Apartman Yöneticis Bana Dava Açıyor Yardım lazım

Sen gene sadece aidat ödüyorsun, biz yöneticinin keyfine de katlanıyoruz. Adam bir reklam izliyor ertesi gün daire başı 200 tl masrafla girişe görüntülü diafon taktırıyor. Oturuyor muyum ? Hayır. Ama orada bir evim var ve otursam da oturmasam da apartmanın ortak masraflarını paylaşmak zorundayım. Neresi mantıksız geliyor size anlamıyorum. Apartman boyanır ödersin, asansörün aylık masrafını ödersin. Apartmanın belli masrafları var ve orada evin varsa paşa paşa ödeyeceksin. Nefret ediyor muyum bu durumdan ? Evet. Ama doğru olan bu.

Not: Sayfa açık kalmış. Mesajı geç yazmışım. Yukarıda ki arkadaş aynısını yazmış mesajımın. Tekrar olmuş.

Ödemek zorundasınız. Aksi durumda çok daha fazlasını ödemek zorunda kalacaksınız. Sonuçta o binada bir daireniz var.

Boşta olsa ödemek zorundasın. Sen o apartmanda yaşasanda yaşamasanda vermek zorundasın.

dostum apartman yönetmeliği kanunu diye birşey var bu ülkede ev boş olsun dolu olsun o aidat ödenecek dava açma hakları var yapabileceğin hiç birşey yok o para ödenecek :D

Adam haklı

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siz kullansaniz da kullanmasanizda ortak kullanim alanlari pisleniyor, apartman boya badana oluyor, tamirat oluyor. Bosta tutsaniz odemek zorundasiniz. kaybedersiniz boyle bir davayi

Apartman giderlerini ve sana düşen ücreti dekont olarak imzalı şekilde iste sana hiç bilgi vermeden kafasına göre sana dava açamaz ödemen gerekenleri masrafları dekont iste dinkonun ağırı değil bu işler adam yoneticilik görevini sana karşı yaptımıki senden para talep ediyor

vay be oturmadığın ev içinde haraç alıyor adam demek ilginçmiş.

yok hocam bence yönetici haklı, bu haraç değil herkesin payına düşen ödemedir. mesela evin dışına dış cephe kaplaması yapılsa sizin daireye gelince atlıyıp diğer dairenin mi dışını kaplıyacaklar. kullansanda kullanmasanda o daire kimin üzerineyse apartmanın bütün giderlerine ortaktır. yönetici dava açarsa hiç uzamadan sonuca ulaşacaktır 600tl için masraflar vs. min. 1500tl civarı ödeme yapmak zorunda kalırsınız. yöneticiyle anlaşma yoluna gidin orta bi yol bulalım gibisinden ama siz baştan atarlanmışsınız orda evim burda evim alırım satmam boş tutarım gibi.. o yüzden de orta yolu bulma şansınızı yitirmişsiniz :)

:D sen oturmadıgın eve ödiyecende bizim binadaki elemanlar var 2 senedir ödeme yapmıyor benim hakkım var o zaman o adamı dava etmeye o nası oluyor :)

ben ödemedim 1 yıl. normalde 30 tl aylıktı. bana 900 e yakın bi rakam cıktı. avukat parası diye extralar bindi. faiz de vardı peşin ödeyince sildirttik. onu bi an önce ödemeye bak

Odemek zorundasin seve seve :) ona bakarsan zemin kattaki asansoru kullanmıyor ama bKim vs aliniyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim apartmanda da var senin gibiler :D ne elektriği ödemek istiyolar ne temizlik parasını ulan balkondan ip sarkıt öyle inip çık hiçbişeyi ödemiyosun madem :D Öde yani ne diye kötü oluyosun adamlarla milletin sinirlerini de bozuyosun :D

Bizim apartmanda yönetici dava etmiyor asansörün elektriğini keseriz yazısı asılı duruyor daha kestiğini görmedik birde kapıyı kartlı yaptılar 2. gün kapının camları kırıldı :D sizin yönetici gibi yönetici lazım biz şuan boşuna ödüyoruz

Son düzenleme:
arada git sende boş bırakma
bütün gün asansörle in çık yap, etrafı kirlet. ışıkların ayarıyla oyna hep yansın.

Öpe öpe ödiceksin o parayi:)

Not: bozuk para yap öde adam cildirir:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri