Anonymous Hacked By Ayyıldız Tim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biri, taraf tutmadan dünya özgürlüğü için mücadele verirken, diğeri iktidar için veriyor.

iki taraf da kendilerince haklı bir oluşum, ama bir ilegal örgütün veya oluşumun sitesi olması ne kadar saçma geliyor insanın kulağına :D

ev adresim burası, gel beni ve icraatlarımı takip et demek ne kadar mantıklı acaba.

bide bu site hackleme işlerini, index atıp "ben buyum" icraatlarını çok saçma ve gereksiz buluyorum, ego tatmininden öte birşey değil. Ki bu işten anlayan biri iyi bilir ki hacklenemeyecek bir sistem veya veritabanı yoktur dünya üzerinde.
en profesyonel hacker, bulunamayan olanıdır.

Bugün index attılar, veya db'yi uçurdular... Eee adamlar da salak zaten ya, yedek almamışlar, domain'i de kaptırmışlar falan :)
1 hafta sonra normale dönecek...

Bu tür eylemler şuna benziyor; "bizim gemimizi vurdun, içindeki sivillerimizi katlettin seni kınıyoruz, seni boykot ediyoruz"
1 ay sonra ise hiçbir şey olmamış gibi herkes işine gücüne devam ediyor :)
Söylenen sözler unutuluyor, yapılacak denilen yaptırımların defterleri kapanıyor...
Örneğin; bu ytpara'ya rakip bir sitem olsa ve muazzam bir hack bilgisine sahip olsam valla hiç uğraşmam bunu hackliyimde index atayımda ayağına taş koyayımda diye, ne olacak sanki sonucunda ?
adam 2-3 gün kapalı kalacak, sonra yine yedeği yükleyip işine devam edecek...

Çocukça geliyor, gerek devlet sitelerinin ulaşıma engellenmesi, gerek başka bir sitenin hacklenip kapatılması ve üzerine kendi damganı basmak...

Gidersin bir nükleer reaktörü devredışı bırakırsın, düşman ülkenin elektriğini enerjisini kesersin "bravo" derim.

Gidersin düşman ülkenin askeri bilgilerini stratejilerini veya arge'sini vb şeyleri çalarsın "bravo" derim.

Ama gelmiş burada hosting'e sızıp index atmışsın, gülerim. Ne ile övünüyor bu adamlar derim, yanlışmıyım ?

Ayyıldız xyz partisini yüceltip freedomain alıp index atma dışında bişey bilmez geçen sayfalarında hacker alım ilanı açmışlardı gülmekten karnım ağrımıştı

images

biri, taraf tutmadan dünya özgürlüğü için mücadele verirken, diğeri iktidar için veriyor.

iki taraf da kendilerince haklı bir oluşum, ama bir ilegal örgütün veya oluşumun sitesi olması ne kadar saçma geliyor insanın kulağına :D

ev adresim burası, gel beni ve icraatlarımı takip et demek ne kadar mantıklı acaba.

bide bu site hackleme işlerini, index atıp "ben buyum" icraatlarını çok saçma ve gereksiz buluyorum, ego tatmininden öte birşey değil. Ki bu işten anlayan biri iyi bilir ki hacklenemeyecek bir sistem veya veritabanı yoktur dünya üzerinde.

Bugün index attılar, veya db'yi uçurdular... Eee adamlar da salak zaten ya, yedek almamışlar, domain'i de kaptırmışlar falan :)

Bu tür eylemler şuna benziyor; "bizim gemimizi vurdun, içindeki sivillerimizi katlettin seni kınıyoruz, seni boykot ediyoruz"
Söylenen sözler unutuluyor, yapılacak denilen yaptırımların defterleri kapanıyor...
Örneğin; bu ytpara'ya rakip bir sitem olsa ve muazzam bir hack bilgisine sahip olsam valla hiç uğraşmam bunu hackliyimde index atayımda ayağına taş koyayımda diye, ne olacak sanki sonucunda ?

Çocukça geliyor, gerek devlet sitelerinin ulaşıma engellenmesi, gerek başka bir sitenin hacklenip kapatılması ve üzerine kendi damganı basmak...

Gidersin bir nükleer reaktörü devredışı bırakırsın, düşman ülkenin elektriğini enerjisini kesersin "bravo" derim.

Gidersin düşman ülkenin askeri bilgilerini stratejilerini veya arge'sini vb şeyleri çalarsın "bravo" derim.

Ama gelmiş burada hosting'e sızıp index atmışsın, gülerim. Ne ile övünüyor bu adamlar derim, yanlışmıyım ?

Evet konu hemen siyaseti çekilir zaten birisi iktidar için birisi de dünya özgürlüğü için çalışıyormuş süper vallahi bizim ülkemize de zaten dünya özgürlüğü için saldırıyorlar.
AyyıldızTim devletçilik için kurulmuştur diyor siz hala iktidar vs diyorsunuz.Hostinge sızıp index atması kolaysa siz atın da sizi alkışlayalım.

anonymoushackers.org Whois Sonucu 2012 den buyana saldırı faliyetleri için toplanma yeri olan sitedir.

yazmışlar facebook hesaplarına

Bu insanlar cani değil masum insanları öldürmek istemiyor ya da öyle bir şeye teşebbüs etmiyorlar. Çok farklı açıdan bakıyorsun. Bu insanlara devlet ya da senin benim gibi insanlar tarafından herhangi bir destek almadan kendi çabaları ile bir şeyler başarmaya çalışıyorlar. Burada yapılması gereken yürüdükleri bu yolda daha da ilerleyebilmeleri için teşvik etmektir. Önlerini kesmek, heveslerini kesmek değil. Yaptıkları şey sana basit görünüyor index atmak der geçersiniz bir çoğunuz yapsana yapabiliyorsan öyle bir siteye yapamazsın. İnsanlarımızın başarılarını destekleyin iyi kötü her zaman destekleyin ki daha güzel günlere yürüyelim birlikte. Küçümsenecek bir şey yok ortada bence.

Tebrik ediyorum arkadaşları...

r10 da gördüm bugün rus televizyonuna çıkmış malum grup açıklama yapmışlar bu saldırıların rusyayla alakası yok diye yersen :D
Terör örgütü IŞİD'e yardım ettiği gerekçesiyle Türkiye'ye siber saldırılarda bulunan hacker grubu Anonymous, Rus televizyonuna açıklama yaparak bu saldırıların daha başlangıç olduğunu ifade etti.

Rus NTV televizyon kanalına konuşan uluslararası bilgisayar korsanı grubu Anonymous, Türkiye’ye siber saldırılar yapacağı konusunda tehditlerde bulundu.
Rusya'nın NTV televizyonunun iddiasına göre, Türkiye yönetiminin IŞİD terör örgütüyle “gizli işbirliği” nedeniyle Anonymous Türkiye’ye siber savaşı ilan etti. Rus televizyonu, “Türkiye’ye son günlerde yapılan siber saldırıların Rusya ile hiç bir bağlantısı yok” şeklinde bir de haber yaptı.

Televizyona konuşan Anonymous grubunun yüzü maskeli ve elleri eldivenli bir üyesi, Türkiye’ye “kötü sonuçlar” armağan edeceklerini söyledi.

Anonymous üyesi, “Biz Türkiye’nin banka sistemini çökerteceğiz. 5 büyük bankaya saldırıyı yaptık. 40 binden fazla Türk sitesine saldırı yaptık. Bunlar daha başlangıç. 'Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye’de 'teröristlere yardım' ettiği sürece biz saldırılarımıza devam edeceğiz!” tehditlerinde bulundu.

sözüm meclisten dışarı ancak bu tarz gruplar vakti gelince kahramanlık yapacağım diye önceden bu tarz domainleri reglerler,hatta onlardanmış gibi sitede yayın yaparlar.facebookta da bu boyledir. karşı taraf da mesela bi atatürk,bordo bereli sayfası açar belli üyeye ulaşınca hackledim diyerek propagandasını yapar. yani insan demez mi madem bi anda pat diye anon gibi dunyaca bir grubun sitesini bir günde hackleyebiliodun neden daha once yapmadın? bu kadar kolay olmaz. nacizane,adamların kimlikleri elindeki dökümanları vs. ifşaa edilmediği sürece anon'un hacklendiğine inandıramazlar kımseyi. host-domain index artık eskide kaldı,yediremezler. ha egomuzu iyi pohpohluyor o ayrı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri