Aralık Ayınız Nasıl Başladı?

Tbm kıyak geçmiş.
Ah ah Kasım son gün en yüksek getiri sağlayan kanalımı kapatmasaydı dün en az 60tl'leri görürdüm.
Tbm normalde 0.10'u geçmezdi.
Dün bir anormallik olmuş.

Güzel Başladı Şükürler Olsun . Ama Bi Konuyu açıklamanızı isteyeceğim ?

ödemeleri ne zaman alacağım ben ?

şuan kesinleşmiş kazanc 65 tl ama kasım ayı kazancı 450 tl bu 450 tl kesinleşmiş kazançlara ne zaman geçecek ve ne zaman paramı çekebileceğim ilk kazancamı alacağım ?

Güzel Başladı Şükürler Olsun . Ama Bi Konuyu açıklamanızı isteyeceğim ?

ödemeleri ne zaman alacağım ben ?

şuan kesinleşmiş kazanc 65 tl ama kasım ayı kazancı 450 tl bu 450 tl kesinleşmiş kazançlara ne zaman geçecek ve ne zaman paramı çekebileceğim ilk kazancamı alacağım ?

450 TL biriktiyse daha kesinlemiş olmuyor.Ayın 12 si ile 15 i arası alacağın para kesinleşir.22 sinde hesabında olur.

450 TL biriktiyse daha kesinlemiş olmuyor.Ayın 12 si ile 15 i arası alacağın para kesinleşir.22 sinde hesabında olur.

22 sinde hesabında olur derken ? yani otomatik 22 sinde hesabıma mı yatacak yoksa ben form doldurup mu çekecem parayı ?

22 sinde hesabında olur derken ? yani otomatik 22 sinde hesabıma mı yatacak yoksa ben form doldurup mu çekecem parayı ?

Eğer adsense hesabın doğrulandıysa, pin kodunu falan girmişsen ve banka hesabını tanımladıysan otomatik olarak hesabına yatıcaktır.

Eğer adsense hesabın doğrulandıysa, pin kodunu falan girmişsen ve banka hesabını tanımladıysan otomatik olarak hesabına yatıcaktır.

evet hepsi onaylı şuan .

peki hocam bide bu youtube analistikle adsense arasında ki fark ne ? youtube analistikde de birikimim var biraz o yansıyor mu adsenseye o olayı pek çözemedim

evet hepsi onaylı şuan .

peki hocam bide bu youtube analistikle adsense arasında ki fark ne ? youtube analistikde de birikimim var biraz o yansıyor mu adsenseye o olayı pek çözemedim

Youtube'da gördüklerin zaten adsense hesabına yansıyor. Hatta youtube birkaç gün geriden hesaplıyor paraları, tutarsızlık oluyor yani. :)

Süper Başladım. Umarım işler ters gitmez:)

Benim 2 tane anakanalim kapatildi, ustelik bu kapatilan ana kanallarda hic video yoktu, ustune ustluk email ile sebebini bile belirtmediler. Bu kanalin sahibi bize biraz kufur etsin diye kapattiklarini dusunuyorum.

Tetikteyiz. Para kazanmslar kapanmasin diye gunluk 50 lira gelirli kanali sildim. Gelir cok dustu. Yavas yavas toparlaniyom.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri