Süspansiyonlar kesik + minimum 18 " jant var her çukura girdiğinde janta lastiğe rotlara yazık edersin
Bence en azından süspansiyonları kestirme..Zaten bir aracın atmosferini değiştiren şeyler jant, kit, film cam ve far/stoplar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gurcistan bulgaristan ne kadar ucuz ya arabalar denk geliyorum adam x6 yı 30 bin euro ya veriyo, yada ne bilim baska türlü araçları çok ucuza veriyo tam bakıyorum aha iyi fiyat diyorum adam yazıyo sadece yabancıdan yabancıya bunları içeri sokmanın yolu yokmu
yeri değil ama uygun fiyatlı modifiye yapınca güzel duracak bir araba modeli lazım bildiğiniz varmı![]()
yeri değil ama uygun fiyatlı modifiye yapınca güzel duracak bir araba modeli lazım bildiğiniz varmı![]()
Lancer al onu evo 8 9 yaparsın bi bakam bi daha bakar
uygun fiyatlı demiştim 60 binden başlıyor fiyatı![]()
Hayır ya 20 bin lancer 1.6 2006 model fln onu alacan ona modifiye cekcen en kralını yapsan 10bin gider. 30 bine yaparsın aynı evo 9 araba
Linkteki attıüın kıskacımda zaten![]()
Mitsubishi Lancer 1.5 GLX 1984 Model 3.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk - 185785945
param buna yetiyor modifiye ne yapayım![]()
![]()
Benim istediğim araba bu
Modifiye yapılırmı buna
https://www.google.com.tr/search?q=...2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D111;600;450
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.