Ankara'da Patlama - 20'den fazla ölü var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyarbakır mitingi yazacağına suruç yazmış. Devamında düzeltmiş zaten.

Neyse Türkiye'de yıllardır bombalı olayları en iyi kimin bildiği gün gibi ortadadır.

Mağdur edebiyatına yatıp hümanistlik kasanlar da ortadadır.

Kendi insanına neden zarar versin pkk diyenlere de canlı bombalarda (büyük ihtimal burada ki gibi ) sizin işiniz diyebilirim anca.

Hükümet ne kazanacak bu olaydan bende anlamadım. Hadi mhp yaptı deseniz anlarım. Terörü tırmandırıp oy kazanmak istiyor diyeceğim.

Bana göre bu olayda en karlı olan hdp'dir. Ölenlerde inandıkları, destekleri kişiler tarafından öldürüldü işte. Yıllardır olduğu gibi.

amacım siyaset değil siyasetin yeri de bu forum değil. Yanlış bir bilgi gözüme takıldı düzelttim sadece. Sizde uzatmayın

ne kadar ******** ve haysiyetsiz bir hükümet.Binlerce kişi sadece bomba saldırılarında ölüyor ve halen bir istifa söz konusu değil.Mit denen bir kurum var ne iş yapıyor çaymı içiyorlar butun gun? Neden bunların onune geçilemiyor ? yoksa hükümet primmi yapıyor bunun uzerinden ben gerçekten ama gerçekten anlamıyorum

Konu ile hiç bir yönetici arkadaş ilgilenmesin. 1 saate kadar konuya müdahale edeceğim.

Not: Düzenlenen mesajlara da işlem yapılacaktır

Diyarbakır mitingi yazacağına suruç yazmış. Devamında düzeltmiş zaten.

Neyse Türkiye'de yıllardır bombalı olayları en iyi kimin bildiği gün gibi ortadadır.

Mağdur edebiyatına yatıp hümanistlik kasanlar da ortadadır.

Kendi insanına neden zarar versin pkk diyenlere de canlı bombalarda (büyük ihtimal burada ki gibi ) sizin işiniz diyebilirim anca.

Hükümet ne kazanacak bu olaydan bende anlamadım. Hadi mhp yaptı deseniz anlarım. Terörü tırmandırıp oy kazanmak istiyor diyeceğim.

Bana göre bu olayda en karlı olan hdp'dir. Ölenlerde inandıkları, destekleri kişiler tarafından öldürüldü işte. Yıllardır olduğu gibi.

sen analiz yapma o kıt aklınla,adamlar 80 kişi meclise girmiş ne hikmetse hırsız partisi tek başına hükümet kuramayınca terör patlıyor.size denecek bi söz yok

siyaset yapmayın arkadaşlar şu forumda malesef ban yiceksiniz.. burada tartışmanız hiç bir şeyi değiştirmez, mücadelenizi gerçek hayatta yapın ki elinize bir şey geçsin.. Allah ülkemizi korusun

amacım siyaset değil siyasetin yeri de bu forum değil. Yanlış bir bilgi gözüme takıldı düzelttim sadece. Sizde uzatmayın

Yok ben size bir şey demedim. Mesajın devamının sizinle alakası yok. Sadece sizin düzelttiğiniz şeyi onayladım diyelim.

sen analiz yapma o kıt aklınla,adamlar 80 kişi meclise girmiş ne hikmetse hırsız partisi tek başına hükümet kuramayınca terör patlıyor.size denecek bi söz yok

O hırsız partisi dediğin beni ilgilendirmez. Ben chp'ye yakın parti tutmayan ve oy kullanmayan biriyim. Sizin gibi terörist sevicilerin mağdur edebiyatı yapıp, propaganda yapmanıza burada göz yumacak değilim. O sahip olduğun kudretli aklını benimle harcama en iyisi buralarda sen.

Not: Barış mitinginde " Bu meydan kanlı meydan" diye slogan atılıyor. Yersen işte.

Ne kadar barışsever,hümanistlik kokan ve insanları birbirine kaynaştıracak sevgi sözcükleri dökülen bir slogan.

Son düzenleme:
Terörün Her Türlüsünü Kınıyorum.

Patlamayı hükümete atanlar (buradada mevcut) herzamanki gibi acizliklerini göstermektedirler.

"Sözüm meclis dışı" , Domuz zora Düştüğünde kendi yavrusunu yermiş (Atasözü)

Anlayan Anladı kolay gelsin sevgili arkadaşlar.

Banlanmak istemediğim için konuşmuyorum.. Ölenlere Allahtan Rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.. Yapanların ve göz yumanların...............................................

Hırsız seviciler yine başlamış edebiyat döktürmeye.Hepiniz vatansız hadi ******** köpeklersiniz,hazirandan beri dökülen asker-polis kanı bugünkü patlamada olduğu gibi elinizde ama o kadar satılmış karaktersiz yaratıklarsınızki hırsız 4 şeklinde rabia emri vermedikçe fikriniz olmayacak

15-) Futbol takımları taraftarlarının karşılıklı atışmaya varacak ya da siyaset dini konularda tartışmaya ve kalp kırmaya gidecek türde mesajlar yazılması, tahrik etme, kışkırtıcı sözler yasaktır.
Bu kuralın ihlalinde kişi; 7 gün forumdan uzaklaştırılacaktır.

Burası yeri değil arkadaşlar, yapmayın.

Insallah guzel ulkem suriye'ye donmez.

Bizim elimizde

aret_vartanyan: Bak kardeşim.... 1. Terörün dini, dili, ırkı olmaz. Terörü lanetliyorsan senden benden demeden her eylemin karşısında durursun. 2. Öldürülenin, katledilenin de, ölü bedenlerin de dini, dili, ırkı olmaz. Ölümden mutlu olunmaz, oh oldu denmez.3. Adaletsizliğin, haksızlığın da dini, dili, ırkı, sendeni bendeni olmaz. 4. İyiysen, adilsen, insansan, inanansan ayırmadan, ayrıştırmadan her türlü cinayetin, katliamın, terörün, adaletsizliğin, haksızlığın karşısında durursun. Bunlar yoksa ne kötünün, ne katilin, ne adaletsizin yoktur birbirinden farkı. Renk, dil, din değişir ama hepsi aynı kötülükten beslenir. Ben böyle inanıyor, böyle yaşıyorum. Böyle de devam edeceğim. Tek bir davam var her insanın olduğu gibi, seçimleriyle, tercihleriyle, yönelimleriyle, ocu bucu denmeden, kadın erkek, esşcinsel, zengin, fakir önemsenmeden, kirlenmeden insan gibi yaşayabildiği bir dünya. Bunu başaramadığımız dünya sadece kan, çatışma, acı, sefalet, sahte başarılar, mutluluklar... Neyi bekliyorsun? Hala neyin kinini kusuyorsun?

hocam şöyle de birşey var.
bu ortama zemin hazırlayan saldırılarda ilk hamleyi kim yaptı. TSK mı pkk mı?
kendinizi bilgin zannederken komik durumlara düşüyorsunuz.
akp li değilim, ancak siz akp düşmanlığından hdp nin yanında saf tutacak duruma gelmişsiniz bu kadarı fazla.
hdpkk hükümeti tek başına iktidar olamayıp çatışmaları tırmandırmakla suçluyor, e peki daha tsk herhangi birşey yapmadan sen polisleri sırtından vurmaya başladın, evlerinde uyurken öldürmeye başladın. madem hükümetin tırmandırdığını düşünüyorsun sen bir bırak bakalım önce elinden silahı. önce devletten bekliyor silah bırakmasını ne kadar komik.

Ölenlere rahmet dileyin önce muslumanlar.İnsanlar ölüyor bazıları burda gobek atmadığı kalıyor.admin konu uzatmadan kilit le!!!

Aman enişte sinirlenme.Ülke komedi yemin ediyorum

davutoglu_27.jpg

patlama bi partinin kortejinde gerçekleşiyor ama her sözde barış mitingine katılan partinin vekilleri bu mitingde yok.
50bin oyu kendine çekmek için 30 kişinin canına kıymak.

kilit zamanı gelmiş her zamanki gibi adam akıllı konuşulmuyor maalesef Allahtan rahmet diliyorum ölenlere yaralılara da acil şifa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri