Apple cihazlardan anlayanlar bakabilir mi?

Anıl

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar. Artık özgün çalışmaya kesinlikle karar verdim. Türkiye'de şuan bu işi yapan kimse yok izleyici kitlemde hazır. iPad cihazımdan oyun videoları çekeceğim. Ancak cihazın kasmaması gerekiyor her türlü oyunu çekebilmeliyim. Geçen sefer açtığım konuda bir arkadaş Reflector tavsiye etmişti ancak bilgisayarında sağlam olması gerekiyormuş. Benim bilgisayarda pek sağlam değil.

Örnek olarak çekimini yapacağım oyunlar:

The Amazing Spider-Man
The Amazing Spider-Man 2
Modern Combat 1-2-3-4

Bunlarla başlayıp devam ettirmeyi düşünüyorum.

Özet : iPad 2 Wifi cihazım ile donmadan oyun videosu çekmek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Artık özgün çalışmaya kesinlikle karar verdim. Türkiye'de şuan bu işi yapan kimse yok izleyici kitlemde hazır. iPad cihazımdan oyun videoları çekeceğim. Ancak cihazın kasmaması gerekiyor her türlü oyunu çekebilmeliyim. Geçen sefer açtığım konuda bir arkadaş Reflector tavsiye etmişti ancak bilgisayarında sağlam olması gerekiyormuş. Benim bilgisayarda pek sağlam değil.

Örnek olarak çekimini yapacağım oyunlar:

The Amazing Spider-Man
The Amazing Spider-Man 2
Modern Combat 1-2-3-4

Bunlarla başlayıp devam ettirmeyi düşünüyorum.

Özet : iPad 2 Wifi cihazım ile donmadan oyun videosu çekmek istiyorum.
sordugunuzla alakalı degıl fakat eğer yt den 3 -5 bıse kazanırsam bende ıpad almayı dusunuyorum ve dedıgınız sekılde vıdeo cekıcem fakat bilgisayarın mac mı olması gerekıyor yoksa wındows mu windows a baglanabılıyomu yanı ?

sordugunuzla alakalı degıl fakat eğer yt den 3 -5 bıse kazanırsam bende ıpad almayı dusunuyorum ve dedıgınız sekılde vıdeo cekıcem fakat mac mı olması gerekıyor yoksa wındows a baglayabılıyomuyuz ?

Mac olması gerekmiyor hocam. Zaten tüm işleri iTunes üzerinden yapıyorsunuz ve Windows'ta da iTunes var.

bunu yapmak isteyen bir çok insan var fakat apple her şeye izin vermediği için ekran videosu alamıyosun. bazı dönemlerde çıkan programlar var onlarda bir vakit sonra appstoredan kaldırılıyor. jail break yaparak bu tarz program bulup dilediğini yapabilirsin.
sorduğun soru buydu sanırım.

bunu yapmak isteyen bir çok insan var fakat apple her şeye izin vermediği için ekran videosu alamıyosun. bazı dönemlerde çıkan programlar var onlarda bir vakit sonra appstoredan kaldırılıyor. jail break yaparak bu tarz program bulup dilediğini yapabilirsin.
sorduğun soru buydu sanırım.

Jailbresk var ancak istediğim programları bulamıyorum.

Ekran videosunu sadece jailbreak üzerinden yapabilirsin yaklaşık 3.5 senedir apple kullanıyorum ipad olsun telefon olsun jailbreak tavsiye etmiyorum

Ekran videosunu sadece jailbreak üzerinden yapabilirsin yaklaşık 3.5 senedir apple kullanıyorum ipad olsun telefon olsun jailbreak tavsiye etmiyorum

Jailbreak yaptım hocam. Hangi programlar var, tweak olarak mı uygulama olarak mı?

nette arattır bulursun çok rahat. cyda(tam adını yazamamış oabilirim) vardı heralde 3-4 yıl önce yapmıştım en son jailbreak ordan arattır veya dediğim gibi netten arattır.
screen record for jailbreak ipad falan gibi şeyler yaz çıkabilir.

nette arattır bulursun çok rahat. cyda(tam adını yazamamış oabilirim) vardı heralde 3-4 yıl önce yapmıştım en son jailbreak ordan arattır veya dediğim gibi netten arattır.
screen record for jailbreak ipad falan gibi şeyler yaz çıkabilir.
Buldumda bulduklarım genelde aynı şeyler hocam. Çoğu çalışmıyor, çalışanlarda kasıyor.
Display Recorder diye bir uygulama duymuştum

Evet var ancak saçma sapan bir hata veriyor ve kasma yapıyor.

jailbreak ile olmaz o iş. ordaki kayıtlar donarak kaydoluyor. donmadan kayıt yapan bir tweak görmedim, duymadım hiç.

videodaki gibi hdmi ile tv'ye aktarıp onu kaydedeceksin ya da reflector ile kayıt yapacaksın.

jailbreak ile olmaz o iş. ordaki kayıtlar donarak kaydoluyor. donmadan kayıt yapan bir tweak görmedim, duymadım hiç.

videodaki gibi hdmi ile tv'ye aktarıp onu kaydedeceksin ya da reflector ile kayıt yapacaksın.

Hocam Reflector deneme sürümünde altta Airx butonu çıkmıyor :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri