Aralık & Kasım Ayı Toplu Adsense Banlanmaları

bir yandan ban bekleyip bir yandan render alıyorum cok garip bağımlılık yapmış ..

Arkadaşlr adreslerde yakınlık var mı? İsimler aynımı? Bankalar isimden farklımı? Kaç kanal kapandı? Ve adsenseyi açarken hangi numarayla doğrulama yaptınız?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iki tane özgün adsensem vardı. bildiğin sıfır videolar. ihlal yok hiç bir şey yok. özgün olduğu için spama düşmemiş adsense sağlam. bir tanesini indirmişler. bir tanesi allah'a emanet. bakalım kalacak mı.

bu arada özgün amatör çalışanları da indirmeye başladılar. benim gibi çalışan çevrem den şikayet gelmeye başladı. bir konuda yanıldım özgün hesaplara karışmazlar, o kadar öteye gidemez bunlar diye...neyse bu işte bi iş var soruştırayım ancak diğer ülkeler de durum nedir bilmeden net kanaate varamayız.

Sizin kaç Adsense'iniz var?

Ben 2 ay önce webe yöneldim ama youtubu bırakamadım. Temmuzdan sonraki dönemde adsense hep dönüp birdaha birdaha vurdu halim kalmadı kalkacak.

İyi bir haber var diyordun daha önce son bir iyi haber. Onu da acıkla da öğrenelim artık
iki tane özgün adsensem vardı. bildiğin sıfır videolar. ihlal yok hiç bir şey yok. özgün olduğu için spama düşmemiş adsense sağlam. bir tanesini indirmişler. bir tanesi allah'a emanet. bakalım kalacak mı.

bu arada özgün amatör çalışanları da indirmeye başladılar. benim gibi çalışan çevrem den şikayet gelmeye başladı. bir konuda yanıldım özgün hesaplara karışmazlar, o kadar öteye gidemez bunlar diye...neyse bu işte bi iş var soruştırayım ancak diğer ülkeler de durum nedir bilmeden net kanaate varamayız.

Dünya genelinde banlanma var sadece Türkiyeye özel değil

tum foruma gecmis olsun. yine 1 gun kala banladılar s... ler.

multi adsense kullananlara bir onerim olucak. banlanmaya engel olurmu bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. zaten banlanıyor kaybedecek ne olacak.

1. adsense 01 ocak 2016 - 31 ocak 2016 arası yukleme yapın ve sonrasında bir daha ne adsenseye nede kanallara gmail hesabınına giris yapmayın. odeme zamanı bile bakmayın kontrol icin. banlanmazsa para bankaya yatar zaten.

2. adsense 01 subat - subat sonu na kadar yukleme yapın sonra uzak durun

3. adsense 01 mart - mart sonu na kadar yukleme yapın sonra giris yapmayın.

bu adımlardan sonra simdi tekrar 1 adsense ile devam aynı sekilde

insallah faydası olur.

burdan bu forumu gözeten googlelın şanlı ******** calışanlarına sesleniyorum. +301 ci mi olak, canımı sıkarsanız alırım bi dislike botu abdnin tüm yeni yetme özgün kanallarına sıkarım.

Daha önce ödeme alınan Adsense lerden uçan var mı ? Varsa kaç ay ödeme alınmıştı?

Birazda suçu kendimizde aramız lazım. Bu forumda günde onlarca adsense açan insanlar var. Sahte hesapla yüz tane açarım iki tanesi öderse iyi olur düşüncesindeki insanlar şapkalarını önüne alıp düşünmeleri lazım.

Yani ben sizin 10 Adsense'im var hepsi de ayakta duruyor falan demenizi beklerdim o kadar zaman forumda üsttenci ve alaycı tutumunuzdan sonra.

2 adsensede benden gitti. Düzenli ödeme aliyordum. Ilk defa adsenselerim kasim sonuna dogru ve aralik basinda spama düsmüstüler. Nasip artik kategoriyle alakali mi bilmem fakat adsenselerde ki calisma seklim tamamen vds + manueldi.

ben kimseyle alay etmedim. 10 tane adsense açmadım. açmamda.. çözüm aradık özgüne girdik. o adsenseler den biri uçtu. bana saracağına çözüm aramaya başla. enerjini ne oluyor ? ne yapıyorlar diye sorgula ? ben şahsen öyle yapıyorum. doğru yada yanlış cevap ara ki bi daha bunlara para kaptırma.

Yani ben sizin 10 Adsense'im var hepsi de ayakta duruyor falan demenizi beklerdim o kadar zaman forumda üsttenci ve alaycı tutumunuzdan sonra.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri