Aralık & Kasım Ayı Toplu Adsense Banlanmaları

serverlerine gereksiz yük bindiren yt to yt bitirmek için her şeyi yapıyorlar. bana kalırsa başardılar. bu saatten sonra daha da kopya içerik çalıştırmazlar. olay başlık etiket taramasından çıkmış. bir video havuzu var o havuzdan yüklenen videoların kopya olup olmadığını anlayan yapay bir zeka var. sadece bot çalışanlara değil manuel çalışıp dikkat etmeyenler de ani baskınlarla karşılaşacak. yani california, çöp spamı gömdü. ben çok uzun bir süre böyle sağlam bir güncelleme yapacağını sanmıyorum çünkü bundan sonra gelecek güncelleme kurumsal kanallar dışında kimsenin yükleme yapmasına izin vermemek olacak.

ilyas hocam kesinlikle katılıyorum sana. son nokta bu zaten.

bu tür forumlar da kendisini kamufile etmesi normal değil mi ? kendisiyle yüz yüze konuşmadım, özel olarak tanımam. eylül ayında yakın bir arkadaşım MCN başvurusu için uğraşırken google türkiye çalışanlarının bir kısmının telefonunu toplamıştı içlerinden birisi de bu arkadaştı. sağolsun bütün sorularıma cevap verdi ve söyledikleri her şey çıktı. 2 aydır forumda adsense konusunda sizi nasıl bilgilendirdiğimi sanıyorsun ? bu tür arkadaşlarla konuştum. bu arkadaş adsense konusunda bana derin bir bakış açısı açtı... inşallah özelde de tanışırız kendisiyle... yani bu arkadaşın google çalışanı olduğuna dair kanıtlardan biri benim. adsense hakkında söylediklerimin çıkmasının nedenlerinden biri bu arkadaşın beni bilgilendirmesidir.

tanımıyorum sağolsun ayrıca işin magazin yönüne değil bilgi yönüne bakın. 2 aydır bu forum da adsense konusunda sadece yazan benim. yazdıklarım çıktı mı ? çıktı...
Hocam iyi diyosunda kendini kamufle etmek istiyen insan cikipta buraya ben adsanse yetkiliyim dermi?

Ben yetkiliyim diyosa kanitta gostermesi gerekli. Burda herkez birbirini yazdigi yazilarla yaniyo klavyenin arkasinda ne var bilemeyiz

Mobilim yazim hatasi olabilir.

ben ilyas nickiyle california da çalışan mühendislerden birisiyim dersem. susan wajcicki teyzemiz beni nasıl bulacaktı ? neyse google çalışanı yada değil siz anlattıklarına bakın olayı magazinsel yöne indirmeyin. adsense hakkında anlattığım her şey çıktığına göre bu arkadaş beni doğru bilgilendirdi.

Hocam iyi diyosunda kendini kamufle etmek istiyen insan cikipta buraya ben adsanse yetkiliyim dermi?

Ben yetkiliyim diyosa kanitta gostermesi gerekli. Burda herkez birbirini yazdigi yazilarla yaniyo klavyenin arkasinda ne var bilemeyiz

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Bize kanıtlaması önemli değil yönetime kanıtlasın yeter , bu arkadaş önceden sırf bu yüzden ban yedi smoddan ben nerden bileyim neyin nesi ben çok kişi gördüm böyle internet ortamında yönetime gerekli açıklamayı yapsın yeter.

ben ilyas nickiyle california da çalışan mühendislerden birisiyim dersem. susan wajcicki teyzemiz beni nasıl bulacaktı ? neyse google çalışanı yada değil siz anlattıklarına bakın olayı magazinsel yöne indirmeyin. adsense hakkında anlattığım her şey çıktığına göre bu arkadaş beni doğru bilgilendirdi.

Ayrıca hocam google çalışanı olmak o kadar basit değil bunu hepimiz biliyoruz.Sizce google içerdeki bilgilerin dışarı sızmasını ister mi?Bunu öğrense o çalışana ne olur , mesela ben olsam işimi hiçbir zaman tehlikeye atmam nasıl güvenelim.Yani beni pek ilgilendirmiyor çalışıp çalışmaması ama yönetime kanıtını sunsun öyle ben google moderatörüyüm demekle olmaz.

Son düzenleme:
kendisini dinleseydiniz iyi olurdu... gerçekten çok bilgili biri.

Bize kanıtlaması önemli değil yönetime kanıtlasın yeter , bu arkadaş önceden sırf bu yüzden ban yedi smoddan ben nerden bileyim neyin nesi ben çok kişi gördüm böyle internet ortamında yönetime gerekli açıklamayı yapsın yeter.

---------- Spam Engelliyici 20:42 ---------- Önceki Mesaj 20:38 ----------

google türkiye'nin bildikleri sınırlı. hatta ben konuştuklarımdan bazıları hiç bir şey bilmiyordu. google türkiye değil california, bilgi sızdırmıyor.

Ayrıca hocam google çalışanı olmak o kadar basit değil bunu hepimiz biliyoruz.Sizce google içerdeki bilgilerin dışarı sızmasını ister mi?Bunu öğrense o çalışana ne olur , mesela ben olsam işimi hiçbir zaman tehlikeye atmam nasıl güvenelim.Yani beni pek ilgilendirmiyor çalışıp çalışmaması ama yönetime kanıtını sunsun öyle ben google moderatörüyüm demekle olmaz.

Banada nedense hiç google adsense ekibi moderatörü gibi gelmiyor.Eğer gerçekten moderatör ise kanıtlasın inanalım.Tabi isterse
Arkadaşı tanırım hatta [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] la tanıştıran benim. Ne diyorsa doğrudur. Dediklerine kulak verin bence.

birşeyi merak ediyorum. sizeşu kadar gönderdik diye mail atıyor adsense. bunu atmadığında ne oluyor acaba. herkese atmıyor mu yada nedir. 1 adsenseme geldi diğerine gelmedi. 2 side kesinleşti ve mavi renk aldı yazıları...

Spam olan 2 adsenseden 1 tanesi dün banlanmış diğeride diğer ay banlanacak sanırım

spama düşen adsenselerde tam olarak ne oldu arkadaşlar ? telif mi yediniz flag mı yediniz ?

eylül ekim ayında geçmişi temizlemek için önüne gelen hesabı spama atıyordu... ama şimdi bıraktı o huyunu. zaten istediğine de ulaştı şişen telifli içeriğini temizledi. bundan sonra spama düşen sebebsiz düşmez. bana kalırsa kitlesel spama atmaz artık.

spama düşen adsenselerde tam olarak ne oldu arkadaşlar ? telif mi yediniz flag mı yediniz ?

---------- Spam Engelliyici 22:25 ---------- Önceki Mesaj 22:25 ----------

adsense quiz değil :)

Ben izlenim göndermiştim qqtube üzerinden, fixlemişler öğrenmiş olduk :)

eylül ekim ayında geçmişi temizlemek için önüne gelen hesabı spama atıyordu... ama şimdi bıraktı o huyunu. zaten istediğine de ulaştı şişen telifli içeriğini temizledi. bundan sonra spama düşen sebebsiz düşmez. bana kalırsa kitlesel spama atmaz artık.

---------- Spam Engelliyici 22:25 ---------- Önceki Mesaj 22:25 ----------

adsense quiz değil :)

Quiz nerden çıktı ki? Adsenseden bahsediyorum

adsense kanallarına izlenim basmak intihar. quiz'in rahatlığı adsense de yok onu demeye çalışıyorum.

Pardon şimdi anladım. Aynen izlenim olayı kapanmış aslında iyi mi oldu kötü oldu anlamadım çok ekmeğini yedim inkar edemem.

Peki şunu merak ediyorum, spam olması için izlenim dışında ne gibi etkenler var? Telif etken değil sanırım çünkü spam olmadan önce 2 videoma telif gelmişti videoları silmiştim sıkıntı yoktu.

bu tür forumlar da kendisini kamufile etmesi normal değil mi ? kendisiyle yüz yüze konuşmadım, özel olarak tanımam. eylül ayında yakın bir arkadaşım google türkiye çalışanlarının bir kısmının telefonunu toplamıştı içlerinden birisi de bu arkadaştı. sağolsun bütün sorularıma cevap verdi ve söyledikleri her şey çıktı. 2 aydır forumda adsense konusunda sizi nasıl bilgilendirdiğimi sanıyorsun ? bu tür arkadaşlarla konuştum. bu arkadaş adsense konusunda bana derin bir bakış açısı açtı... inşallah özelde de tanışırız kendisiyle... yani bu arkadaşın google çalışanı olduğuna dair kanıtlardan biri benim. adsense hakkında söylediklerimin çıkmasının nedenlerinden biri bu arkadaşın beni bilgilendirmesidir.

tanımıyorum sağolsun ayrıca işin magazin yönüne değil bilgi yönüne bakın. 2 aydır bu forum da adsense konusunda sadece yazan benim. yazdıklarım çıktı mı ? çıktı...

Şimdi İlyas hocam. Yüz yüze konuşmadım diyorsunuz, özel olarak tanımam diyorsunuz ve sadece konuştuklarınıza istinaden kefil oluyorsunuz. Bunlar kendi düşünceleri Adsense ile ilgili öngörüleri olabilir. Sonuçtaki burdaki çoğu kişinin az buçuk fikri, tahmini, öngörüsü olabilir bu konularda. Söyledikleri de çıkınca hemen Google Moderatoru olduğuna inanmak mı gerekir? Arkadaş Google Moderatorlerinin numarasını topladı diyorsunuz nasıl toplamış önemli olan o? Gerçekten sağlam bir kaynaktan mı almış,yoksa Google aramalarından mı bulmuş, Google da zaten Google Moderator diye aratınca çıkması muhtemel. Zaten arkadaşın dediği gibi kendini kamufle etmiyor. Üzerine basa basa Google Adsense Moderatörüyüm diyor. İstenilen de kanıt. Zor birşey değil. İsim gizleyerek kullandığı panelin vs artık her ne ise ekran görüntüsünü atabilir bu çok zor değil.

Arkadaşın açtığı konulara bakın. 5 yıldır Google'da çalışan birinin açacağı konulara benziyor mu?

Ben şahsen 5 yıldır Google'da çalışan birinin youtubevideodownload tarzı siteler yapmaya çalışmayacağını, iddaa maçlarıyla uğraşmayacağını, erişemediği bir kanalı için forumdan yardım isteyeceğini düşünmüyorum. Aslına bakılırsa ben online olarak Google Adsense'de moderatörlük yapılacağından da emin değilim. Böylesi dev bir şirket böylesi önemli bir bölümün yönetimini nasıl evinden çalışan kişilere verebilir?

Ha tüm bu soruların ortadan kalkması için en azından yönetici arkadaşlara bunu kanıtlaması gerekir. Hele milletin sinir stres içinde olduğu bu dönemde, kanıt göstermeden birşeyler ortaya atması bence çok hoş değil.

ggg.png

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] Bu arkadas kendi kendini Google adsense yetkilisi ilan etmis, baska bi link konusu vermistim. O konuya bakarsan herhangi bi yetkisi olmadigini rahatca gorebilirsin. En basitinden boyle diksiyona sahip birini Google bunyesinde calistirir mi? Google Help forumlarindaki hesabinin bile seviyesi duzey 1.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] Bu arkadas kendi kendini Google adsense yetkilisi ilan etmis, baska bi link konusu vermistim. O konuya bakarsan herhangi bi yetkisi olmadigini rahatca gorebilirsin. En basitinden boyle diksiyona sahip birini Google bunyesinde calistirir mi? Google Help forumlarindaki hesabinin bile seviyesi duzey 1.

Tam nokta atışı diye bir deyim vardır ya, işte siz onu yaptınız.

Şu adam üzerine bukadar konuşulup kafa yormaya değmez adama 50 defa kanıt göster deniliyo adam 50 defa referanslarını gostermeye calısıyo yalan konuştugu apaçık ortada hala burda barındırıyoruz bişeyler çıkar diye . bana adam gibi bir kanıtla gelsin forumda 5 kişi inanıp adam haklıymış desin burdaki görevimi bırakıcam

Yani adamın abisi calisiyor dur amcaoğlu calisiyor dur staj görmüş arkadaşlığı kalmıştır belki hukuk da beyan esastır birisi bi beyan da bulunuyorsa kabul etmek gerekir sen sui zanla yaklaşıp dediklerini öyle yaklasabilirsin beriki inanabilir ve arasındaki fikihi öyle gerçekleştirebilir ancak bir kişi ticaret yapıyorsa ki gün gelir ticaret yapabilir o vakit kanıt istenebilir bunu da o arkadaşın sunması gerekir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri