arac sigorta ucretleri hakkinda bilgisi olan

igunal

Kayıtlı Üye
Iyi geceler,
24 yasindayim ilk aracim , arac benim uzerime. arac Citroen c4 1.6

gecen sene ayni arac 270 tl ye sigortalnmis, konustugum acenta 400-500 arasi bisi cikar diye fiyat verdiler ?

nedir bu aracin sigortasi bilen var mi ?

aracın modeline senin yaşına ve ehliyet alış tarihine göre değişiyor hocam benim bildiğim kadarıyla tek bi sigorta şirketine bağlı kalma bence 500 e de yapan oluyo 200 e de yapan oluyor bizim burda böyle

aracın modeline senin yaşına ve ehliyet alış tarihine göre değişiyor hocam benim bildiğim kadarıyla tek bi sigorta şirketine bağlı kalma bence 500 e de yapan oluyo 200 e de yapan oluyor bizim burda böyle
keşke alakası olsa dediklerinle dostum :)

ilk sigorta hep pahalı olur daha soraki senelerde düşer sigorta bedeli ilk bende 500 küsür lira falan vermiştim bu sene 350 miydi neydi yani sigortanın mantık su bu yeni sürücü basta fazla alak sene geçtikçe düşeriz

keşke alakası olsa dediklerinle dostum :)

ilk sigorta hep pahalı olur daha soraki senelerde düşer sigorta bedeli ilk bende 500 küsür lira falan vermiştim bu sene 350 miydi neydi yani sigortanın mantık su bu yeni sürücü basta fazla alak sene geçtikçe düşeriz

bence yanlış biliyosun hocam büyükşehirlerde genelde fazla çıkıyor sende de ılk once 500 çıkıp sonra 300 çıkması normal eğer ilk sigorta yaptırdığında kazaya felan karışmadıysan bu normal yani sadece bildiklerim bunlar

Iyi geceler,
24 yasindayim ilk aracim , arac benim uzerime. arac Citroen c4 1.6

gecen sene ayni arac 270 tl ye sigortalnmis, konustugum acenta 400-500 arasi bisi cikar diye fiyat verdiler ?

nedir bu aracin sigortasi bilen var mi ?

Pardon aracı yeni almışsın ilk sigorta yüksek olur. bir sonraki sene kaza bela olmazsa yüzde 30 hasarsızlık indirimi düşer. Sen fiyat al bi kaç yerden.

Son düzenleme:
büyük şehir artı aracın markasına göre bile değişiyor örneğin renault araç trafikte fazla kaza potansiyeli de fazla sigorta da fazla..

Ilk aracim 41plaka dogan s 94model 650tl sigorta yaptirdim yeni aracim 98model honda 34plaka 850tlye yaptirdim hasirt diye girdii

2009 focus u 144 TL ye sigorta yaptırttım(ERGO). Siz kaskodan mı bahsediyorsunuz anlamadım. Ben sizin dediğiniz fiyatlara kasko yaptırıyorum. Başka yerlerden de fiyat sorun mutlaka.

İlk defa sigorta yaptırıyorsan yüksek fiyat çıkıyor bana da 450tl çıkmıştı yaptıracaksın mecbur :)

Trafik Sigortası Fiyatlarını Belirleyenler

Aracın üretim senesi: Aracın üretildiği senenin üzerinden çok zaman geçmesi ya da yeni üretilmiş olması trafik sigortası fiyatlarını etkiler.

Aracın markası/modeli: Aracın pahalı ya da daha uygun bir markanın modeli olması sigorta fiyatlarını farklılaştırır.

Aracın bulunduğu şehir: Aracın trafik yoğunluğu çok olan ya da az olan bir şehirde bulunması fiyatları değiştirir.

Aracın ne amaçla kullanıldığı: Aracın hususi ya da ticari amaçla kullanılıyor olması zorunlu trafik sigortasını etkileyen kriterler arasındadır.

Ruhsat sahibinin yaşı/cinsiyeti: Ruhsat sahibinin kadın ya da erken oluşu, genç ya da orta yaşlı bir sürücü olması trafik sigortası fiyatlarını değiştiren özelliklerdendir.

Hasarsızlık indirimi: Hasara karışmayan araç sahipleri genellikle tüm sigorta şirketlerinde mevcut olan hasarsızlık indirimine sahip olurlar.

Poliçe yenilemesi: Trafik sigortası bir yıllık düzenlenir. Bu süre sona erdiğinde mutlaka yenilenmesi gerekir. Araç sahibinin trafik sigortası poliçesini zamanında yenilemesi ya da yenilememesi trafik sigortası fiyatlarını etkiler.

Trafik sigortası yaptırmak için yakalanmayı ya da risk yaşamayı beklememeniz gerekir. Yani büyük masraflar yapmak durumunda kalmadan sigortanızı yaptırmanız önemlidir.

2013 Toyota Coralla a 180 tl verdim İlk aldığınız için çok çıkmış olabilir benimde kasko yüksek çıktı ilk defa kasko yaptırdım daha önce den sigorta yetiyordu ...

Hayırlı olsun

Ben ege sigorta diye bir yere yaptırdım ucuza yapmışlardı gerçi sigortacı bir tanıdıktı belki o yüzden düşük olabilir ama bir sor bunlara da sigorta çok önemli değil zaten nerden yaptırdığının önemi yok.

2004 model opel karabük gibi yerde bide babamın üzerine olunca 180 tl :D

astra 2005 h kasa 230 küsür liraya yaptırdım trafiği.üzerime olan ilk araç.kasko yaptırmadım.şehir gaziantep.

Hocam sigorta araç sahibinin yaşına ilk araba olup olmadığına ve hangi ilde olduğuna göre fiyat çıkıyor plaka o kadar önemli değil artık adrese bakip fiyat çıkarıyolar 30 yaş altı fazla çıkıyor zaten ben 1 hafta olmadı daha ilk aracımı aldım benden önceki 250 tl yapırmış aynı sigorta şirketi bana 433 tl çıktı yaş 28 ilk arabam il adıyaman doğu ve güneydoğuya yüksek çıkıyor araba 2000 model opel astra g kasa hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullandırsın :)

sigortam.net ten teklif al bazen guzel teklif geliyor

mobilden yazilmistir...

Hocam arac bilgilerini pmden atarsaniz yarin sizin icin fiyat bakabilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri