Anlayamadığım para kazanmanın kapatılması maili

• Kullanıcı sıfır8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

sıfır8

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar.Bugün bir kanalıma para kazanmanın kapatılacağı maili geldi.
Sorun şu kanalda ne eşleşen ne dg ne topluluk hiçbir şekilde bir sıkıntı yok. :confused: Durduk yerde neden böyle bir mail geldi.Kanal ne yükleme sırasında ne sonrasında en ufak bir uyarı görmedi.Daha önce başına gelen varmı bu maili önemsemelimiyim yoksa ti ye mi almalıyım.

[MENTION=15478]CeidoX[/MENTION] la konuş ona da buna benzer bir mail geldi eğer aynı mailse partnere taşı kanalları

Sil o kanalı, Yt blöf yapmaz.

Hiçbir uyarı yok birşey yok niye gelsinki bu mail kanal çok iyi kazandırıyor silmek istemiyorum.Mail bu;
Edit : Kanalı kökten silsem kazanç da silinmiş olurmu bu ayın kazancı kesinleşirmi.
Dear xxx,

We may suspend monetization on your account(s) for multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks (deleted or not). Please login as Albert Brown and visit Status and Features and Copyright Notices (select “View” to filter) for details on videos that may lead to monetization suspension if not resolved.

There is no appeal process to have monetization reinstated for these violations; however, keeping your accounts in good standing may result in monetization being reinstated by YouTube in six months.

Please refer to our Copyright Center and Policy and Safety Hub for general tips on how to manage your content on YouTube.

Sincerely,

The YouTube Team

---------- Spam Engelliyici 18:08 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

Yokmu bilen bu kanalı silsem tamamen kazancı kesinleşirmi adsense'de ?

Hiçbir uyarı yok birşey yok niye gelsinki bu mail kanal çok iyi kazandırıyor silmek istemiyorum.Mail bu;
Edit : Kanalı kökten silsem kazanç da silinmiş olurmu bu ayın kazancı kesinleşirmi.
Dear xxx,

We may suspend monetization on your account(s) for multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks (deleted or not). Please login as Albert Brown and visit Status and Features and Copyright Notices (select “View” to filter) for details on videos that may lead to monetization suspension if not resolved.

There is no appeal process to have monetization reinstated for these violations; however, keeping your accounts in good standing may result in monetization being reinstated by YouTube in six months.

Please refer to our Copyright Center and Policy and Safety Hub for general tips on how to manage your content on YouTube.

Sincerely,

The YouTube Team

---------- Spam Engelliyici 18:08 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

Yokmu bilen bu kanalı silsem tamamen kazancı kesinleşirmi adsense'de ?

Hocam aynı mesaj banada geldi hemde 15 20 kanalıma hepsine quize taşıdım taşıyamadıklarımı sildim attım 1 tane kanal kaldı onun şifresini bulamadım yaklaşık 10 gün oldu şimdilik sıkıntı yok sizdeki gibi bendede sorunlu kanalı söylemiyordu ve kanallarda telif dahi yoktu anlayamadım

Hocam aynı mesaj banada geldi hemde 15 20 kanalıma hepsine quize taşıdım taşıyamadıklarımı sildim attım 1 tane kanal kaldı onun şifresini bulamadım yaklaşık 10 gün oldu şimdilik sıkıntı yok sizdeki gibi bendede sorunlu kanalı söylemiyordu ve kanallarda telif dahi yoktu anlayamadım

Anladım.Peki bu kanalı silsem içindeki para adsense de kesinleşir mi yada bu kanalı şimdi partnere taşısam bu ayın kazancı partnerde mi kesinleşir?

Anladım.Peki bu kanalı silsem içindeki para adsense de kesinleşir mi yada bu kanalı şimdi partnere taşısam bu ayın kazancı partnerde mi kesinleşir?

Silersen içindeki para kesinleşir partnere bağlarsan bu zamana kadar ne kazandıysan adsenseden alırsın. Kanalda partnere taşıdığın anda orda kazandırmaya devam eder

Silersen içindeki para kesinleşir partnere bağlarsan bu zamana kadar ne kazandıysan adsenseden alırsın. Kanalda partnere taşıdığın anda orda kazandırmaya devam eder

Eminsin demi kardeşim silersem adsense'de kesinleşir.Yanlışlık olmasın kanalda baya bişey var.
Edit: Sorunlu kanalı buldum.Kanaltakip kullanıyorum bildirim neden gelmedi onu da anlamadım ayrı mesele neyse..

Son düzenleme:
Eminsin demi kardeşim silersem adsense'de kesinleşir.Yanlışlık olmasın kanalda baya bişey var.

Benim bildiğim sildiğinde kesinleşiyor hocam bende sildim sen istersen bi konu aç yinede bi sor zan altında kalmak istemem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri