Araba Almayı Düşünenlere (Chevrolet)

İnş. alırsınız :) Para varsa sorun yok hocam :D bende şimdi biraz para olsa kendim Cruze alıcaktım :D Suan babamı ikna etmeye çalışıyorum herkes alalım diyor o istemiyor :) bi palio su var yetiyormus ona

nakit alamam ama taksitle alirim.ins sende alirsin hocam :) youtube parasiyla araba almak daha keyifli olur :cool: allah nasip ederse

nakit alamam ama taksitle alirim.ins sende alirsin hocam :) youtube parasiyla araba almak daha keyifli olur :cool: allah nasip ederse

İnş. hocam :) kafaya koydum youtube tan gelen parayla alacagım :D bi ay parayı patlatsam şöyle 5-10 bin lira kazansam alınır aslında :cool:

şimdi ben o kırmızı yazan fiyatlardan araba alabilirmiyim.alıyosam hemen gıdıyım sımdı ajentaya kalmaz fln :D

Kırmızı yazanlar indirim hocam :D suan chevrolet bayisine gidiyorum bakalım ne fiyat söyleyecekler :D [MENTION=2053]reprimond[/MENTION]

Buralardan firma çekiliyorsa, bakımı vs olayları da mı çekilecek? Nasıl olacak o iş?

Mesajım bulunsun 1 yıl sonra bahçeli bir ev alırken bu mesajı geri bulursam vay be diyip duygulanırım :))

Cruze'da çok büyük sorunlar var, görünüşüne bakmayın motor pert.

Çekilme kararından sonra chevrolet almak ne kadar mantıklı bunu sorgulamak lazım.

senden haber bekliyorum ozaman hocam.bitirme arabaları :)

"Çiftkurtlar" ve "Gerçek" bayisine gittim. Çiftkurtlarda ilgilenen yok takmıyor adamlar yani ordan çıkıp "Gerçek" bayisine gittik orda baya iyi karsıladılar. Cruze 1.4 LTZ modeline 39.500 fiyat verdiler :) Aksam konusup karar vericez :cool:

---------- Mesaj saat 14:30:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:28:02 civarında gönderildi. ----------

Çekilme kararından sonra chevrolet almak ne kadar mantıklı bunu sorgulamak lazım.

Hocam 1-2 sene kullanıp satanlar acısından zaten sorun ama biz 5-10 sene kullanıcaz o yüzden pek sorun degil bizim için. Ayrica parça desteği 10 sene boyunca devam edicekmiş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri