Araba alimi icin yardima ihtiyacim var

sende

Kayıtlı Üye
Evet arkadaslar herkese iyi aksamlar,

Allah nasip ederse sifir arac almayi planliyorum. Bir suredir arastirmalar yaptim. Bir cok secenegim vardi, ikiye indirdim. Sizlerinde fikrini almak istedim.

Citroen C-Elysee 1.2 VTi Confort ( 2013 Model ) - ( 37.500 TL ) - Citroen C-Elysee 1.2 VTi Confort Fiyatı Özellikleri ve Yakıt Tüketimi

Ilk dusuncem Citroen Elysee, bu paket full paketi diyebiliriz. 2013 model yili araci. Detayli tum ozellikleri verdigim linkten gorebilirsiniz.

Hyundai i20 1.2 Sense - ( 2014 Model ) - ( 38.500 TL ) - Hyundai i20 1.2 Sense Fiyatı Özellikleri ve Yakıt Tüketimi

Bu da ikinci dusuncem. Full paket. Citroen'den farkli olarak - arka park sensoru, dvd oynatici, 2 ek hoparlor, renkli cam, hiz sabitleyici, yagmur sansoru - gibi ek ozellikleri bulunuyor.

Bu iki arac arasinda kaldim arkadasar. Sizin oneriniz nedir ? Hangisini almam daha mantikli olacak sizce ?

Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkurler.

Bencede citroen al hocam. Sağlam arabalardır.

Dostum iki araç arasında bir tercih yapmam gerekirse citroen derim ama şahsen bu fiyatlarda bir araç satın almayı düşünseydim ikisinide almaz opel astra alırdım, gideri var opel'in :) yada ford focus'u tercih ederim, ikisininde 2. el piyasası geniştir. opel alırsın 2 yıl sonra aldıgın fiyatı 1-2 fazlasına bile satabılırsın piyasasına göre

Eğer 8 10 yıl satmam diyorsan 0 araba al yoksa bir kaç sene sonra satabilirim diyorsan kesinlikle ikinci el temiz bir araba al .
Bu iki tercihtende citroeni seçerdim ben .

Usta bence sen eski model bi astra veya toyota auris falan bak kazık şu an fiyatlar zaten gerek yok

Hocam Hyundai ilk başlarda çekici gelir sonra sıkılmaya başlarsın.
Citroen gayet iyi bi seçim olur senin için .

Bende 25 bin liraya 2010 Model Seat İbiza almaya çalışıyorum şuan 2. el :) araba seçmek çok zor iş .

CA3C0218-1.jpg
100_0670.jpg

O kadar param olsun yukarıdaki arabayı alırım Mercedes W140

Hocam sadece bu ıkı arac arasında dusunuyorsanız Hyundai tavsiye ederım.Motor küçük ve yüksek beygir var diğerine göre.Pratiklik ve yakıt tasarrufu açısından bu seçin daha iyi olacaktır.

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar ama sifir dusunuyorum ve bu iki arac arasinda kaldim.
Gordugum kadariyla sekil itibariyle herkes Citroen diyor. Ben de o sekilde dusunuyorum ama ozellik bakimindan da Hyundai'nin cok artilari var.

Sedan olduğu için citroen göze güzel geliyor ancak araba sadece görünüşten ibaret değil. Hyundai öncelikle 5 yıl garanti verir YtKoray hocamızında dediği gibi yakıt tasarrufu daha çok olmasına rağmen daha fazla güçlüdürler ben bir süre hyundai accent blue kullandım ve şöyle diyeyim araba otomatik olmasına rağmen gaza basınca bmwlere asla boynunu bükmüyor hatta kimisini yeriyor tabi bu kullananada bağlı. Özellik bakımındanda çok doludurlar iç aksama bakarsanız zaten çok daha spor ve dolu durur hyundai ancak citroen çok boş bir araba ben tavsiye etmiyorum. Hyundai servis ve satış sonrası destek citroen ile karşılaştırılamaz bana göre çünkü artık Türkiye piyasasında çok büyük bir yere sahipler ve baktığınız rakamlarda çok güzel seçenekler sunuyorlar. Dediğim gibi dış görünüş diyorsan sırf sedan olduğu için herkes citroen der ancak genel olarak bakıp olaya kullanacağın bir araç olarak bakarsan her türlü hyundai. Tabi bu dediklerim bu rakamlarda ve yalnızca iki seçeneğiniz için geçerli görüşler.

Bu paraya 2012 - 2013 model çok daha güzel arabalar bulabilirsin ama bence citroen daha şık duruyor..

Bu arada bende 2010-2012 arası ford fiesta arıyorum dizel titanium. Arabası olan ve satmak isteyen varsa talibim. :)

Sana şu kadar söyleyim kardeşim 2013 i30, 2013 elysee, 2010 focus, 2011 golf, 2005 golf, 2006 a3 daha sayamayacağım bir sürü araba kullandım bana sıralama yap dersen
1: 2011 golf
2:2006 a3
3:2013 i30
4:2005 golf
5:2010 focus kendi bindiğim araba
gerisi tırı vırı sözümü dinlersen pişman olmayacaksın. 0 arabanın bi cazibesi var ama konfor yol tutuşu kalite olmadıktan sonra yemişim 0 arabayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri