Anket : Dizüstümü ? Masaüstümü ?

Dizüstümü ? Masaüstümü ?

• Masaüstü

Oy: 0 0,0%
  • Dizüstü

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .

beniaffetlütfen

Yasaklanmış
Arkadaşlar Yarın Bi Bilgisayar Almayı Düşünüyorum Bütçe 500 Tl :)

2. el bi masaüstü yada dizüstü alıcam

Sizce Masaüstümü Dizüstümü

( Forumda 2. El Dizüstü Satan Arkadaş Varsa Görüşelim

Ama Temiz Olması Gerekiyor. : )

Ucuz mal alacak kadar zenginsen al hocam.
Yine de alacağm diyorsan bütçe düşükse masaüstü daha hızlı olur bari

Masaüstü iyidir. Laptopla daha çok rahat ederim diye laptop aldım fakat şuan kasa görevi görüyor :D

O bütçeyle 2. el temiz bir masaüstü bulup alabilirsin.

Masaüstü iyidir. Laptopla daha çok rahat ederim diye laptop aldım fakat şuan kasa görevi görüyor :D

O bütçeyle 2. el temiz bir masaüstü bulup alabilirsin.

Walla Bende Rahatlıktan Ve Sarj Özelliğinden Laptop İstiyorum.

Evde Masaüstü Almamı İstemiyor Çok Yer Kapladığı İçin :)

Bu soruya en iyi cevap veren alacak olan bizleriz. Mesela bende masaüstü var ama çok dandik birkaç aya Laptop almayı düşünüyorum çünkü üniversiteye falan gidersem veya herhangi bir yere gidersem yanımda götürebileceğim ve istediğim zaman kısa sürede yerini değiştirebilmem lazım. Bana şuan lazım olan Laptop. Fakat evde duracak olsam 2-3 yıl masaüstü alırdım %100.

Walla Bende Rahatlıktan Ve Sarj Özelliğinden Laptop İstiyorum.

Evde Masaüstü Almamı İstemiyor Çok Yer Kapladığı İçin :)

Valla kardeşim bu seçim tamamen imkana dayalı. Kendi imkanlarını sen biliyorsun biz değil :) Forumdaki herkez masaüstü dese, sen gidip masaüstü alıcaksın fakat dediğin gibi çok yer kapladığı için sana sıkıntı çıkarıcak. :)

Bir yahudi atasozudur hocam. Yani ucuz malin gideri uzun vadede pahali (kaliteli) maldan daha fazladir. Arkadas bunu soyliyor.

Sanırım Anladım Sağol :)

Ama Naparsınki Okulda Temizlikçiyiz Para Yok Maaşı Direk Pc Almak İçin Ayırdım.

Adsenseden 500 Alacagım Var Pin Bekliyorum Bu Parayı Alsamda Bilgisayar İçin Harcama Yapmicam Ev Teknolojiyle Değil Ekmekle Çalışır :) Ama Bi Süre Sonra Bu Sözümün Tersini Söyleyebilirim. Duruma Bağlı Olarak.

---------- Mesaj saat 20:58:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:51:50 civarında gönderildi. ----------

Bu soruya en iyi cevap veren alacak olan bizleriz. Mesela bende masaüstü var ama çok dandik birkaç aya Laptop almayı düşünüyorum çünkü üniversiteye falan gidersem veya herhangi bir yere gidersem yanımda götürebileceğim ve istediğim zaman kısa sürede yerini değiştirebilmem lazım. Bana şuan lazım olan Laptop. Fakat evde duracak olsam 2-3 yıl masaüstü alırdım %100.

Walla Kardeş Ben Öğrenci Değilim.

Ağustos 2014 te Askere Gidecem O Zamana Kadar Bilgiyasar Başında Youtubeden 2 Aylık Tecrübemin Tohumlarını Ekip Askerde Bu Tohumu Olgunlaşmış Halde Biçmeyi Planlıyorum.

Evde Kullanıcam Ama Bizim Burda Sık Sık Elektrik Kesintisi Oldugu İçin Laptop Daha Uygun Gibime Geliyor.

Bi Kaç Yerde Okudum Laptop ve MAsaüstü Arasında Fark Yok Hatta Laptop Masaüstünden Kat Kat Daha İYidir Diyorlar Ve Bunu Bilindik MArkaların Sitelerinde Okudum.

Ama Masaüstü Daha Masrafsız Gibime Geliyor.
Klavyesi Mousu Ses Sistemi Vs. Bunlar Ayrı Oldugu İçin Daha Az Masrafla Yenilemek Mümkün Laptop Bi Bozuldumu Elin Ayağın Birbirine Dolaşır.

KARARSIZIM.....

500 lira bütçeye laptop masaüstü arasında kalınmaz ikinci el masaüstü al senin için hayırlısı budur

yt ye ne olursa olsun devam ederim diyorsanız.tavsiyem bütçenizi biraz daha yükseltip bir tane sağlam masa üstü toplamanız yada almanız.yarın bir gün spam yada kopya içerik tamamen biterse ve özgün çalışmaya başlarsanız masaüstünün faydasını o zaman göreceksiniz.örneğin ben yüksek özellikli bir masaüstü kullanıyorum ssd hd var ve video kesme biçme logo vs dünyanın işini saniyelerle hallediyorum.hertürlü programı hiç kasmadan ısınmadan kullanabiliyorum.laptop şarj taşınma rahatlık vs daha iyidir ancak masa üstünün kas gücüne sahip değildir.bir atasözü ile açıklayacak olursak laptop yağmasada gürler ama masaüstü hem gürler hem yağar :)

500 lira bütçeye laptop masaüstü arasında kalınmaz ikinci el masaüstü al senin için hayırlısı budur

Sağol. Sanırım Masaüstü Olacak

---------- Mesaj saat 21:17:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:16:56 civarında gönderildi. ----------

yt ye ne olursa olsun devam ederim diyorsanız.tavsiyem bütçenizi biraz daha yükseltip bir tane sağlam masa üstü toplamanız yada almanız.yarın bir gün spam yada kopya içerik tamamen biterse ve özgün çalışmaya başlarsanız masaüstünün faydasını o zaman göreceksiniz.örneğin ben yüksek özellikli bir masaüstü kullanıyorum ssd hd var ve video kesme biçme logo vs dünyanın işini saniyelerle hallediyorum.hertürlü programı hiç kasmadan ısınmadan kullanabiliyorum.laptop şarj taşınma rahatlık vs daha iyidir ancak masa üstünün kas gücüne sahip değildir.bir atasözü ile açıklayacak olursak laptop yağmasada gürler ama masaüstü hem gürler hem yağar :)

Saol. :)

Hocam. Asiri bi lullanim yapmicaksan laptop almani oneririm.

Bi dell marka laptopum vardi. 1 yila yakin araliksiz. Nerdeyse bir gun durmadan. Ram 90 da islemci % 60 larda calistirdim. Tabi sogutucu kullandim. Bir defa bile ariza uapmadi. Cok seriydi. Ekran karti cok iyiydi. Fiyati sifir olarak 2 sene once 1.300 du. Simdi ikinci ellerini 600 kusurden bulabilirsin. Siddetle oneririm.

i3 veya i5 ,2. Veya 3. Nesil olmali. Ekran karti da degismemis olmali.simdiden hayirli olsun

Hocam. Asiri bi lullanim yapmicaksan laptop almani oneririm.

Bi dell marka laptopum vardi. 1 yila yakin araliksiz. Nerdeyse bir gun durmadan. Ram 90 da islemci % 60 larda calistirdim. Tabi sogutucu kullandim. Bir defa bile ariza uapmadi. Cok seriydi. Ekran karti cok iyiydi. Fiyati sifir olarak 2 sene once 1.300 du. Simdi ikinci ellerini 600 kusurden bulabilirsin. Siddetle oneririm.

i3 veya i5 ,2. Veya 3. Nesil olmali. Ekran karti da degismemis olmali.simdiden hayirli olsun

bende Soğutuculu Bir Laptop MAsası Alıp bir Hp MArka Almayı Düşünüyordum Yakındaki Bir Bilgisayarcıda Var 500 e Alırım 4 GB ram 1 Gb ekran kartı felan Yarın Bunu Deniycem Galiba Adam 1 Haftalık Deneme Süresi Verirse Çok İyi Olur.

500 liraya alacağın laptopdan hayır gelmez.
sadece açıp internette haber okursun yada facebook da dolaşırsın. yani bir işe yaramaz.
ama 2.el temiz bir masaüstü bulabilirsin.

Arkadaşlar Yarın Bi Bilgisayar Almayı Düşünüyorum Bütçe 500 Tl :)

2. el bi masaüstü yada dizüstü alıcam

Sizce Masaüstümü Dizüstümü

( Forumda 2. El Dizüstü Satan Arkadaş Varsa Görüşelim

Ama Temiz Olması Gerekiyor. : )

ben artık evlendim odaya gidip pc basında pek duramıyorum
bu nedenle masaüstümü satıp diz üstü alıcam
eğer masaüstü almayı düşünürsen
i3 2. nesil 4gb ram geforce gt 9800 bu canavarı satabilirim.
bende laptop alıcam bu nedenle satıyorum herhangi bi sorunu yoktur
formatlar tertemiz teslim ederim tüm faturaları vs duruyor

ben izmir de geçen gün sordum i3-i5 ler 2.eller 500-600 ...
bende fazla yoktu daha eski bir modeli 300 e aldım...
iyice araştırdıktan sonra istedğin fiyata bulursun.o paraya iyi iş yapan
bulamazsın diyenlere bakma ama iyi araştır.casper a da bulaşma :D

ben artık evlendim odaya gidip pc basında pek duramıyorum
bu nedenle masaüstümü satıp diz üstü alıcam
eğer masaüstü almayı düşünürsen
i3 2. nesil 4gb ram geforce gt 9800 bu canavarı satabilirim.
bende laptop alıcam bu nedenle satıyorum herhangi bi sorunu yoktur
formatlar tertemiz teslim ederim tüm faturaları vs duruyor

Walla Dostum Bende Evli Oldugum İçin Masaüstü İstemiyorum. :eek:

Dizüstü Alıcam Galiba

---------- Mesaj saat 19:04:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:00:55 civarında gönderildi. ----------

ben izmir de geçen gün sordum i3-i5 ler 2.eller 500-600 ...
bende fazla yoktu daha eski bir modeli 300 e aldım...
iyice araştırdıktan sonra istedğin fiyata bulursun.o paraya iyi iş yapan
bulamazsın diyenlere bakma ama iyi araştır.casper a da bulaşma :D

''Ucuz Mal Kötü Olacak Diye Bişey Yok''

''Sadece Pahalı Mala Daha İyi Bakılır :)''
(Bu Sözü Bi Yerde Bulamazsın Tamamen Özgün Suan Aklıma Geldi.)

Marka Olarak Ne Tavisye Edersniz

Hp ve Hp Compaq Markaları Var Suan Alabilirim.
Önerirmisiniz.

Masaüstünün rahatlığını dizüstü veremez. Takırım 25 inc 2 adet monitör. Deyme keyfime o saatten sonra. Hem bu işleri yapmak için masaütsü kesinlikle daha ideal..

2. el olarak alacaksan masaüstü öneririm. Normaldede performans olarak masaüstü öneririm ünide felan okumuyorsan bilgisayarı taşımak gerekmiyorsa masaüstü derim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri