(Anket) Atlanabilir ve Atlanamayan Video Reklamları

Hangi reklamları aktif ediyorsunuz?

• Sadece Atlanabilirler

Oy: 74 40,4%
  • Sadece Atlanamayanlar

Oy: 8 4,4%
  • Sadece Uzun Atlanamayanlar

Oy: 5 2,7%
  • Atlanabilir ve Atlanamayanlar

Oy: 19 10,4%
  • Atlanabilir, Atlanamayanlar ve uzun Atlanmayanlar

Oy: 67 36,6%
  • Hiç birini aktif etmem

Oy: 10 5,5%

• Kullanılan toplam oy
    183
Garip belkide adsense veya partnera bağlamadan sadece para kazan yapınca aktif olmuyor olabilir. kanalın adsense veya partnera bağlı detaylıca bende bu youtube yeniliğini kontrol etmedim. Yada 7-10dk üstü vs videolardada cıkıyor olabilir. Çünkü sende süre girme yeride kapalı

benimkiler kısa videolar hacım

Olan reklamverene olucak. Boş boş ziyaretçi gidecek. Reklama tıklayım sonra kapatırım belki video oynar diye ilk günlerde herkes deneme amaclı bir kez tıklayacaktır. Deneyeceksen ilk günlerde dene fatih hocam sonra tıklama oranları düşüp senin dediğin gibi çekip gitmeler başlıycak. Youtube seo yapısına görede video aramalarda çekip gittiği için düşecektir. İlk günlerde malı götüren götürdü sonra tıklamalar düşecektir(mal kelimesinden yanlış anlama yapmayınız tabiri caize)

Reklam sevmeyen zaten adblock kurar yok kurmadıysa şu güne kadar reklam zorunlu der izler ben şahsen 3 seçeneğide aktif ediyorum.

Ben daha yeni fark ettim ama bu atlanamayan reklamalr yanlış başlıkla video yükleyenlerin işine daha çok yarayacak :)

Eski videoalrıma baktım hepsi aktif öyle devam edeerim neredeyse hd kalite atıyorum 2 dk beklesinler benim videoya ulaşanlar izlemek istediklerini izliyorlar çünkü

gördüğüm kadarı ile bütün seçenekleri aktif ettiğimiz zaman sürekli uzun geçilimez video cıkacak diye bir olay yok youtube kullanıcıları sıkacak kadar fazla uzun geçilemez video eklemez o yüzden videolu reklamlar coğunlukla geçilbilir ve nadir olarak geçilemez çıkacak o yüzden hepsini seçmede bir problem yok

Ara reklam makrosu mefta forumdan almıştım.
Bu normal şekilde ara reklam kodu açan makro varmı yeni?
Bu konudan sormak istedim.

Ben atlanamayan reklamları açmam.
Ankete yanıtımda bu olsun.

YT'nin kullanıcıları ilallah ettirecek reklam koyacağını sanmıyorum, o kadar da can sıkıcı değildir hiçbir seçenek bence

atlanamayan video reklamları 15-20 sn,uzun atlanamayanlar ise en fazla 30 sn oldugu yazıyor

YT'nin kullanıcıları ilallah ettirecek reklam koyacağını sanmıyorum, o kadar da can sıkıcı değildir hiçbir seçenek bence

Ben tbm bazında çok ciddi bi düşüş yaşadım. Umarım bi kaç güne düzelir. Sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eski kanallarda,videolarda zaten bu reklamların hepsi otomatik açılmış.önce düzenleyeyim dedim ama yüzlerce kanala girip bunu nasıl düzenliycez şimdi :) 3-5 gün kalsın bakalım nolucak.şikayetler gelirse,düşüş yaşarsak mecbur düzenliycez.

ZAAN6k.png

bahsettiğini göremedim ama video süresiyle alakalı herhalde 30 dklık bir video bu.

2 dk lık reklam 1 olur 2 olur 3.de yersin topluluğu heleki alakasız kategoriyse. Sinemada fragmanlara dayanamayan bi milletiz. 2 dk nın hesabını çok ağır sorarlar. Yabancılarda olsa olsa 4, 5 sfer katlanır.

2 dk lık reklam 1 olur 2 olur 3.de yersin topluluğu heleki alakasız kategoriyse. Sinemada fragmanlara dayanamayan bi milletiz. 2 dk nın hesabını çok ağır sorarlar. Yabancılarda olsa olsa 4, 5 sfer katlanır.

uzun atlanamayan video reklamın yanında , sürenin max 30 sn. olacagı bilgisi var.google destektede normal atlanamayan reklamların 15-20 sn oldugu yazıyor ,2dk nerde yazıyoki?

ben 16 sn den fazla atlanamayan reklam görmedim arkadaşlar 2 dk nerden çıktı ? bi yerdemi yazıyor

uzun atlanamayan video reklamın yanında , sürenin max 30 sn. olacagı bilgisi var.google destektede normal atlanamayan reklamların 15-20 sn oldugu yazıyor ,2dk nerde yazıyoki?

3) Atlanamayan uzun video reklamları ise en çok herhalde kazancı verecek reklam türüdür. bu 15 saniyelik değilde 1-2 dakikalık reklamlar herhalde. bu reklamı ziyaretçi videoyu izleyebilmek için atlayamıyor. ve zorunlu olarak reklamı izlemiş oluyor.

Hocamın yazdıklarına istinaden yazdım, benimde bilgim yok

o kadar uzun olması imkansız youtube mühendisleri mutlaka düşünmüşlerdir heralde biz kadar :) aktif edin geçin reklam uzun sürünce izleyenin size mi küfür edeceğini düşünüyorsunuz? 'hay lanet olası youtube iyice bozdu' diyecek, sizin reklam seçimi yaptığınızı bilmeyecek mantıken.

paralı sisteme geçecek yotube insanları sığır sürüsü gibi bir nevi paralı üyeliğe doğru sürüyor güdüyor. yani amaç sanırım paralı üyeliğe geçişi sağlamak yoksa kimse eski haliyle paralıya tenezül etmezdi. ama asıl soru şu bu paralı olayından yt eskisinden çok mu para kazanabilecek yoksa fiayskomu olacak herhalde iyice düşünp taşınmışlardır. ama google bünyesinde çöp olmuş çok proje olduğu için kesinlikle iyi düşünmüşlerdir diyemiyorum büyük darbede yiyebilirler

bakalım bende denedim 1 kanalımda uzun videolarda atlanamayanı seçtim sonucu hep beraber göreceğiz :)

ben şansımı fazla zorlamak istemiyorum açıkcası. atlanabilir reklam en iyisi diye düşünüyorum.

zaten video ortası reklam var, sağ tarafta reklam var, video öncesi atlanabilir reklamda çıkıyor zaten. o kadar reklam içinden adamın işine yarayan reklam çıkmazsa tıklamaz zaten. bunun üstüne bir de 1 dk'lık zorunlu reklam açarsam şahsi düşüncem sayfa to oranı iyice düşer.

sebebi ise şu. bi çizgi film diyelim. tek yükleyen ben değilim, tek olmadığıma göre şansımı da fazla zorlamanın alemi yok. az olsun, öz olsun benim olsun. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri