın en ıyı ıhımalle cekılır hocam.ve kacgun kalacagı ıcın otoparkta yuksek para cıkar ??kapalı otopark arastrn hocam aylık odemelı secenegı olanlr oluor.uyguna ayarlarsnz hem guvenlı.yda bır tanıdık.kayserıden gıdersenız yer saglarım.

Avm ye okdar gun arac bırakılırmı ıyımısınz hcam.aracın en ıyı ıhımalle cekılır hocam.ve kacgun kalacagı ıcın otoparkta yuksek para cıkar ??kapalı otopark arastrn hocam aylık odemelı secenegı olanlr oluor.uyguna ayarlarsnz hem guvenlı.yda bır tanıdık.kayserıden gıdersenız yer saglarım.

tşk ederim ama uçakla gideceğimiz için mecburen ankaraya bırakmam gerekiyor.

---------- Spam Engelliyici 09:15 ---------- Önceki Mesaj 09:15 ----------

arkadaşın senden ödünç almış gibi söylesin yönetime arabayı 1 ay

arkdaşın arabası da var aksine

Çok çok zor hocam. Avm ydi şuraydı buraydı bitirirler arabayı bence. Ama Altınpark Yönetimine sorun bi aylık olarak bırakmak için yol üzerinde mesela. Bizim kapalı garaj olsa alırdım ben ama kapalı garaj yok ve çocuklar dışarda oynuyor onu kabul edemem yani . havaalanında da otopark var eger 100-200 lira bişeyse bence verin gitsin içiniz rahat eder en azından.

Hocam sizin eviniz nerde normal zamanda arabanız nerde kalıyor.
Eviniz istanbuldaysa ben aracınızı ankaradan evinize getiririm.

Esenboğa Havaalanı 1 aylık ücret 264 tl. Günlüğü 8,8 tl ye denk geliyor. En azından kafanız rahat olur.

Çok çok zor hocam. Avm ydi şuraydı buraydı bitirirler arabayı bence. Ama Altınpark Yönetimine sorun bi aylık olarak bırakmak için yol üzerinde mesela. Bizim kapalı garaj olsa alırdım ben ama kapalı garaj yok ve çocuklar dışarda oynuyor onu kabul edemem yani . havaalanında da otopark var eger 100-200 lira bişeyse bence verin gitsin içiniz rahat eder en azından.

çare bulamazsam 100-200 vercez artık

---------- Spam Engelliyici 11:18 ---------- Önceki Mesaj 11:17 ----------

Hocam sizin eviniz nerde normal zamanda arabanız nerde kalıyor.
Eviniz istanbuldaysa ben aracınızı ankaradan evinize getiririm.

ev bilecik in bir ilçesinde hocam geri dünüşte de lazım olacak araç

---------- Spam Engelliyici 11:19 ---------- Önceki Mesaj 11:18 ----------

Esenboğa Havaalanı 1 aylık ücret 264 tl. Günlüğü 8,8 tl ye denk geliyor. En azından kafanız rahat olur.

buaylarda biraz maddi yönden sıkışıklığım var olmadı vercez artık.bu verdiğiniz bilgi kesin mi hocam

Getir Odtü'ye hocam sıkıntı olmaz ben yardımcı olurum personelim orada

asker bi tanıdığınız varsa orduevi vs. iyi olur olmadı polis tanıdığınız varsa bir karakolun önü iyi olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri