Araba arıyorum

delikurt09

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar
Aydın veya izmir civarında 97 model üzerinde maksimum 15.000 tl araç arıyorum marka model fark etmez ama broadway,doğan,şahin dışında :)

Ben de 10.000 tl civarında 98-99-2000 moden temiz Mitsubishi L300 arıyorum, İstanbulda. Konudan otlanmış olduk ama lazım yani pazarcıyız :D

civic 1.4 is tavsiye ederim, her bakımdan sağlam makinedir ayrıca ikinci eli çok hızlıdır istediğin zaman zarar etmeden elden çıkarırsın.

Bana da münübüs bulun yav :D haftalardır arıyorum sağlam birşeyler bulamadım. Duyduğunuz bildiğiniz tanıdık mitsubishi L300 satan var mi ?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende 98 model suzuki swift 1.3 glx var düşünürsen ilan koymamıştım daha

Hocam 99 Megane bakabilirsin, belki bulabilirsin temiz bişey. Sahibinden'i araştırdın mı ? :)

Bende şu pereler bi gelsin yt'den Reno Clio 2014 alcam kısmetse :D

Hocam 99 Megane bakabilirsin, belki bulabilirsin temiz bişey. Sahibinden'i araştırdın mı ? :)

Bende şu pereler bi gelsin yt'den Reno Clio 2014 alcam kısmetse :D

keşke bizde 2014 alabilsek hocam sahibindene bakmı 99 meganelara bakmamıştım onlarada bakayım eyw ;)

toyota corolla düşün hocam. toyota candır. eskiler daha iyi motor olarak birde o var. bende 2011 var bikaç ay önce aldım. 1.6 araba çekmiyo. ama eski kasalarda o sorun olacağını sanmıyorum. tek sorun performans zaten. onun harici japon süper araba yapmış ;)

toyota corolla düşün hocam. toyota candır. eskiler daha iyi motor olarak birde o var. bende 2011 var bikaç ay önce aldım. 1.6 araba çekmiyo. ama eski kasalarda o sorun olacağını sanmıyorum. tek sorun performans zaten. onun harici japon süper araba yapmış ;)

Aynen katiliyorum hocam duzgununu bulabilsem alicam :)

Aynen katiliyorum hocam duzgununu bulabilsem alicam :)

Eyw. birde şöyle bir sistem var ben arabayı öyle aldım. 15bini geçebilirsin bu sistemle. Emin OTO diye bi sistem var hocam. bankadan araç kredisi gibi düşün. ama faizsiz hali bunun. ister çekiliş ister ödeme ortası seçeneklerini seçiyorsun. her ay ödeyebileceğin taksit miktarını belirtiyosun ödüyosun. sonra arabanı alıyosun faizsiz sistem. ben öyle yaptım. on numara bi sistem araştırmanı tavsiye ederim. böylelikle alacağın arabanın modelini ve fiyat aralığını yükseltebilirsin ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri