Anormal BGBG Artışı Yaşayan Var mı?

• Kullanıcı dkkobalt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dkkobalt

Kayıtlı Üye
Dünkü verilerde kanalımda anormal şekilde BGBG artışı yaşadım. 1 video özelinde olduğunu düşünsem de detaylı bakınca tüm videolarımın BGBG'si fırlamış durumda.

Normalda 4.5 - 5 USD arası değişen kanal BGBG'si 14 USD'ye çıkmış durumda. Hiçbir zaman böyle bir durumla karşılaşmamıştım.

Bir videoma bakınca da rekor BGBG değerini buldum sanırım.

1 dk lık video. 2 kez görüntülenmiş ve 1.5 USD gelir...

Sizde de genel bir artış var mı? dün veya bu yıla özel?

1 günlük veri ile anlayamazsın, değerli reklamlar çıkmış olabilir. Uzun süreli devam ediyorsa artıştan bahsedilebilir.

2 görüntülenme ile BİN GÖRÜNTÜLENME BAŞINA GELİR (BGBG) hesaplamak, 2 kişiyle anket yapıp kimin belediye başkanı seçileceğini öğrenmeye çalışmak kadar tutarlıdır

1 günlük veri ile anlayamazsın, değerli reklamlar çıkmış olabilir. Uzun süreli devam ediyorsa artıştan bahsedilebilir.

Diğer kanallarımda da benzer %100 bgbg artışı mevcut. Son 3 yılı taradım benzer iststistik yok.

Kanallar: ABD izlenimli

Hocam ben pk açık kanal yaptığım içeriklerde nadiren anormal bgbgler oluyordu.
jvKG3CA.jpeg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri