Araba alırken bi araba da neden devlete yapmak zorundayız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi uğraşmıyorum ama galericilik yaptığım dönemde dostlarıma tavsiyemde sıfır araba almayın 2-5-7- aylık araba alın derdim o zaman çoğu vergiden kurtuluyorsunuz .. araba alıyor adam ama ödemek de zorlanıyor veya iş yapıyor ticaret satması gerekiyor tabii ki yanlış anlaşılmasın düşene vurun alın demiyorum ..

şimdi uğraşmıyorum ama galericilik yaptığım dönemde dostlarıma tavsiyemde sıfır araba almayın 2-5-7- aylık araba alın derdim o zaman çoğu vergiden kurtuluyorsunuz .. araba alıyor adam ama ödemek de zorlanıyor veya iş yapıyor ticaret satması gerekiyor tabii ki yanlış anlaşılmasın düşene vurun alın demiyorum ..

Aynen hocam ömür boyu binmek gayeniz değilse yani 3-5 sene sonra satarım olark alıyorsanız sıfır araba alınmaz bencede 2. el almak daha mantıklı

Konu 4 sayfa sürmüş ilk mesajdan konuyu saptırmaya çalışmasaydınız keşke Siyaset yasak y siyasete kaymadan istediğinizi diyebilirsiniz.

konuyu saptıran yok zaten genel bir yorum yaptım neye dayanarak ceza puanı verdin? dahada ilginçi nasıl admin oldunuz ? ağzını açana ceza verip duruyorsun şahsen ben senden memnun olan bir üye çıkacağını sanmıyorum geçende ortada hiçbir şey yoklen maç konusunu kitlemiştin bir ara hakaret eden üyeye değil bana ceza vermiştin.Açıkcası ben sizin karar yetinizin çok zayıf olduğunu düşünüyorum yada gerçek hayattaki stresi sıkıntıyı burada üye banlayarak atıyorsun rahatlatlıyorsun

Adamlarda Haklı ne yaparsa yapsın alkışlayan bir topluluk var onlarda nasıl daha çok itelerim diye şekil şekil vergi çıkarıyor
benzine zam gelince ben zaten hep 20 liralık adamlarlın buna ses çıkarıcağını sanıyorsunuz

konuyu saptıran yok zaten genel bir yorum yaptım neye dayanarak ceza puanı verdin? dahada ilginçi nasıl admin oldunuz ? ağzını açana ceza verip duruyorsun şahsen ben senden memnun olan bir üye çıkacağını sanmıyorum geçende ortada hiçbir şey yoklen maç konusunu kitlemiştin bir ara hakaret eden üyeye değil bana ceza vermiştin.Açıkcası ben sizin karar yetinizin çok zayıf olduğunu düşünüyorum yada gerçek hayattaki stresi sıkıntıyı burada üye banlayarak atıyorsun rahatlatlıyorsun

6-) Forumda bulunan yetkililer, forum ortamını düzene sokmak ve bu düzeni korumak için görevlidir. Bunları yaparken herhangi bir beklentileri yoktur ve herhangi bir çıkarları da yoktur. Bu sebepten ötürü, forumda yetkili kişilere üslup olarak kesinlikle dikkat edilmelidir. Eğer yetkili kişinin tutumunun size karşı tavrında art niyet olduğunu düşünüyorsanız, forumun report özelliğini kullanın. Ya da forum adminlerine (Incubus, mNote, era, Kayzersoze) özel mesaj ile bilgilendirmede bulunun. Forumdaki yetkililer hakkında konu ne olursa olsun şikayet başlığı açmak ya da var olan bir başlıkta moderatörlerin (forum yetkililerinin) haklarını kötüye kullandıklarını forumda açık beyan ederek onları kullanıcılar karşısında hedef haline getirmeye sebep olduğundan kesinlikle yasaktır ve karşılığında kişi süresiz uzaklaştırılacaktır.

İlk mesajınız gereksiz olduğu için ceza verdim. Admin değilim moderatörüm benden memnun olmayanlar adminlere düşüncelerini iletebilirler. Hemen kilitledin dediğiniz konuda bu sanırım http://www.ytpara.com/spor/109977-gunun-maci.html Yanlışlıkla kilitlemiş olabilirim veya bu tür konuların çoğunluğu tartışma ile bitiyor diye kilitlemiş oalbilirim hatıurlamıyorum bana pm atıp konuyu açtırabilirdiniz bu kadar önemliyse sizin için.

Karar yetkimi herkese açık bir konuda sorguladığınız içinde forum kuralları gereği sınırsız banlamam grekirken sizi bir ay uzaklaştırıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri