Antalyada ve çevresı yasayan arkadaslara soru

Askap

Kayıtlı Üye
Arkadaslar ekım sonu kasım bası gıbı tatıle gıtmek ıstıyorum anca bos vaktım oluyor o tarıhde hala denıze gırılebılıyormu? ve tavsıye edebılcegınız bı otel varmı parası onemlı degıl.

Arkadaslar ekım sonu kasım bası gıbı tatıle gıtmek ıstıyorum anca bos vaktım oluyor o tarıhde hala denıze gırılebılıyormu? ve tavsıye edebılcegınız bı otel varmı parası onemlı degıl.
Dediğin tarihlerde Antalya genellikle yağışlı olur, para önemli değilse Rixos Sungate den bir haftalık yer ayırt kendine istediğin türden her türlü olanakların sağlandığı 5+2= 7 yıldızlıdır normalde Türkiye standartlarında sadece 5 yıldız olduğu için Avrupa Amerika standartlarında 7 yıldızlı tatil köyüdür, Tenis futbol havuzu sahası ne ararsan açığıda kapalısıda mevcut, tavsiyem yılbaşını dediğim otelde geçirmen, bir çok sanatcı eşlik ediyor yılbaşına girerken, Hadise,Hande Yener, Demet Akalın, Sezen Aksu, Duman ı geçen yıl bir arada görmüştüm otelde, şansın varsa bu sene kışda olsa sonbaharda olsa Antalyada hava bazen o kadar sıcak oluyorki ben dahi kış filan dinlemeyip attığım oluyor kendimi denize, Antalya-Kemer bölgesinde dediğim otel her taraf alabildiğine yeşil kafanıda dinlersin tatilinide 7 yıldız lüksünde yaparsın, buda FOTOĞRAF GALERİSİ iyi tatiller. ;)

Dediğin tarihlerde Antalya genellikle yağışlı olur, para önemli değilse Rixos Sungate den bir haftalık yer ayırt kendine istediğin türden her türlü olanakların sağlandığı 5+2= 7 yıldızlıdır normalde Türkiye standartlarında sadece 5 yıldız olduğu için Avrupa Amerika standartlarında 7 yıldızlı tatil köyüdür, Tenis futbol havuzu sahası ne ararsan açığıda kapalısıda mevcut, tavsiyem yılbaşını dediğim otelde geçirmen, bir çok sanatcı eşlik ediyor yılbaşına girerken, Hadise,Hande Yener, Demet Akalın, Sezen Aksu, Duman ı geçen yıl bir arada görmüştüm otelde, şansın varsa bu sene kışda olsa sonbaharda olsa Antalyada hava bazen o kadar sıcak oluyorki ben dahi kış filan dinlemeyip attığım oluyor kendimi denize, Antalya-Kemer bölgesinde dediğim otel her taraf alabildiğine yeşil kafanıda dinlersin tatilinide 7 yıldız lüksünde yaparsın, buda FOTOĞRAF GALERİSİ iyi tatiller. ;)
Hotel Su - Antalya Şehiriçi | Etstur hotel su nasıl sızce ?

alanya otellerinin hepsi uygun ve denize girilir internetten rezerve yaparsın kemer ise elizavet gemi gibi otel uygun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri