Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
rcz der geçerim![]()
O zaman bmw derim ben bana göre aralarında en iyisi o , bmw parçaları pahalı ama kolay kolay sıkıntı çıkarmaz yakıt olarakda biraz daha fazla yakabilir.
[MENTION=28796]wdffg[/MENTION] herşeyi yerinde uygun vergileri ve kaskosu canavar gibi de araba spor araba gibi 4x4 ü var 9ileri vites ona da bakabilirsin durumun varsa o 1/4motor 9 ileri vites 170beygir arkadaşımda longitude var 1/4 140 beygir gayet güzel araç keskin virajlarda bile savrulmuyo araç yol tutuşu güzel sürüş keyifli
Passata bak hocamDaha onceden Z4 kullaniyordum 2000 model. O roadster'in tutusu Wrx STI'dan daha iyiydi. Sadece turbo charger ve brembo fren diskleri degistirilmisti aracta ve yazilimliydi. Lastikleri de degistirmistim. 25 derecelik acida arka lastikler kendini salmaya basliyodu.
Jetta'lara baktim hocam CC'leri dusundum ama ana bayiiler biraz ucuk o konuda. Fiyati fais derecede. 2. Elde temiz bulamadim hep gaziantep yada galeri.
BMW Z4 kullaniyordum daha onceden soyledigim gibi. Performansina diyecek kelime yok. Tek sikintisi analog vitesi.
O beni asar hocam kac model X6 sizdeki?
Vergisi nasil aracin? Pullari vs falan?
Arkadaşlar aracımı aldım. Fiyatı 53 Bin TL.
Hem bagaj, hem performans hem de özellikleri beni baya cezbetti. Satmalık düşünmediğim için böyle bir yola girdim.
Wolkswagen Passat W8 4Motion
Sürekli 4 çeker / 4x4
3999cc Motor Gücü
275 Beygir Gücü
300 km/s maksimum sürat.
İlk testimi Kocaeli'nde pistte yaptım. Araba beni son derece tatmin etti.
BMW M3 - E92 Ecufast Benzin
Audi RS5
Subaru BRZ ve Nissan GT-R Egoist araçlarıyla drag yaptık. Sağolsunlar video çekmeme izin verdiler renderlar bitince paylaşırım.
İlk başta hepsine yenildim çünkü aracın turbo takviyesini açmamışım. Sahibini aradığımda bana turbo takviyesinin olduğu yeri gösterdi. Takviyeden sonra açık ara hepsiyle yarıştım. Hayatımda aldığım en değerli şeylerden birisi oldu benim için. Babamda bagaj kısmından yana tatmin oldu.
Şu an hem performans hem de bir aile aracım olmuş oldu kısmen.
Arkadaşlar aracımı aldım. Fiyatı 53 Bin TL.
Hem bagaj, hem performans hem de özellikleri beni baya cezbetti. Satmalık düşünmediğim için böyle bir yola girdim.
Wolkswagen Passat W8 4Motion
Sürekli 4 çeker / 4x4
3999cc Motor Gücü
275 Beygir Gücü
300 km/s maksimum sürat.
İlk testimi Kocaeli'nde pistte yaptım. Araba beni son derece tatmin etti.
BMW M3 - E92 Ecufast Benzin
Audi RS5
Subaru BRZ ve Nissan GT-R Egoist araçlarıyla drag yaptık. Sağolsunlar video çekmeme izin verdiler renderlar bitince paylaşırım.
İlk başta hepsine yenildim çünkü aracın turbo takviyesini açmamışım. Sahibini aradığımda bana turbo takviyesinin olduğu yeri gösterdi. Takviyeden sonra açık ara hepsiyle yarıştım. Hayatımda aldığım en değerli şeylerden birisi oldu benim için. Babamda bagaj kısmından yana tatmin oldu.
Şu an hem performans hem de bir aile aracım olmuş oldu kısmen.
Ne duman atar be![]()
Hayırlı olsun aracınız Allahım kaza bela vermesin.
Doğru bi tercih yapmışsınız alman tankı resmen
W8 in kasası sanırım benimkiyle aynı...
Benimki 2 çeker200 beygir civarı bi yarış atabiliriz
![]()
Evet o konuda sikintisi var. Bembeyaz oluyor turbosu acikken. Yakiti cok performansli yakamiyor ama nasil gidiyor o halde hala cozebilmis degilim.
Buyuk zevkle hocam ama once bi depoyu fullemem gerek bugun 1.5 depo yedim zaten. Evet kasa olarak ayni. Sizde de ayni mi bilmiyorum ama araba, kasasi yokmus gibi kalkiyor. Arabanin agirligini hissetmiyorsun hic.
Çok yiğit bi araba aynen,bnm motor 1.8T lpg de bile çok tatmin ediyor benzini düşünemiyorum![]()
Ilk basta suphelerim vardi. 2004 model arabada bu ozellikler olmu diye. Arabaya binip bir tur atinca asik oldum. Aldigim kisi araca cok temiz bakmis. Simdi sis, far ve sunroofda degisiklik olacak karartma vs. Sunroof yok denilcek gibi seffaf o karartilcak, sisler cok goz agritiyor o duzenlenicek o kadar. Motor korumasini adam dis fircasiyla temizlemis hep arac yikandiktan sonra. Tek bir toz bilr yok. Allah razi olsun saticidan valla. Bir tek plaka alman onunla ugrasiyoruz cevirmek icin.
Far karartma güzel duruyor yaptırmayı düşünüyorum ama sunroof karartma dikkatimi çekti.Bu arada sunrooftan konu açılmışken sizin araçta da solaryum var mı? Sıcak havalarda çok iş görüyor![]()
Var ama ne oldugunu hic bilmiyorum. Ilk defa duydum gercekten.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.