Apple Storelerde tanıdığınız varmı?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
F

fth

Guest
Telefon bozuldu. Akasya avm ye gittim. Baktılar rezervasyon al dediler siteden. 1 haftadır boş rezervasyon yok. Millet çatır çatır işlerini yaptırıyor.. Koskoca apple'n Türkiye'de 2 tane storesi var.. Biri Beşiktaş'ta biri Üsküdar'da.. Adlığım dükkana götürdüm adam bizde rezarvasyon almamız lazım diyor. Yani 15-20 gün sürer diyor.

Çalışan tanıdığı olan varmı arkadaşlar bu storelerde? Nokia bilmem kaçla dolaşıyorum kaç gündür. :D Akılsız telefonlara geri döndüm valla. İphone 6 neden şarj olmaz arkadaşlar? Başka şarj aletlerini denedim ama nafile..

Malesef bu işi ticarete döktükleri için bu şekilde.Uyanıklar piyasadan bozuk telefonu toplayıp sıfırı ile değiştiriyor.Özellikle "Üst tuşu bozuk" olanlar aşırı rağbet görüyor çünkü garantiside bitse apple değiştiriyor.Çözüm desen yok.Anca uğraşacaksın her gece 00:00 'da açılıyor.

Telefon bozuldu. Akasya avm ye gittim. Baktılar rezervasyon al dediler siteden. 1 haftadır boş rezervasyon yok. Millet çatır çatır işlerini yaptırıyor.. Koskoca apple'n Türkiye'de 2 tane storesi var.. Biri Beşiktaş'ta biri Üsküdar'da.. Adlığım dükkana götürdüm adam bizde rezarvasyon almamız lazım diyor. Yani 15-20 gün sürer diyor.

Çalışan tanıdığı olan varmı arkadaşlar bu storelerde? Nokia bilmem kaçla dolaşıyorum kaç gündür. :D Akılsız telefonlara geri döndüm valla. İphone 6 neden şarj olmaz arkadaşlar? Başka şarj aletlerini denedim ama nafile..

Şarj girişinin içini kürdanın ucuna ince bir bez geçirerek temizleyin hocam. Bazen oksitleniyor orası yada toz doluyor. Belki çözüm olur.

Şarj girişinin içini kürdanın ucuna ince bir bez geçirerek temizleyin hocam. Bazen oksitleniyor orası yada toz doluyor. Belki çözüm olur.

Bunuda bir deniyim çok teşekürler kardeşim.. Olsada uğraşmasam ya..

Malesef bu işi ticarete döktükleri için bu şekilde.Uyanıklar piyasadan bozuk telefonu toplayıp sıfırı ile değiştiriyor.Özellikle "Üst tuşu bozuk" olanlar aşırı rağbet görüyor çünkü garantiside bitse apple değiştiriyor.Çözüm desen yok.Anca uğraşacaksın her gece 00:00 'da açılıyor.

Aynen ya lanet olsun 1 haftadır sıra yok. Bu nasıl iş ya.. Dediğin gibi apple hemen değiştiriyormuş telefonları yenisini veriyormuş.. Sanırım ondan bunlar..

zorlu center a sabah açılma saatinde gidersen randevusuzlara bakıyordular bildiğim kadarıyla

zorlu center a sabah açılma saatinde gidersen randevusuzlara bakıyordular bildiğim kadarıyla

Valla o tarafa Gebzeden sabah saatlerinde çok zor giderim.. Üsküdardaki de hepten dolu oluyor..

Bir arkadaş yardımcı olsa keşke forumdan.. Minettar kalırım valla..

Bu arada bu durumu bir çok kişi yaşamış. Başınıza gelmeden uyarıyım. Arabaların çakmaklığında veya aux çıkışlarında telefonunuzu kullanmayın arkadaşlar. Soketlere zarar verebiliyormuş. Büyük ihtimal benimkide bundan oldu..

Son düzenleme:
Valla o tarafa Gebzeden sabah saatlerinde çok zor giderim.. Üsküdardaki de hepten dolu oluyor..

Bir arkadaş yardımcı olsa keşke forumdan.. Minettar kalırım valla..

Bu arada bu durumu bir çok kişi yaşamış. Başınıza gelmeden uyarıyım. Arabaların çakmaklığında veya aux çıkışlarında telefonunuzu kullanmayın arkadaşlar. Soketlere zarar verebiliyormuş. Büyük ihtimal benimkide bundan oldu..
Arkadaşım randevular haftalık veriliyor. yani bugun aldığın randevu haftaya oluyor bi ara bende baya uğraştım donanım haberde konu aç ordan ilgilenen oluyor bizzat zevk için adamlar randevu alıyor :) kendinimi ıspatlıyor anlamıyorum biri bana 00:00 da sayfayı yenilemeye başla 00:08 e kadar sürekli yenile randevu düşüyor demişti internetın kalitesinede bağlı.

Hastane randevu sistemi gibi çalışıyorlar. Randevusuzda çözersin ama erken git.

Tam gece 12 gibi gir hocam randevu yerine 00.05te falan alınıyor bazen

Orijinal şarj aleti kullanmayınca şarj etmez. Belki şarj aletindedir problem, başka orijinal şarj aletiyle denediniz mi?

Arkadaşım randevular haftalık veriliyor. yani bugun aldığın randevu haftaya oluyor bi ara bende baya uğraştım donanım haberde konu aç ordan ilgilenen oluyor bizzat zevk için adamlar randevu alıyor :) kendinimi ıspatlıyor anlamıyorum biri bana 00:00 da sayfayı yenilemeye başla 00:08 e kadar sürekli yenile randevu düşüyor demişti internetın kalitesinede bağlı.

Aynen dostum o saatlerde baktım ama yer yok. Kaç gündür bir tane boş yer bulamıyorum. Yarım saat F5 yapıyorum yer açılır belki diye ama yok..

Hastane randevu sistemi gibi çalışıyorlar. Randevusuzda çözersin ama erken git.

Böyle bir şey yok ya. Şuan ki kuyruğu bir görsen..

Tam gece 12 gibi gir hocam randevu yerine 00.05te falan alınıyor bazen

Ben 1 haftadır açıldığını görmedim valla. :)

Orijinal şarj aleti kullanmayınca şarj etmez. Belki şarj aletindedir problem, başka orijinal şarj aletiyle denediniz mi?

Normal şarj aleti orjinalde arabadaki çakma sanırım ondan oldu büyük ihtimal..

Bugün Maltepedeki Tele Servise veya Kadıköydeki Kvk ya gidicem oraya yönlendirdiler bakalım ne olacak..

Arabadaki şarj şeyleriyle falan bir iPhone şarj etmek intihar gibi bir şey yapmayın güzelim telefonlar heba oluyor öyle.

Arkadaşlar iPhoneniz arıza yaptıysa hiç randevu falan filan uğraşmayın Maltepe teleservice'e götürün.. Tamam 1 hafta 10 gün falan sürüyor ama apple storelerden daha iyi hizmet veriyorlar. Bana arızalı telefon yerine yeni telefon vermişler...

Haberiniz olsun diye güncelledim konuyu.. Maltepe teleservice işlerinizi hallediyor hiç randevu falan beklemeyin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri