anlamadım ben bu işi ?

• Kullanıcı vjersin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

vjersin

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Kusura bakmayın bugün iki konu açtım çok fazla sorum varda neyse
şimdi şu resimde durumlar nasıl iyi mi tbm düşük neden acaba nasıl düzeltiriz bide bir sorum daha olacak yotube hesabım kapanırsa adsensede silinirmi ?
rukq2.png

youtube hesabın kapanırsa adsense te sorun olmaz türkçe içerik çalışıyorsan tbm gayet normal türkçe içeriklerde biraz düşük oluyor tbm.

Başlıkları seçerken dikkatli olalım konuyla alakalı başlıklar girmeye özen gösterelim.

Arkadaşlar Kusura bakmayın bugün iki konu açtım çok fazla sorum varda neyse
şimdi şu resimde durumlar nasıl iyi mi tbm düşük neden acaba nasıl düzeltiriz bide bir sorum daha olacak yotube hesabım kapanırsa adsensede silinirmi ?
rukq2.png

hocam 30$ küsür dolar kazanmışsın daha fazla hatta daha ne istiyorsun :)

Ayrıca hocam o tık ile tbm yükseltemezsin. Tık arttıkça tbm düşer video reklamların tbm si düşük olduğu için ki en çok tık alanda o reklam türü.

Eğer adsenseye giriş yaptığınız mail ile kanal açtıysanız büyük ihtimal adsense de kapanır farklı bir mail ile açtığınız youtube hesabını adsenseye bağladıysanız kanal kapanırsa adsense kapanmaz.Görüntüleme bana göre iyi hocam tık sayısıda orantılı ama daha fazla tecrübeli kişilerden bu konuda yardım alabilirsiniz.TBM'ye gelince düşük olmasının farklı nedenleri olabilir Türkçe içerik çalışıyorsanız TBM oranı normal yabancı içerik ise girdiğiniz etiketlerle alakalı olarak düşük olabilir ama zaten 1590 tıkta TBM'yi 0,10'un üzerinde çok fazla göreceğinizi sanmıyorum.Deneyimli birinden yardım alabilirsiniz veya forumdaki paylaşımları okuduysanız bir kez daha okuyup kendi lehinize çeviricek hamlelerle TBM'yi yükseltebilirsiniz ama hiç bilginiz yoksa öğrenene kadar üzerinde uğraşmayın bu ara fazla adsense patlatıyolar dikkatli olmak lazım

Eğer adsenseye giriş yaptığınız mail ile kanal açtıysanız büyük ihtimal adsense de kapanır farklı bir mail ile açtığınız youtube hesabını adsenseye bağladıysanız kanal kapanırsa adsense kapanmaz.Görüntüleme bana göre iyi hocam tık sayısıda orantılı ama daha fazla tecrübeli kişilerden bu konuda yardım alabilirsiniz.TBM'ye gelince düşük olmasının farklı nedenleri olabilir Türkçe içerik çalışıyorsanız TBM oranı normal yabancı içerik ise girdiğiniz etiketlerle alakalı olarak düşük olabilir ama zaten 1590 tıkta TBM'yi 0,10'un üzerinde çok fazla göreceğinizi sanmıyorum.Deneyimli birinden yardım alabilirsiniz veya forumdaki paylaşımları okuduysanız bir kez daha okuyup kendi lehinize çeviricek hamlelerle TBM'yi yükseltebilirsiniz ama hiç bilginiz yoksa öğrenene kadar üzerinde uğraşmayın bu ara fazla adsense patlatıyolar dikkatli olmak lazım

hocam yönetici eklediğin zaman kanalın kapansa da adsense kapanmıyor diye biliyorum o eklendiğim mailden erişiyorsun adsense hesabına.

Arkadaşlar Şimdi Yeni Bir youtube hesabı mı tavsiye edersiniz ? adsense ile ortak youtube zararlımı ?

anlamadım şimdi nasıl ekleniyr neye ekliyim youtubeyemi yoksa adsenseye mi kafamda deli sorular :???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri