Anket: En Sevdiğiniz Yönetici

En Sevdiğiniz Yönetici Kim?

• Kullanılan toplam oy
    250
  • Anket kapatılmış .
era ve fatihbaz iyidir iyi yardımcı oluyorlar her konuda sorduğum soruları cevapsız bırakmıyorlar sağolsunlar :d

Ankette çoklu seçim olmalı ona göre ayarlar mısınız [MENTION=10033]fsever[/MENTION] bey :D ahha

Bu arada eminim hepsinin yeri ayrıdır ama muhatap olduklarımı yazma gereği duyuyorum.
[MENTION=11620]era[/MENTION] ve [MENTION=10033]fsever[/MENTION]

oylama yaptık diye kimse darılmasın :) anket bu netice de çoklu seçim yok. bütün yöneticilerimiz güldür ma çicektir :) zaten ytpara da bi adam yönetici oluyorsa yanlıs adam olma şansı %1 :)

Modluk yaptığım zamandan arkadaşım zaman zamanda forum dışı konuştuğum [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] diyorum.. :) Ayrıca çok tanımıyorum ama en ılımlı ve akıllı mod olarak gördüğüm [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] diyorum.. Bir kaç yönetici ilede muhabbetimiz az çok oldu ama sonradan değiştikleri için onları es geçiyorum.. :)
Hakeden kazansın..

He bu arada Serkan üstad zamanlarındaki sıcaklık yok bence. [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocamın dediği gibi gönüllerin yöneticisi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] .

Son düzenleme:
Gürkan
Incubus
KaYZeRSoZe
mNote
вαттυѕαу
AborJin
Bin903
doganuzun
fatihbaz
fsever
hsehan1
kkundakci
Mercurial
0zkan
akmaster_91
qwerty06
Sabırlı
tahagunduz
zack

19 tane adam gibi adam yöneticilerimiz hepinize başarılar !
1 kişiye oy atabiliyordum darılmayın :D oyum hepinize :D

Bu konu açılsada [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] abiye oy atsam diye bekliyodum :p

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION], derim :) Her ne kadar banlasada :)

bence konu gereksiz,yönetici sevilir mi arkadaş :D genel anlamda yönetici sevmedigim için zor bi soru benim için ama [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] ya verdim oyumu çünkü bu güne kadar aldıgım kanallar içinde onun kanallar kadar saglamını görmedim.kapanmayan kanal bana bol para kazandırır,bende bana para kazandıran adamı severim yani :D

not : biraz konu dışı olucak ama,bana oy verenlere teşekkürler :D

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] takip ettiğim iki forumda da insanlara karşı elinden geldiğince yardım ediyor.

adaşım oldugundan mıdır yoksa forumdaki hoş yorumlarından mıdır bilmiyorum ama fatihbaz sepmatik geliyor bana :) Samsung reyizin de half life serverinda az takılmadık ama :)

bence konu gereksiz,yönetici sevilir mi arkadaş :D genel anlamda yönetici sevmedigim için zor bi soru benim için ama [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] ya verdim oyumu çünkü bu güne kadar aldıgım kanallar içinde onun kanallar kadar saglamını görmedim.kapanmayan kanal bana bol para kazandırır,bende bana para kazandıran adamı severim yani :D

not : biraz konu dışı olucak ama,bana oy verenlere teşekkürler :D

adam iskender avatarı ile önde gidiyor :) demekki avatarı polat yapsa nickini Mnote yapacaklar :=)

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] dışında hepsi...nedeni de çok msj a beğeni atıyor :D
boş yere bildirime tıklatıp günümden en az 10dk çalıyor.
özellikle baktım,herkesin msjlarını beğeniyormuş :D
bir ara ne diye bu kadar beğeniyor bu demiştim...

Büyük iskender tabiki sorulur mu [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] :)

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] candır, gerisi heyecan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri