Ankara'da Askeri Araçlara Saldırı

size çok basit bir şey gösterip çıkıyorum provakasyon olmasın. sorularınızın cevabı şu videodadır:

https://www.youtube.com/watch?v=OCH61h4FWLw

videoya ilişkin olarak buyurun güncel gün haberi: http://www.hurriyet.com.tr/rusyanin-irana-savas-ucagi-satisi-40057281

Bağlantıyı kuran kurar kuramayan kuramaz görmek isteyen gerçeği görür gerçeği görmek istemeyen görmek istediğini görür. Herkes özgürdür düşüncesinde tabii ki. Videodaki Arap liderleri gördüyseniz hepsi dalga geçer gibi adama gülüyor kaddafi 2010 da söylüyor bunları sene 2016 ne oldu? Kaddafi kahin miydi?

Son düzenleme:
Herkes içinden geleni ağzına geleni söylemiş ama böyle olmuyor malesef arkadaşlar . Kimse sabah ezanı uyanıp namazını kılıp dua ediyor mu allaha ? Herkes sen ben o değil . Etmiyor kimse allah şunun belasını versin diyoruz , allah buna şöyle yapsın böyle yapsın diyoruz . Başka da bişey demiyoruz . Bizim elimizden gelen şey namazlarımızı kılıp kuran okuyup allaha bol bol dua etmek .
"Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar da Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşad (doğru yolu bulmuş) olurlar. (Bakara Suresi, 186)"

Şu mübarek cuma gününde bol bol dua edelim arkadaşlar allaha , şehitlerimizin ruhuna ....

bu tur olayların arkasında elbette yabancı guclerin oldugu asikarda. abd yada rusya sozde dusman turke gelınce ortak namuzsuzlar. bizim devletin basındakilerin suc arkadas. soze gelince istihbart herseyı işitiyor ama işe gelince yok. bariş sureci diye diye bu ulke bu duruma geldi. 99 2000 lerde teror bıttı bıtecekti. simdi noldu cozum surecıymıs. terorle pazarligin sureci mi olur. milleti enayı yerıne koydular. dunyayı titreten koca osmanlı gibi bir devletin torunlarini 3 5 terorist parmagında oynatıyor. agrima gidiyor arkadaş artik. allah rahmet eylesin demek artık sıradan alişildi. evet allah sehıtleri rahmetıne kavustursun amin de. su halki da yonetıcıler artık huzura kavustursun

Herkes içinden geleni ağzına geleni söylemiş ama böyle olmuyor malesef arkadaşlar . Kimse sabah ezanı uyanıp namazını kılıp dua ediyor mu allaha ? Herkes sen ben o değil . Etmiyor kimse allah şunun belasını versin diyoruz , allah buna şöyle yapsın böyle yapsın diyoruz . Başka da bişey demiyoruz . Bizim elimizden gelen şey namazlarımızı kılıp kuran okuyup allaha bol bol dua etmek .
"Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar da Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşad (doğru yolu bulmuş) olurlar. (Bakara Suresi, 186)"

Şu mübarek cuma gününde bol bol dua edelim arkadaşlar allaha , şehitlerimizin ruhuna ....

Ben videoda fazlasını koydum hocam düşünceden laftan. Sorunun kaynağını. tabii ki Allahın taktiri her şeyden önemlidir ötedir. Ona iman etmek. Fakat videoyu inceleyip olaya Dünya gözüyle bakıldığında gerçek ortada dediğim gibi laftan fazlası gerekiyor bu gibi durumlarda Bizim durumumuzu yaşayan Fransa 24 saat geçmeden Suriye'ye gitti IŞİD'in olduğu bölgeleri bombaladı biz ne yapabiliyoruz çok sert tepki verip kendi sınırımızdan bombalayabiliyoruz. Giremiyoruz. Allah'ın yardımı isteği olmadan tabii ki hiç bir kul kendi isteğine amacına ulaşamaz. Fakat kul bir çalışma gösterecek aynı zamanda iman edecek ki Allah'ta yardımcı olsun yani biz bir şeyler yapacağız duamızı edeceğiz ki Allah yar ve yardımcımız olsun. Fakat biz hiç bir şey yapmadan sadece oturalım iman edelim gerisi kendi kendine hallolsun diye bekliyoruz. En azından savaş anlamında.

Ben videoda fazlasını koydum hocam düşünceden laftan. Sorunun kaynağını. tabii ki Allahın taktiri her şeyden önemlidir ötedir. Ona iman etmek. Fakat videoyu inceleyip olaya Dünya gözüyle bakıldığında gerçek ortada dediğim gibi laftan fazlası gerekiyor bu gibi durumlarda Bizim durumumuzu yaşayan Fransa 24 saat geçmeden Suriye'ye gitti IŞİD'in olduğu bölgeleri bombaladı biz ne yapabiliyoruz çok sert tepki verip kendi sınırımızdan bombalayabiliyoruz. Giremiyoruz. Allah'ın yardımı isteği olmadan tabii ki hiç bir kul kendi isteğine amacına ulaşamaz. Fakat kul bir çalışma gösterecek aynı zamanda iman edecek ki Allah'ta yardımcı olsun yani biz bir şeyler yapacağız duamızı edeceğiz ki Allah yar ve yardımcımız olsun. Fakat biz hiç bir şey yapmadan sadece oturalım iman edelim gerisi kendi kendine hallolsun diye bekliyoruz. En azından savaş anlamında.

Sen elinden geleni yap duanı et gerisini allaha bırak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri