apple - teknoseyir arasındaki vuku

ankist

Kayıtlı Üye
aslında ortada vuku yok da, yine de bi bakın :)

https://teknoseyir.com/durum/486400

"Minik bir düzeltme. Şimdi aklıma geldi. Apple medyaya ürün göndermiyor diyorduk ya. Bir süredir gönderiyor. iPhone SE vs herkeste var. Bizim bir irtibatımız yok ancak çalışma yöntemlerini pek doğru bulmadım. Tüm basını tek tek randevu verip ayaklarına çağırıp ders mi reklam mı belli olmayan şekilde ürünleri anlatıyorlar. Bunu yapan da doğrudan Apple’dan geliyor. TR ekibine bırakmıyorlar. O sunum esnasında editörden gelen, ürünle ilgili soru ya da eleştiriyi de pek hoş karşılamadıklarını öğrendim çok güvenilir kaynaklardan.

Tamam çok önemli bir marka ve ben de kullanıcısıyım yıllardır, param yetse devam edecektim, ama telefon yapıyorsun ya hu. Kansere çare bul o zaman ayağına gidip elini ilk ben öpeceğim.

Şunu Samsung gibi, HTC gibi, Sony gibi, kuryeye ver yolla. Ayağına çağırdığın bazı editörler o telefonun içini senden iyi biliyor."

Son düzenleme:
Satış politikası işte, bir şey diyemeyiz. Apple'ın yaptığı en büyük reklamcılık faaliyetlerinden biri, kendisini çok farklı çok üstünmüş gibi gösterip kullanıcılarının telefonu kullanırken kendilerini özel hissetmelerini sağlamak. Bu da Apple'ı her zaman çok sattırıyor.

5S kullanıcısıyım ama durum bu yani.

Satış politikası işte, bir şey diyemeyiz. Apple'ın yaptığı en büyük reklamcılık faaliyetlerinden biri, kendisini çok farklı çok üstünmüş gibi gösterip kullanıcılarının telefonu kullanırken kendilerini özel hissetmelerini sağlamak. Bu da Apple'ı her zaman çok sattırıyor.

satış politikası öyle evet, şirketin prensibi bu şekilde ama bizimkilerin de mağdur edebiyatı yapmasına gerek yok, yapmıyorsan yapmıyorsun o kadar niye bi de şunları kullanıp kendince laf sokuyorsun ki ;

"ayağına çağırdığın bazı editörler o telefonun içini senden iyi biliyor."

yapmazsın olur biter kardeşim :)

5S dediğiniz için yazacağım hocam konu da Apple politikası olunca 5S'in fiyatı düşüp ekonomik olarak alınacak kıvama gelip yeterli özellikler de bir telefon olunca Apple politikası değişti İphone 5S'i mağazalardan kaldırıp İphone SE ye yönedili ve 5S'in tıpa tıp aynısı olan telefonu 2 milyar küsürlü buçuğa yakın veya üstü bir fiyata satışa sundular yani bu hareketi gördükten sonra İphone alanın aklına şaşarım İphone 5 almıştım ilk çıktığında İOS'dan memnun kalmadın tekrar Android'e döndüm fakat böyle bir satış politikasına sahip para avcısı firmanın telefonu kullanılmaz tercih meselesi ama yaptıklarını yazmak istedim sadece.

5S dediğiniz için yazacağım hocam konu da Apple politikası olunca 5S'in fiyatı düşüp ekonomik olarak alınacak kıvama gelip yeterli özellikler de bir telefon olunca Apple politikası değişti İphone 5S'i mağazalardan kaldırıp İphone SE ye yönedili ve 5S'in tıpa tıp aynısı olan telefonu 2 milyar küsürlü buçuğa yakın veya üstü bir fiyata satışa sundular yani bu hareketi gördükten sonra İphone alanın aklına şaşarım İphone 5 almıştım ilk çıktığında İOS'dan memnun kalmadın tekrar Android'e döndüm fakat böyle bir satış politikasına sahip para avcısı firmanın telefonu kullanılmaz tercih meselesi ama yaptıklarını yazmak istedim sadece.

Dostum teknolojiden pek anlamıyorsun galiba. 5S ile SE arasındaki tek benzerlik tasarım. Tamamen aynı tasarım olduğu için 5S'ten farkı olmayan bir cihaz demek teknolojik bilgisizlikten kaynaklıdır sanırım. Biraz araştırın. :)

Hocam aşırı bilgisizce yapılmış bir yorum olmuş bu kusura bakma ama.

İlk olarak 5S ile SE arasındaki tek benzerlik "S" harfi ve tasarımı.

Tasarımın aynı olmasının sebebini biliyoruz, büyük ekrandan hoşlanmayanlar olabilir diye.

IOS'dan memnun kalmayıp Android'e geçmene birşey diyemeyeceğim zevk meselesi sonuçta ancak bu tarz radikal değişimlerde alışma süreci sancılı olabiliyor.

1.5 - 2 ay kadar önce mac aldım. Başlangıçta bir spammer olarak o kadar karın ağrısı geldi ki, her şeyi farklı ve zor gibiydi. (Ctrl işlevini gören tuş bile farklı, copy / paste hayatı olan bir insan için kabus)

Şu an düşündüğüm şey, hayatımın sonuna kadar windows'u asla kullanmayacağım yönünde. İşlerimi, pratikliği, özelleştirmeyi 2 kat arttırdı.

Kısa ve öz olarak bir apple fanboy değilim ancak bu adamlar bu işi yapıyor, beceriyor, fark yaratıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri