(Anlam veremediğim mail)[Copyright claim] Your video has been blocked

• Kullanıcı malkomxtuba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

malkomxtuba

Kayıtlı Üye
x09npW.jpg

yukarıdaki mesaj kanalın mail adresine gelmiş.
PARTNERLİ KANALDA BU mesajın anlamı nedir?
Yani telif gibi birşey mi?
Ödemeye engel bir durumu var mı?

Ne gibi bir tehlikesi var. ona göre diğer videolar için önlem alayım.

---------- Mesaj saat 00:39:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:36:05 civarında gönderildi. ----------

Acil cevap verebilirseniz. Hemen diğer videoları sileyim. Kanal sıkıntıya girmesin.

Bu uyarı çok önemli bir şey mi?

Partnerli kanal olması neyi değiştirecekki.Topluluk-telif normal kanalda nasıl çalışıyorsa partnerde de öyle çalışıyor.

O gelen mail kanalindaki bir
Video ya dunya engeli gelmis kontrol et sil o videoyu ben bugun 2 tane sildim ve hemen sil bekletme

Video dünya çapında engellenmiş.Bu mesaj çok önemli.Sana diyor ki YT daki bazı haklarınızı sınırlandırabiliriz.Eğer çok önemli bir kanal değilse silmeni öneriyorum.Yok çok önemliyse alacağını alana kadar mail adresini sürekli kontrol et.Dikkat et para kazanman kapanmasın.

Ama kanal ayarlarına baktığımda herşey tertemiz. hiçbir uyarı felan yok. yani telif topluluk gibi bir şey yok.
wjm3Mr.jpg

dünya engeli banada geldi sildim

ben silmedim çünkü böyle bir video yok kanalımda. sanırım kendiliğinden silinmiş.

Eşleşen geldi bende de aynı yazı çıktı.
Sadece dünya engeli değil eşleşende de aynı mail geliyor.
O kanala gir para kazanılmayan video de, görürsün o videoyu sil.

önce 3.taraf geliyor diye para kazanması gidiyor sonra 3.taraf olduğu halde para kazanması açılıyor o yüzden bu mail geliyor. banada onlarca mail geldi.

önce 3.taraf geliyor diye para kazanması gidiyor sonra 3.taraf olduğu halde para kazanması açılıyor o yüzden bu mail geliyor. banada onlarca mail geldi.

yani ilerde bana sıkıntı yaşatırmı? PARTNERLİ KANAL
yani telif vesaire olmadığı sürece sıkıntı olmaz diye biliyorum ama partnerde daha önce çalışmış arkadaşlar daha iyi bilir.

kanala iyi bakın kendi kendine silinmez mutkala kanaldadır.

çok baktım. ama yok. zaten altı üstü kanalda 34 tane video var. özelliklede manuel gözlerimle tek tek baktım bulamadım. ilk önce arama bölümünden baktım bulamayınca tekrar baktım.

ozaman 3.taraf iptal olmuştur çünkü kendi kendine silinmesi imkansız bot kullanıyormusunuz ?
Bot kullanmıyorum. Bende herşey manuel.... :)

Bu arada bu kadar ilgilendiğin içinde çok teşekkürler. Sanırım bu saatte de fazla kimseyi bulmak zor forumda. :) Genelde youtube çalışma saatlerim 21:00-04:00 :)

önemli değil dediğim gibi 3.taraf iptal olmuş olabilir :)

Anladım kardeşim. Sağolasın. Ya bu kadar telaş yapmamın sebebi. nedir ne değildir bilmiyorum. 2 gün oldu partnerle tanışalı. yaklaşık 30 tane kadar kanal bağladım. eğer gerçekten adsenseden daha iyi bir gelir elde edersem 100 ün üzerinde kanal bağlamayı düşünüyorum partnerlere. hepsinide farklı partnerlere bağlayacağım.

Anladım kardeşim. Sağolasın. Ya bu kadar telaş yapmamın sebebi. nedir ne değildir bilmiyorum. 2 gün oldu partnerle tanışalı. yaklaşık 30 tane kadar kanal bağladım. eğer gerçekten adsenseden daha iyi bir gelir elde edersem 100 ün üzerinde kanal bağlamayı düşünüyorum partnerlere. hepsinide farklı partnerlere bağlayacağım.

forumdaki son açılan konulardanda anlaşılacağı gibi partnerde gittikçe zorlaşıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri