Araba lastiğinden anlayanlar ? (Megane 2 Sedan 1.5 DCI 80/85 beygir 2006)

nokian weatherproof 4 mevsim öneririm hazirandan beri kullanıyorum biraz önce nöbetten geldim ilk kar deneyimini dün gece kar yağmaya başlaması ile test ettim, gelirken de bir çok araçın patinaja düştüğü yerlerde canavar gibi çıktım.kesinlikle tavsiye ederim.

nokian weatherproof 4 mevsim öneririm hazirandan beri kullanıyorum biraz önce nöbetten geldim ilk kar deneyimini dün gece kar yağmaya başlaması ile test ettim, gelirken de bir çok araçın patinaja düştüğü yerlerde canavar gibi çıktım.kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de wp kullanıyorum ama bu lastikler o kadar da 4 mevsim değil daha çok kış lastiği gibi izmirin sıcağında yazık olur o lastiklere..

O nedenle nokian line önerdim arkadaşa...

Lastik ebadiniz 205/55r16 olmasi lazim yazlik lastikler arti 7 derecenin altina dustugu zaman sertlesir ve kaymasi daha kolay olur.lastik almayi dusunuyosaniz dort mevsimlik alacaksaniz micheli cros climate var ondan ali yom kislik almak isyosan continental ts860 modelini alin yada yazlik almak istiyosan michelin veya continentalde sasma.ben lastikciyim bu arada

Michelin crosclimate 4 mevsim kullanıyorum.İstanbulda kullanılacak en iyi lastik bence.Nokian weatherproof lastikler daha çok aşırı kar yağan yerler için uygun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam netten lastikmi alınır allah aşkına gidin bir oto lastikçiye sizin tekerinize bakıp hangi lastiğin takılması gerektiğini söyler. Ayrıca temiz çıkmada alabilirsiniz daha ucuza.

Lastikde ucuza kacmayin

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

istanbulda yaşıyorum , hangi lastiği almamı önerirsiniz. 15 gün önce bi kaza yaptım, yağmurlu havada kaydı. lastikler ölüydü. çok pahalıya maal oldu. kesinlikle ama kesinlikle kimse paradan kaçmasın. bu konuda. 500 tl cebime girdi derken 10 milyar başka biyerinize girmesin :D istanbul için lastik önerisini bekliyorum

istanbulda yaşıyorum , hangi lastiği almamı önerirsiniz. 15 gü önce bi kaza yaptım, yağmurlu havada kaydı. lastikler ölüydü. çok pahalıya maal oldu. kesinlikle ama kesinlikle kimse paradan kaçmasın. bu konuda. 500 tl cebime girdi derken 10 milyar başka biyerinize girmesin :D istanbul için lastik önerisini bekliyorum

Yukarida yazdigim gibi kis lastiginde michelin alpin a5 veya continental ts 860 bu iki markadan sasma hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri