Aöf sınav

ben sınav yerine yürüme gideceğim, pazar günkü ters biraz ama idare edicez.
herkese başarılar. tutarlı sallayın. :)

Sınav giriş yerleri açıklanmış arkadaşlar.Sınav haftaya haberiniz olsun :)

Arkadaş beni neden adresten çok uzak bi yere veriyo bu aof her seferinde yaa bunu bi yöntemi yok mu :mad:

dostum nerden aldın cıkmıs soruları

bi kaç fotokopiciye sordum yok falan dediler

Bende girecem hocam son 3 yılın çıkmış sorularını aldım onlardan çalışacağız artık İNŞAALLAH geçeriz.

Bu hafta sonu aöf sinavi varmis, kitaplarini yeni aldim ama pek fazla bakacak vaktim yok cikmis sorulardan calişsak yetermi.
Sinava gireceklere simdiden basarilar dilerim :)

Beyler eminim kon içerisinde daha fazla soru soran olmuştur.
[MENTION=8430]ranger[/MENTION] bunu ilk yazıya koyarsan sevinirim

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adminibilisim.aof burada aöf çıkmış sorular mevcut. tek tük eksik sınavlar vardır. O eksik sınavlarda her yerde eksik olan sınavlardır.

Şuanda fotokopi vs. uğraşmadan bu uygulama ile çıkmış sorulara çalışabilirsiniz.

Hepimize başarılar dilerim :)

son gün, son 2 ders inşallah gereriz sınavı :D

aöf sınavlarına hep yürüme gidiyorum. Başka yürüyüş yapamıyorum iyi oluyo gezme. 10km yürüyorum sağa sola. Sağolsunlar öğleden önce bi köşede öğleden sonra bi köşede oluyo. Bütün şehri dolanıyorum.

Arkadaşlar bir şey sorucam.Şimdi ben 1. sınıfım haftaya sınavlar var.Fakat benim bu tarihte sınava girecek durumum yok.Sınava girmezsem sıkıntı çıkarır mı ? Burada bazı arkadaşlar unuttum falan diyor girmiyorlar da ben yine de bir sorayım.Çat diye askere çağırmasınlar sonra.

Arkadaşlar bir şey sorucam.Şimdi ben 1. sınıfım haftaya sınavlar var.Fakat benim bu tarihte sınava girecek durumum yok.Sınava girmezsem sıkıntı çıkarır mı ? Burada bazı arkadaşlar unuttum falan diyor girmiyorlar da ben yine de bir sorayım.Çat diye askere çağırmasınlar sonra.

En can alıcı yerini cevapliyim,merak etme askere çağırmazlar :D

Dersleri gelecek sene alttan alacaksın, tek sorun bu. Daha önce lisans dan mezun değilsen askere çağırmazlar.

açıköğretimden ilişiğin kesilene kadar askere çağırmıyolar diye biliyorum. bir arkadaşım sadece kayıt yenileyip sınavlara gitmiyodu bir sıkıntı yok askerlik açısından

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri