Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dashboardda SIGNEDPDF yazıyorsa sorun yok![]()
dashboardda SIGNEDPDF yazıyorsa sorun yok![]()
Bu kesin bilgi mi, güzel kanallarımızı sokup ödemede sorun yaşamayalım sonra
Bu bilgi kesin bir bilgi değil tabiki ben bu ay sorun olacağını sanmıyorum ocak güncellemesinden sonra belki bişeyler değişir ama ..
QuizGroup bunu neden yapsınki kimseye gelmiyor sozleşme çünkü kimine gelse kimine gelmemese sıkıntı olabilir deriz de öyle birşey de yok![]()
Bu hafta 50 den fazla kanal yaptım hepsinde aynı sekilde SIGNEDPDF yazıyodu
Bu bilgi kesin bir bilgi değil tabiki ben bu ay sorun olacağını sanmıyorum ocak güncellemesinden sonra belki bişeyler değişir ama ..
QuizGroup bunu neden yapsınki kimseye gelmiyor sozleşme çünkü kimine gelse kimine gelmemese sıkıntı olabilir deriz de öyle birşey de yok![]()
Bu hafta 50 den fazla kanal yaptım hepsinde aynı sekilde SIGNEDPDF yazıyodu
kasım ayında bağladım kanalı banada mail yada sözleşme ile ilgili herhangi birşey gelmedi. dashboard a bakınca signedPDF yeşil ışık
kasım ayında bağladım kanalı banada mail yada sözleşme ile ilgili herhangi birşey gelmedi. dashboard a bakınca signedPDF yeşil ışık
hocam banada sözleşme falan gelmedi ama logini tıklayınca mail adrsini girince dashboarda giriyorum. hatta az önce denedim yine girdi. sizin problem ne ile alakalı anlayamadımSözleşme ya da hoşgeldin maili gelmeden dashboarda giremiyorum ben![]()
hocam banada sözleşme falan gelmedi ama logini tıklayınca mail adrsini girince dashboarda giriyorum. hatta az önce denedim yine girdi. sizin problem ne ile alakalı anlayamadım
hocam kanalı bağladıktan sonra giriş yaptım bilgilerimi istedieler isim paypal fala onları girdim sıkıntı çıkmadı. benim tek bir kanalım var Quiz de onun için çok kanal nasıl oluyor nasıl yapılır kesn birşey diyememkanalı bağlar bağlamaz mı giriş yapabiliyorsunuz?
Kanallarınızı her biri farklı dashboard olacak şekilde mi yoksa tek bir dashboard üzerine mi ekliyorsunuz?
Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.
The contract has been sent at your e-mail address. Please sign it and send back at [email protected].
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.