Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
30,000 - 35,000 arası bişeyler olabilir
ucbes marka yazsan yorum yapabılırız sanırım
icradan ihale ile araba al sendeki parayla 70 bintllik arabayı alabilirsin örnek araştır derim
o kadar kolay olmuyor dostum genellikle mafyalar yada zengin vb kişiler katıldığı için arabayı sana bırakmıyorlar. Kolay olsa herkez alırdı.
mafya muhabbetleri gerçek mi
arkadaslar bu tarz mafya sananlar gırebılıyor bu tarz ıhalelere fakat yanınızda bır polis arkdasınızla gıdı hatta dırek o gırsı ıhaleye ozaman kımse karısamıyor.
bırde dedıgınız kadar uygun fıyatlra bıtmıyor o ısler cok ekonomık olmuyor.
fıkrım bole katılan arkadaslarım oldu ama her sehır aynımıdır bılmem
hasarlı araç toplamak herkesin harcı değil o işi bi unutun.daha maliyetli oluyor, yani bunun yerine illa hasar kayıtlı araç alacaksanız direk hasar kayıtlısını alın daha iyi.
benim tavsiyeme gelirsek, bu fiyata tavsiye edebileceğim tek araba mitsubishi colt 1.3 cz3 olur. kriterlerini yazarsan başka şeylerde tavsiye edebiliriz.
30,000 - 35,000 arası bişeyler olabilir
ne amaçla kullanacaksın beklentin neler az yakması mı parçası uygun olması mı tipi mi performansı mı ikinci elinin kuvvetli olması mı
sonra dizel mi benzin mi lpg mi otomatik mi manuel mi
boya değişen önemli mi
hocam görünüşü iyi biraz az yaksa yeter işte önerilere bakıyorum güzel araçlar var
Eski bir 307 kullanıcı olarak bıkmıştım ��ramazanda 1.4 90hp 6 ileri i20 troy aldım. İyiki almışım. 2011 modelini 35- 40 aralığında alabilirsiniz sanırım.
---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:06 ----------
Ayrıca ihaleden biz araç alamayız malesef. 3 ihaleye girdim 3ündede ağzımı açıp fiyat veremeden çıktım. Mafyavari olaylar olmuyor ancak adamlar işin piri olmuş emvai çeşit entrika var.Adam piyasanın üzerinde bile araç alıyor ne yapacak bilmiyorum.
ihalede hasarlı araçmı oldunu zannediyorsun bir tekHay Allahım ya tertemiz 1 çiziği olmayan araçlar var kredi borcu yüzünden otoparka çekilmiş kovalamak lazım
Benim mesajımda ihaleyle alakalı birşey mi var. Sadece hasarlı araç toplamanın zorluğundan bahsettim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.