AppReklam - Uygulamalara Yorum Yaparak Para Kazan

• Kullanıcı lgnd003
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

lgnd003

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
Merhaba arkadaşlar, yeni keşfettiğim bir sistem olan appreklamı sizlere önermek için buraya konu açma gereği duydum. Aramızda birçok öğrenci var. Youtube'dan para kazanamayan var. Oyun oynamayı seven fakat oyuna para yatırmak istemeyen var. Bu sistem ile sadece uygulamalara 5 yıldız verip uygulamalar hakkında kısa ve öz yorumlar yaparak para kazanabiliyoruz. Ödemelerimizi ise bynogame hediye çeki ve G2A hediye çeki olarak alabiliyoruz. Minimum ödeme 5TL. iOS ve Android işletim sistemi tüm telefonlarda kazanç sağlayabiliyorsunuz. Android'de AppReklam'ın kendi uygulamasını indirmeniz gerekiyor. iOS'ta ise siteye girerek uygulama linklerine tıklayıp yorum ve 5 yıldızdan sonra onay butonuna basmanız yeterli oluyor.

Bynogame hediye kodları ile Steam'e cüzdan, birçok oyunda oyun parası veya item satın alabiliyorsunuz. G2A'da ise birçok oyunu satın alabiliyorsunuz.

Üye olmak isteyenler için linkler: Referans Linki: http://appreklam.net/kayit.php?ref=16781
Referans linkimden olmak istemeyenler için: https://www.appreklam.net/index.php

Son düzenleme:
Kaç yorumda 5 lira birikir mesela 1000?

Merhaba arkadaşlar, yeni keşfettiğim bir sistem olan appreklamı sizlere önermek için buraya konu açma gereği duydum. Aramızda birçok öğrenci var. Youtube'dan para kazanamayan var. Oyun oynamayı seven fakat oyuna para yatırmak istemeyen var. Bu sistem ile sadece uygulamalara 5 yıldız verip uygulamalar hakkında kısa ve öz yorumlar yaparak para kazanabiliyoruz. Ödemelerimizi ise bynogame ile 5TL, 10 TL hediye çeki olarak, 20TL Ininal karta veya 20TL GSM TL olarak alabiliyoruz. iOS ve Android işletim sistemi tüm telefonlarda kazanç sağlayabiliyorsunuz. Android'de AppReklam'ın kendi uygulamasını indirmeniz gerekiyor. iOS'ta ise siteye girerek uygulama linklerine tıklayıp yorum ve 5 yıldızdan sonra onay butonuna basmanız yeterli oluyor.

Üye olmak isteyenler için linkler: Referans Linki: http://appreklam.net/kayit.php?ref=16781
Referans linkimden olmak istemeyenler için: https://www.appreklam.net/index.php

benim pcde bluestacks var oradan olurmu acaba.

ios'ta yorum başına 75 kuruş, android ise 20 kuruş civarında. şahsen ios kullandığım için 10tl'yi çoktan buldum. steam parasına çeviriyorum bynogame çeki ile. gayet işe yarıyor yani :)

İos ta 75kr süpermiş 27 yoruma 20 tl yapar çok kazançlı, android neden o kadar düşük anlamadım...

İos kullanıyorum 10 uygulamaya falan yazdım bekleyen 21 tl vr güzel siteye benziyo teşşekürler hocam

ios üzerinden ortalama kac yorum yazınca ödeme limitine ulaşıyoruz birde bu kazancı nakit olarak nasıl alırız

google id bilgilerini güncelleyin diyor nasıl güncelleyeceğiz?

ios üzerinden ortalama kac yorum yazınca ödeme limitine ulaşıyoruz birde bu kazancı nakit olarak nasıl alırız

Nakit olarak alim yok fakat kazandığınız hediye cekleriyle steam cüzdan kodu alarak satabilirsiniz kolayca. Uygulama başına 75 kurus kazanıyorsunuz. Bazi ozel durumlarda daha fazla kazaniyorsunuz.

---------- Spam Engelliyici 16:24 ---------- Önceki Mesaj 16:24 ----------

google id bilgilerini güncelleyin diyor nasıl güncelleyeceğiz?

Profilden olması gerek. İos kullandığım için google id ile bir işlem yapmadım daha önce.

Hazır olun ios ve android yorum botu satış konusu geliyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri