Anket: bir adsense hesabına kaç kanal bağlıyorsunuz?

Bir adsense hesabına kaç kanal bağlıyorsunuz?

• 1 kanal bağlıyorum

Oy: 1 4,5%
  • 1-10 arası kanal bağlıyorum

Oy: 8 36,4%
  • 10-20 arası kanal bağlıyorum

Oy: 4 18,2%
  • 20-50 arası kanal bağlıyorum

Oy: 3 13,6%
  • 50+ kanal bağlıyorum

Oy: 6 27,3%

• Kullanılan toplam oy
    22

ReferXchange

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu konu çok konuşuluyor biliyorum ama derli toplu bir anket olmasını istedim.

Mümkünse cevap verirken başarılı örnekleri cevap olarak işaretleyelim; google tarafından kağıt üstünde izin verilmiş olan sınırlarını değil başarılı bir şekilde sorun yaşanmadan ödeme alınabilen güvenli aralığı tespit etmek için bu soruyu soruyorum.

Oy kullananların aynı zamanda yorum yaparak stratejileri ile ilgili dayanak noktalarını da belirtmeleri çok güzel olur :)

ne kadar bağlanırsa bağlıcamda , kanallar patlıyor zaten .
:D

şimdi 30a yakalştı, haftalık 1-2 kanal açıyorum yavaş-yavaş kanal videoları artırıyorum. Şimdilik stratejim 50-e varınca yeni bir adsense açmak yönünde.

şu ankete 150+ veya 250+ yapsan daha iyi olurdu diyorum.

Hocam mutlaka bunu deneyen olabilir. ama ben o aralığı zaten farklılaştırmaya gerek olacak kadar rasyonel alan olarak görmüyorum. O yüzden 50+ dedim...

şimdi 30a yakalştı, haftalık 1-2 kanal açıyorum yavaş-yavaş kanal videoları artırıyorum. Şimdilik stratejim 50-e varınca yeni bir adsense açmak yönünde.

peki bu hesabınız mesela 20+ olarak ne kadar süredir aktif?

Arkadaşlar bu konu çok konuşuluyor biliyorum ama derli toplu bir anket olmasını istedim.

Mümkünse cevap verirken başarılı örnekleri cevap olarak işaretleyelim; google tarafından kağıt üstünde izin verilmiş olan sınırlarını değil başarılı bir şekilde sorun yaşanmadan ödeme alınabilen güvenli aralığı tespit etmek için bu soruyu soruyorum.

Oy kullananların aynı zamanda yorum yaparak stratejileri ile ilgili dayanak noktalarını da belirtmeleri çok güzel olur :)

abicim özel mesaj kutunu silersen

kapanan kanalların fazlalıkla ilgisi yok bence 200 üzeri kanalım var her ay kapanan 20 üzeri kanalım oluyor yenilerini açıyorum.kapanan kanallar farklı ve detaylı bir durum oldugu gibi bazen anlamsız da olabiliyor google bu akıl sır ermez.

Bot kullanırsam 300 de olur 400 de .

hocam bir adsense hesabına kaç kanal ekliyorsunuz ortalama olarak bunu soruyorum, video yükleme ile ilgili bir şey sormadım.

kapanan kanalların fazlalıkla ilgisi yok bence 200 üzeri kanalım var her ay kapanan 20 üzeri kanalım oluyor yenilerini açıyorum.kapanan kanallar farklı ve detaylı bir durum oldugu gibi bazen anlamsız da olabiliyor google bu akıl sır ermez.

hocam bir kişiye ait kanal çok olur bunda sorun yok. siz 200 kanalın hepsini aynı adsense de mi tutuyorsunuz? ben bunu sorup insanların genelinin ne yaptığını öğrenmek istiyorum.

daha 41 i görmedi.tam görecektiki 1-2 kanal gümledi.şu anda 28 kanal bağlı ve 10 kadar kanal yaklaşık 8 aydır bağlılar.

10 yeterlidir adsense patlarsa en fazla 10 kanal gider.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri