Apple , Google ve 666

f1b0n4cc1

Kayıtlı Üye
Geçen günlerde site tasarımnı yaparken websitemde hangi renk kullansam diye düşündüm . Sonra dedim ki , apple ın sitesini elbette profesyoneller hazırlamıştır , ben de referans alayım

Daha sonra firefox öğeyi incele özelliği ile renk koduna baktığımda siyaha yakın rengin kodunun 666 olduğunu gördüm .

39O8D9.jpg

Garip geldi , derken , amazon ürünlerini sitemde yayınlayım dedim , popüler ürünlere baktım google chromecast diye bir ürün .

Neyse aldım konuyu yazdım vs , daha önce apple renk kodundan paranoyaklaştığım için direk gözüme çarptı . Google ın logosunda da 666 yazıyordu

vgazEA.jpg

Bugün de okuduğum bir habere göre , apple ilk bilgisayarını 666,66 dolara satmış.

yPGdlN.jpg

Garibime gitti , sizinle paylaşmak istedim

normal şeyler adamlar bas bas bağırıyor işte ne olduklarını :D

incil'de sözü edilen 666'nın dünyanın sonunu getireceğinden bahsedilir. incil'in ilk yazıldığı dil ibranice'dir. enteresan olan ibranice'de 666'nın yazılışı şu şekildedir: www

alıntıdır

Hep Ameriganın oyunları.
Boşver takma kafana.
:cool:

Tesadüftür, ya da böyle birisi dikkat çeksin haber olsun reklam olsun diye yapılmıştır. :)

güzel tespit. bilinen şeyler aslında.
adamlar ayaküstü ritüel yapıyor.

Aslında ben şunu düşündüm :

Acaba kendilerini acındırarak anlattıkları garajda başladı şöyle oldu böyle oldu demelerinin ardında büyük baronlar mı var ? Yani bir programcı buluyorsun ve diyorsun ki şöyle bir sistem yazacaksın sana 20 milyon dolar . Şu şu şu amaçlara hizmet edecek

Ne hikmetse ne kadar büyük olay var amerikadan çıkıyor , facebook , google , twitter . Diğer ülkelerde onlardan daha büyük bir proje bile olsa duyulmuyor çünkü medyayı da kontrol ediyorlar .

Örnek vermek gerekirse , o kadar nefret etmeme rağmen dedim bir tane Türk dizisi izleyim , baktım kapalı bir kız var dizide baş rolde , hayret ettim , dedim izleyim . Hayırdır .

Dizinin adı , " Diğer Yarım "

Sonra internette şöyle bir sahne izledim bıraktım :

https://www.youtube.com/watch?v=mtu_6eZSXqw

başka dizilerde de varmış , mesela Acayip Hikayeler

http://youtu.be/VlLpMzVEgRQ?t=4m54s
http://youtu.be/VlLpMzVEgRQ?t=11m28s

siz melekleri çok korkutmasın şirinler. şirin babanız var.

hocam nickname'nin hakkını veriyorsunuz gerçekten çok ilginç biri insansınız (kötü anlamda demedim sakın ha yalnış anlamayın) :)

hocam nickname'nin hakkını veriyorsunuz gerçekten çok ilginç biri insansınız (kötü anlamda demedim sakın ha yalnış anlamayın) :)

teşekkür ederim , bunu çok fazla kişiden duydum . Sanırım sebebi alakasız olmayan alanlarda yoğun zaman kaybetmem.

Örneğin 2010 yılında özel efekt programı houdini forumuna yazmışım , benim ne alakam olursa houdini ile artık

About Object Interaction Problem - Side Effects Software Inc.

şimdi de yalnız yaşıyorum , hayatta kalma mücadelesi , günün birinde param olursa Endonezya ya evlenmeye gideceğim , sevdiğim kız orda , kavuşamıyoruz , düğünüme beklerim herkesi , Gamalama yanardağı eteklerine :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri