[ ANKET ] Adsensesi Sorunsuz Kesinleşen ve Kesinleşmeyenler

Arkadaşlar Sorunsuz Kesinleşen ve Kesinleşmeyenler Buyuk Kesinti Yasayanlar Ankete Katilirsa iyi Olu

• Adsensem Sorunsuz Kesinleşti

Oy: 43 14,7%
  • Adsensem Hiçbir Şekilde Kesinleşmedi

Oy: 84 28,7%
  • Adsensem Yüksek Kesintiyle Kesinleşti

Oy: 166 56,7%

• Kullanılan toplam oy
    293

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar, benim de yeni açılmış bugun 2 ci ayı olan adsensem kesinleşmedi geçen ay 45 TL kesinleşmişti ama bu ay 1000 TL kesinleşmesini beklediğim adsense hiç kesinleşmedi

Anket yapalim bakalim adsensesi sorunsuz kesinleşenler ile kesinleşmeyenler arasında büyük fark varsa kesinleşen çoğunlukluylsa bizde umudumuzu keselim yolumuza bakalım ..

Lütfen adsensesi sağlam kesinleşenlerde ankete katilsinlar ki bir sonuca varalim

Son düzenleme:
Anket Yok :)

25 adsenseden 6 sı kesinleşmedi 1 i %60 kesintiyle kesinleşti

25 adsense dediğime bakmayın hepsine 1 kanal bağlıydı kesinleşenlerde 100 tl yı geçmiyor yani

şunuda ekle " birden çok adsensem var kesinleşen var kesinleşmeyen var yüksek kesintiyle kesinleşen var "

Arkadaslar daha once ayın 12 si oglenden sonra yada aksam kesınlesen oldumu ?

şunuda ekle " birden çok adsensem var kesinleşen var kesinleşmeyen var yüksek kesintiyle kesinleşen var "

ona gerek yok yani diğerlerini ekliyeyim dersem 10 anketi bile geçer bu 3 anket zaten bizi sonuca götürür.

Kanalim Kapanmamişti Kesinleşmedi

Kanalim Kapanmişti Kesinleşti

Kanalimda Sorun Yoktu Ama Yüksek Kesintiyle Kesinleşti

Kanalim Spama Düşmüştü Kesinleşti

Kanalim Spama Düşmüştü Kesinleşmedi

Kanalim Spama Düşmüştü Yüksek Kesintiyle Kesinleşti

yani bu böyle devam eder .. cok adsensesi olan anket harici senin gibi yorumda belirtebilir zaten insanlar stres içinde tek tek yorumları okurlar benim senin yaptığı gibi

Benim sorunsuz da kesinleşti kesinleşmeyen de var adsensem yüksek kesinti ile kesinleşti var hangisini işaretliycem (:

4 yıldır özgün çalışıyorum. Tek adsensem var ve tek kanalım. İlk kez %99 bir kesinti görüyorum

ona gerek yok yani diğerlerini ekliyeyim dersem 10 anketi bile geçer bu 3 anket zaten bizi sonuca götürür.

Kanalim Kapanmamişti Kesinleşmedi

Kanalim Kapanmişti Kesinleşti

Kanalimda Sorun Yoktu Ama Yüksek Kesintiyle Kesinleşti

Kanalim Spama Düşmüştü Kesinleşti

Kanalim Spama Düşmüştü Kesinleşmedi

Kanalim Spama Düşmüştü Yüksek Kesintiyle Kesinleşti

yani bu böyle devam eder .. cok adsensesi olan anket harici senin gibi yorumda belirtebilir zaten insanlar stres içinde tek tek yorumları okurlar benim senin yaptığı gibi
Kaç hane olduğu daha net belli etmez mi

---------- Spam Engelliyici 12:05 ---------- Önceki Mesaj 12:04 ----------

Benim 2 hane olan normal kesinleşmiş mesela

Kaç hane olduğu daha net belli etmez mi

---------- Spam Engelliyici 12:05 ---------- Önceki Mesaj 12:04 ----------

Benim 2 hane olan normal kesinleşmiş mesela

kesin admin gelir ödemesini alamadığımız parayı bile yazmamıza karşı çıkıp ceza verecektir

2 haneler fazladan 3 haneler normal kesinti 4 haneler 90 üzeri kesinti bunun hata ile ilgisi yok şirketler her yıl sonu kar yarışında 1.olmak için herşeyi yaparlar googlede bunu yapmış fazla paraları kesmiş düşük paralıları normal kesmiş hepimize geçmiş olsun

Dün adsenselere baktığımda 2 hane ve 3 hanede normal kesinti var 4 ve ustu hanelerde ya kesinti %90 üstü yada hesap kesinleşmemiş......

Sorunsuz kesinleşen ler burada değildir bence çoğu
Benimde iki hane yüzde onbeş dört hane kesinleşmedi

Toplam 4 tane adsense var
3 u 4 hane ve %90 a yakın kesinti ile kesinleşti
Sonuncusu da 3 hane %14 yakin kesinti ile kesinleşti
Hepsi de Pinsiz

Son düzenleme:
1 tane 4 haneden %90-95 falan kesintiye uğradı. Diğer 2 tane 4 hanede ise kesinleşme falan yok.

Adsensem kesinleşmedi Allah için birisi mantıklı bir cevap versin.
Akşama doğru kesinleşirmi? Daha önce böyle bir surum yaşayıpta akşama doğru kesinleştimi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri