Aralık Ayında Kanal Kapanıpta Bu Ay Sorunsuz Kesinleşenler Bakabilirlermi?

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aralık ayında kanalları kapanıpta bu ay adsenselerinden normal kesinti yaşayanlardan bir soru sormak istiyorum. Lütfen normal kesinti yaşayanlar cevap yazsınlar.

Kanallarınız Aralık Ayında ne zaman (hangi tarihte) kapanmıştı?
Birde kanalları sildinizmi? Sildiyseniz hangi yollarla ve ne zaman sildiniz?

Arkdaşlar lütfen ama lütfen sadece yukarıdaki sorulara uyan kişiler yorum yazsınlar!!! Bu konu çok önemli

Son düzenleme:
20 Aralıktan sonra kapanıp normal kesinleşen 2 adsense hesabım mevcut hocam

20 Aralıktan sonra kapanıp normal kesinleşen 2 adsense hesabım mevcut hocam
Kanalları sildinizmi hocam ve hangi yöntemle sildiniz, ayrıca kapandıktan ne kadar zaman sonra sildiniz. Şayet silmişseniz...

Ocagin ilk haftası kanalım teliften kapandı normal kesintiyle kesinleşti

Silmedim hocam kapandığı gibi duruyorlardı kenarda
Hocam bu kapanıp kesinleşme işi galiba çözümsüz neye göre kesinleşiyor anlamadım. Sildiğim kapanan kanallar var kesinleşmedi... Silmediğim telifsiz ihtarsız askıya alınan kanallar var kesinleşmedi... Telifden kapanıp para kazanması açık kanal silindi kesinleşmedi... Çözüm bulamadım...

kasımdan 4 hane olan bi kanalım kapandı. adsensesinde hiç açık kanal kalmadı.aralıkta ödemeler malum olmadı. bu ay olur diye vdsleri beklettim gene ödenmedi. boşa vds tutuyorum. :/

aralıkta kesınlesmeyen 2 adsense ocaktada kesınlesmedı

30 aralıkta 2 kanalı da kapanıp bu ay normal kesinleşen adsensem mevcut.

spam'dan kapandılar.

kanalları silmedim.

ek olarak kanalları geçen ay kapanan ama az kesintiye uğrayan 4-5 adsense daha var ama ödeme eşiğinin altındalar.

Hocam bu kapanıp kesinleşme işi galiba çözümsüz neye göre kesinleşiyor anlamadım. Sildiğim kapanan kanallar var kesinleşmedi... Silmediğim telifsiz ihtarsız askıya alınan kanallar var kesinleşmedi... Telifden kapanıp para kazanması açık kanal silindi kesinleşmedi... Çözüm bulamadım...

Ne zaman kapandıklarının bir önemi var hocam

alanlar silip silmediğinide söylerse iyi olur

30 aralıkta 2 kanalı da kapanıp bu ay normal kesinleşen adsensem mevcut.

spam'dan kapandılar.

kanalları silmedim.

ek olarak kanalları geçen ay kapanan ama az kesintiye uğrayan 4-5 adsense daha var ama ödeme eşiğinin altındalar.

ek olarak belirttiğiniz kanallar hangi tarihte kapanmıştı hocam bakmanız mümkünmü

Sanırsam olay şöyle: Kanal aralık ayında adsenseye bağlanıp aralık ayında kapanırsa yada aralık ayında videoları silinirse kesinleşmiyo yada çok fazla kesintiyle kesinleşiyo.

Sanırsam olay şöyle: Kanal aralık ayında adsenseye bağlanıp aralık ayında kapanırsa yada aralık ayında videoları silinirse kesinleşmiyo yada çok fazla kesintiyle kesinleşiyo.
Hocam kanal kasım ayında kazandı kesinleşmedi aralık ayında çalıştı ayın 31 inde kapandı silmedim kesinleşmedi...

tam aksine eskiden beri kazandıranların kesintisi yüksek oldu bende ama aralıkta bağladığım ve aralıkta kapananların kesintileri normal. bunu 3-5 kanal için söylemiyorum. eskilerin geneli ve yenilerin geneli için bende durum bu.

Aralık 25 1 kanal kapandı 3xxxx kazanctan 13 tl kesinlesmiş gecen ay 1700 den 48 tl kesnlesmiş tarihin bir önemi varmı bılmıyorumda kafasına göre adsense

Hocam kanal kasım ayında kazandı kesinleşmedi aralık ayında çalıştı ayın 31 inde kapandı silmedim kesinleşmedi...

Kanalda telif uyarısı varmıydı hocam. kazandıran videolar haricinde olan bi videoya telif gelmişmiydi. geldi ise benimde aynı öyle bir kanalım vardı 2 aydır kesinleşmiyor zaten kapandı sizin gibi kesinlememişti ama kazandırmaya devam ediyordu sonra kapandı yine kesinleşme yok .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri