Aralık & Kasım Ayı Toplu Adsense Banlanmaları

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban & Politikalar
Birazdan konu açar adsense ban tarih oldu kesin çözüm içeride.

İçerik: arkadaşlar artık herşey çok farklı olacak kaliforniya dan emmimin oğlunun bir arkadaşının görümcesi söyledi artık sistem değişti araştıran bulur vs vs.
Artık yapmaması lazım bu işleri. "Eskisi gibi çalışmaya devam edin siz" içeren 2000 post atıp Adsense'lerin banlanıyorsa bir adım geri çekilip ben ne yapıyorum diyebilmeli.

Keşke Adsense'leri banlanmasaydı bu arada kimsenin ekmeğinden olmasından memnun olmam.

20:18 de gitmiş benimki de :) kesinleşen, reklamverenlerden tahsil edilen gelirin, yayıncıya ödenmesinden önceki gün, yayıncının hesabını banlamak ta gerçekten bu şirketin artık ne kadar haysiyetli olduğunun göstergesidir

bu kaç oldu ödemeden 2 gün önce hop ban. bildiğin bitirdiler yt yi

Beyler ozgun kanali olup adsansesi banlanan varmi yazan olduysa gozum kacmis olabilir k.bakmayin

Mobilim yazim hatasi olabilir.

sinirden rejimi bozdum büyük boy pizza söyledim bu saatte.bu ay ufak çaplı bir araba parası kaybettim.zerre moral kalmadı.

sinirden rejimi bozdum büyük boy pizza söyledim bu saatte.bu ay ufak çaplı bir araba parası kaybettim.zerre moral kalmadı.

Eylül ayında aynı psikolojiyi bende yaşadım , sporu bıraktım,diyet falan gitti, kenardaki parayı çarcur ettim.Geçmiş olsun.

Eylül ayında aynı psikolojiyi bende yaşadım , sporu bıraktım,diyet falan gitti, kenardaki parayı çarcur ettim.Geçmiş olsun.

valla kardeşim psikolojinizi anladım,geçen ayda ben ayakta durmuştum.partner kanalların %90 ı patladı,adsensede ise 5 hane vardı neredeyse.ne kadar titiz çalışsam da herşeyi kaybettim.alternatif içeriklere yönelmenin zamanı olduğunu düşünüyorum.

2 adsense gitti. biri spama düşmüştü. diğeri sağlamdı. Bitirdin beni google.

18.41 4 haneye yattılar bu kadar şahsiyetsiz bir şirket olamaz son gün banlamak ne demek ayıptır. Allah büyük

Xperia Z2 den gönderildi

Yedekteki daha pin girmedigim hesapta saat 18:17 itibariyle onuda askıya almışlar.Sıfır artı sıfır elde var sıfır bu ayıda boş geçirdik sagolasın gogul amca.

Banlar sırayla oluyor.Adam olmaz bunlar paranın üstüne yatıyorlar.

bu saatten sonra google amcaya para kazandırmanın bi anlamı olmadığının taraftarıyım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri