Aramiza Hosgeldin Serkan Algur

hocam bir sorum olacak 200k aboneli kanalım mevcut daha ilk başlardayken sahte tıklanmadan adsense kapandı ve kanalın para kazanması gitti daha sonra içerisindeki videolarla denemeler yapıyordum ki patladı izlenimler derken 200 k ya ulaştı şimdi demem odurki mail attım çözüm vermediler aboneler organiktir adsense yada kanalın para kazanmasını normale çevirebilecek bu konuda destek verebilecek biri varmı ekibinizden yetkililere mail ile bu işin çözüleeğini düşünüyorum. paartnerinizden görüşme sağlayabilirsek güzel olur

hocam bir sorum olacak 200k aboneli kanalım mevcut daha ilk başlardayken sahte tıklanmadan adsense kapandı ve kanalın para kazanması gitti daha sonra içerisindeki videolarla denemeler yapıyordum ki patladı izlenimler derken 200 k ya ulaştı şimdi demem odurki mail attım çözüm vermediler aboneler organiktir adsense yada kanalın para kazanmasını normale çevirebilecek bu konuda destek verebilecek biri varmı ekibinizden yetkililere mail ile bu işin çözüleeğini düşünüyorum. paartnerinizden görüşme sağlayabilirsek güzel olur

Bana özel mesajla kanal bilgilerini ve detay aktarabilirsen kontrol edelim.

Bir ara sizin partnerde kimse artık hem spam çalışıyor hem flag atıyordu [emoji4] o zamanlar baya olay olmuştu fatih diye biri vardı biz spam almıyoruz bu konuda hassasız falan diyordu. kanıtlarla dönmüştüm ona ama nafile. Burada konu açmıştım kanalları sanırım mnoteye atmıştım o zaman. Konu açınca videoların hepsini gizlemişti. Ama sonradan yine aynısını yaptı. Onun yüzünden kapanan kanallarımın parasını alamamıştım. Artık kimse o tekrar kulaklarını çınlatıyorum [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
[MENTION=42778]Kehanist[/MENTION] hoşbuldum :)
Bir ara sizin partnerde kimse artık hem spam çalışıyor hem flag atıyordu [emoji4] o zamanlar baya olay olmuştu fatih diye biri vardı biz spam almıyoruz bu konuda hassasız falan diyordu. kanıtlarla dönmüştüm ona ama nafile. Burada konu açmıştım kanalları sanırım mnoteye atmıştım o zaman. Konu açınca videoların hepsini gizlemişti. Ama sonradan yine aynısını yaptı. Onun yüzünden kapanan kanallarımın parasını alamamıştım. Artık kimse o tekrar kulaklarını çınlatıyorum [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Münferit olaylar olmuştur. Sonuçta üç dört CMS panel vardı sistemde. Bizzat yönettiğim panellerde kanalları hemen hemen her gün kontrol ederdim ben.

Ayrıca ödeme panelini yazarken bir iki kanala rastlayıp sistemden attırtmışlığım var.

Şu an bu konuda ne yapıyorlar bilemem ama çok da düşünmüyorum açıkçası :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serkan hocam hoşgeldiniz. İzniniz olursa bende bir soru sorayım. 2 kanalım var youtube da, 1. kanalımın para kazanması açık. 2. Kanalımın ise şartları dün sağlandı ve onaya gitti. . Para kazanması kapalı yani onayda olan kanalımın e-mail desteği açık. Mail atsam kanalımı bir an önce inceler misiniz diye rica etsem ilgilenme şansları var mı acaba? Ya da para kazanması açık kanalımdan yazsam diğer kanalımda incelemede ilgilenir misiniz rica etsem diye ilgilenirler mi acaba? Teşekkürler şimdiden hocam fikirlerin için.

Merhaba , hoşgeldiniz.
Çok temel bir soruyla başlayacağım , partner nedir ne işe yarar ? Gereklimidir faydası nedir ? (Forumda biraz aradım cevap bulamadım konulara fransız kalıyorum)

Hoşgeldiniz Serkan Hocam. İzniniz olursa bende bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Youtube da 2 kanalım var. 1. kanalımın Para Kazanması açık. . 2 Kanalım ise daha dün itibari ile 4000 saati doldurdu. 1400 de abonem var. Kanalımda özgün. Para Kazanması Kapalı olan kanalımda e-mail desteği Açık. Acaba mail adtsam yardımcı olurlar mı? Ya da Para Kazanması Açık olan kanalımdan mail atsam Diğer kanalımdan bahsedip rica etsem acma ihtimalleri var mı acaba? Fikriniz için şimdiden cok tesekkur ederim.

Hoşgeldiniz :) benimde yazacaklarım var ama sizden ziyade yönetime :) sizin gibi konulara hakim, değerli birinin bu konu başlığının sabitlenmesi :) en azından paylaşılan bilgiler herkes için faydalı olacaktır.

Serkan hocam hoşgeldiniz. İzniniz olursa bende bir soru sorayım. 2 kanalım var youtube da, 1. kanalımın para kazanması açık. 2. Kanalımın ise şartları dün sağlandı ve onaya gitti. . Para kazanması kapalı yani onayda olan kanalımın e-mail desteği açık. Mail atsam kanalımı bir an önce inceler misiniz diye rica etsem ilgilenme şansları var mı acaba? Ya da para kazanması açık kanalımdan yazsam diğer kanalımda incelemede ilgilenir misiniz rica etsem diye ilgilenirler mi acaba? Teşekkürler şimdiden hocam fikirlerin için.

Hoşbulduk. YouTube ya da Adsense sistemindekilerin kimseye kıyak geçmek ya da ekstra yardımcı olmak gibi bir lüksü yok. Sistemle entegre oldukları için gerçek kişi önüne gelene kadar tüm dünyadaki kanalları aşması gerek :)

-----
Merhaba , hoşgeldiniz.
Çok temel bir soruyla başlayacağım , partner nedir ne işe yarar ? Gereklimidir faydası nedir ? (Forumda biraz aradım cevap bulamadım konulara fransız kalıyorum)

[MENTION=78390]the1mmortal[/MENTION]
Hoşbulduk. Aslında bu yanlış bir terim :) Partnerin ülkemizde kullanımı çok acayip yerlere gidiyor.

YouTube tarafından yetkilendirilmiş şirketler (YTTŞ - MCN) (yani partner dedikleriniz) YouTube özelinde bulunan ve standart kullanıcıların içerik yönetim panelinden farklı bir panel kullanabilen şirketlerdir. En temel ayrım budur.

İkinci ve büyük farkı olan özellikleri ise, YouTube ile sözleşme imzalamış ve İçerik koruma, Kaldırma, Gözden geçirme, telif hakları konusunda eğitim alması ve belirli düzeyde kişi çalıştırması (bu kişiler de eğitim almalıdır) mecburi firmalardır. YouTube kullanıcısı hata yaparsa kanal kapanır, ama MCN hata yaparsa bütün sistemi kapanır ve alt kanallar da dahil olmak üzere ödeme alamaz. Dolayısıyla direkt batış.

Sahte telif vb durumlarında yaptıkları işlerin tamamından bu firmalar sorumludur. Hatalı işlem yaparlarsa cezai yaptırım görebilirler.

YouTube kanalına göre ekstra avantajları ise, Yekün CPM oranları sayesinde bağladıkları her kanal için kazanım arttırımını otomatik olarak sağlayabilmeleri. Yani 1 milyon aboneli kanalın CPM'indeki artış çok küçük bir oranla olsa bile MCN genelindeki kanalların da gelirini arttırabilir. Tersi de geçerlidir. Ama bu algoritmanın çalıştığını bir ya da iki kanalda gördüm.

En özet haliyle. MCN şirketleri çok fazla kanalı bünyesinde barındıran ve belirli şartları yerine getirmekle YouTube'a karşı yükümlü şirketlerdir.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Serkan Hocam aradan 1 yıl geçmiş ama bende hoşgeldin diyeyim size . Benim sorum ise, 3 aylık bir çocuk kanalım var 1600 aboneli pk açık. 200 TL dolmadığı için adsense den para çekemedik henüz. önerilme yok şu an kanalda. Google ads reklamları ile bu sayılara ulaştım. pk açıldıktan sonra FSF ye başvurmuştum , bugün kabul maili geldi. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz diye. Girmem de fayda olur mu acaba ? Kanalımın büyümesine etkisi olur mu? Yoksa sadece komisyon mu vermiş olurum. Ve sistemden çıkmak istersem eğer videolarıma telif atarlar mı ? başka formlarda böyle şikayetler okumuştum. Bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim

illa serkan olması zorunlu değil konu hakkında yardım edebilecek varmı ? fsf ye gireyim mi tavsiyeniz ne olur

Hocam hoşgeldiniz bir soruda benden olsun .ben 2013_ 2015 yılları arasında spam yaparak başladım sonra çocuklar büyüyünce zaman bulamadım bıraktım.. haliyle çok fazla değişiklikler oldu ..o dönemde beş adsense açtım hepsi onaylı ve ödeme almış adsenseler ..bunlara bağlı kanallarım çoğu telif yüzünden kapandı esas soru şu özgün bir kanalı bu adsenselerin birine baglasam sıkıntı olurmu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri