Anket - Adsenseye Kanallarınızı Nasıl Bağlıyorsunuz?

Kazancı gitmiş kanalları olan arkadaşların deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

• Kullanılan toplam oy
    32

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Sadece Kazancı gitmiş arkadaşlar oy verirse. Ve bu oylamayı 2 gün üstünde olumlu sonuç almış arkadaşlar çok sevinirim.

Anket yok hocam 2 adsensem var ikisinede aynı şekilde bağlıyorum normal olarak.Birinin para kazanma gitti diğeri sağlam

Kazancı gitmiş kanalları partnere. Adsenseyide tatile yolladım (boş boş dinleniyor).

Adsenseye baglı Tüm kazancı gitmiş kanalları sildim.
Önce youtube adsenseden devre dısı bıraktım. Sonra adsensenin yönetici maili değiştirdim.
Bu adsense yi 1 ay kullanmama kararı aldım.

Şimdi ise yeni adsense açtım 4 gün kadar oluyor. Açtığım kanalları 2 minumum 1 gün bekletip bağlıyorum.
Şimdilik bir sorun yok.
Ayrıca bundan sonra kapanan kanalları sayacağım. 1 haftada kaç kanal kapandı. 1 ayda kaç kanal kapandı gibi.

Son düzenleme:
sanırım yeni adsense açıp devam etmek gerekiyor para kazanma giden adsense spama düşmüş durumda ne bağlasam kapatıyor.

Adsenseye baglı Tüm kazancı gitmiş kanalları sildim.
Önce youtube adsenseden devre dısı bıraktım. Sonra adsensenin yönetici maili değiştirdim.
Bu adsense yi 1 ay kullanmama kararı aldım.

Şimdi ise yeni adsense açtım 4 gün kadar oluyor. Açtığım kanalları 2 minumum 1 gün bekletip bağlıyorum.
Şimdilik bir sorun yok.
Ayrıca bundan sonra kapanan kanalları sayacağım. 1 haftada kaç kanal kapandı. 1 ayda kaç kanal kapandı gibi.

Hocam adsense bağladığın kanallar sağlam mı hala ?

Sadece Kazancı gitmiş arkadaşlar oy verirse. Ve bu oylamayı 2 gün üstünde olumlu sonuç almış arkadaşlar çok sevinirim.

Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum da şu 2 hafta önce bir çok adsensenin para kazanması gitmişti. Bu adsense içerisindeki kanalları nasıl başka adsenseye taşırız acaba?

Yeni bagladiginiz kanalın para kazanması kaç günde gidiyor benim 10 gün oldu para kazanma giden kanal yok

para kazanması kapanan kanallarını kurtarabilen var mı yeni adseneye bağlasak sorun olur mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri