Aracına derin çizik giderme uygulaması yaptıran var mı ?

cagatayak

Kayıtlı Üye
Bugün kansızın biri resmen kaputu delecekmiş. Anahtarla baya derin çizmiş. Bilerek yaptığı belli. Bunu nasıl yok ettirirz bilen var mı arkadaşlar ?
e1402359a43072c08a9d0a0d7258ad4f.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aşırı derin değilse pasta cila dene hocam , olmasa iyi bir ustaya boya macunu ve kısmi boya başka bir şey aklıma gelmedi şuanda

aşırı derin değilse pasta cila dene hocam , olmasa iyi bir ustaya boya macunu ve kısmi boya başka bir şey aklıma gelmedi şuanda

Hocam araç kazasız boyasız kaputa boya çok iyi olmaz rötusla yapıp yok edildiğini okudum ama yaptıran varmı ne derecede kaybediyor merak ettim

hocam küçük fırçayla yine iyi bir ustaya rötuş yaptırıp sonra pasta cila yaptırabilirsin, bende kısmı boya dedim zaten komple demedim yani en son çözümü o ( usta önemli ) hocam eğer çokta kötü görünmüyorsa hiç elletme ve yaptırmadan önce bir fotosunu çek satarken kaza olmadığını göstermiş olursun ..

Çizilen bölgede tırnak icine giriyorsa rutus kurtarir pasta cila kılcal cizikler icin gecerlidiri.Motordan arabanın boya numarası alınır ince bir rutus atılır ama rutus atıldıgı ginede belli olur.Sizde yapabilirsiniz ama ustasına götürmek en mantıklısı

Bugün kansızın biri resmen kaputu delecekmiş. Anahtarla baya derin çizmiş. Bilerek yaptığı belli. Bunu nasıl yok ettirirz bilen var mı arkadaşlar ?
e1402359a43072c08a9d0a0d7258ad4f.jpg

Namussuzlar mal dusmanı alcaklar..
Kamera vs yokmu serefsızı.bulmya cals
Kalıtelı ıs yapanlar vr bırz arastrrsan ıntrntte hocm.bırara bakmıstm hatrlamıorm

1 hafta önce benim aracında ön kaputuna resmen türkiye haritası çizmişler ********ler henüz bişey yaptırmadım ama pasta cila üstüne boya koruma düşünüyorum bende tabi bu işlem yeterli olacaksa.

benim aracinda sag tarafi 2 sira seklinde komple boydan boya çizmisler.ayni sizinki gibi kasti olarak yapilmis belli .sizinki insafliymis gene . kucuk fircayla rutus atiliyor die biliyorum ama işcilik önemli.

Bugün doğuşa götürdüm aracı normal boyayla olmaz su bazlı boya olması lazım dedi numarasını verdi boya hazırlattım bakalım inşallah olur .

Micron boya yapan yerleri araştır hocam. Kaputu orjinal gibi boyar birde beyaz renk o sırıtmaz kolay yapılır

Yok hocam ya kaputu boyatmam en kötü ihtimal rötuş üstüne ince zımpara yapılacakmış

Bizde de olmuştu, önce sanayide rütüş yaptırdık daha sonra pasta cilaya götürdük arabayı

Geçmiş olsun. Bu sorunların bir daha tekrarlanmaması adına bir çözüm önerisinde bulunacağım.
Birkaç yüzlira vererek araç içi ön ve arka geniş açılı 7/24 kayıt yapan kamera almanızı öneririm. Size musallat olan, bir kez yaptıysa bu adiliği bunu nüksettirebilir.
Bu kamera ile ayrıca aracanıza vurup kaçan kişileri tespittede başarı sağlarsınız.

O resmi sakla yarın birgün satarken eksper de kaputta boya çıkarsa alan adam kafadan kaza yaptığını düşünmesin, resmi gösterirsin sadece bi öneri :)

Geçmiş olsun. Bu sorunların bir daha tekrarlanmaması adına bir çözüm önerisinde bulunacağım.
Birkaç yüzlira vererek araç içi ön ve arka geniş açılı 7/24 kayıt yapan kamera almanızı öneririm. Size musallat olan, bir kez yaptıysa bu adiliği bunu nüksettirebilir.
Bu kamera ile ayrıca aracanıza vurup kaçan kişileri tespittede başarı sağlarsınız.

Dediğiniz sistemi bi araştırıcam hocam

---------- Spam Engelliyici 16:14 ---------- Önceki Mesaj 16:13 ----------

O resmi sakla yarın birgün satarken eksper de kaputta boya çıkarsa alan adam kafadan kaza yaptığını düşünmesin, resmi gösterirsin sadece bi öneri :)

Rötuş yaptırırm zaten hocam bi çizik için kaput boyatmak iş değil . Anca ince rötuş boyası oda experde çıkmaz genelde

Panaromik tavan doğuş heralde leon var. Yapılırmı lan kansız köpekler içim parçalandı. Geçmiş olsun

bizim aracada 4 gün önce yaptılar aynı böyle :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri