Hoşgeldiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hoşgeldiniz
Hoşbulduk
hocam bir sorum olacak 200k aboneli kanalım mevcut daha ilk başlardayken sahte tıklanmadan adsense kapandı ve kanalın para kazanması gitti daha sonra içerisindeki videolarla denemeler yapıyordum ki patladı izlenimler derken 200 k ya ulaştı şimdi demem odurki mail attım çözüm vermediler aboneler organiktir adsense yada kanalın para kazanmasını normale çevirebilecek bu konuda destek verebilecek biri varmı ekibinizden yetkililere mail ile bu işin çözüleeğini düşünüyorum. paartnerinizden görüşme sağlayabilirsek güzel olur
Münferit olaylar olmuştur. Sonuçta üç dört CMS panel vardı sistemde. Bizzat yönettiğim panellerde kanalları hemen hemen her gün kontrol ederdim ben.Bir ara sizin partnerde kimse artık hem spam çalışıyor hem flag atıyordu [emoji4] o zamanlar baya olay olmuştu fatih diye biri vardı biz spam almıyoruz bu konuda hassasız falan diyordu. kanıtlarla dönmüştüm ona ama nafile. Burada konu açmıştım kanalları sanırım mnoteye atmıştım o zaman. Konu açınca videoların hepsini gizlemişti. Ama sonradan yine aynısını yaptı. Onun yüzünden kapanan kanallarımın parasını alamamıştım. Artık kimse o tekrar kulaklarını çınlatıyorum [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Serkan hocam hoşgeldiniz. İzniniz olursa bende bir soru sorayım. 2 kanalım var youtube da, 1. kanalımın para kazanması açık. 2. Kanalımın ise şartları dün sağlandı ve onaya gitti. . Para kazanması kapalı yani onayda olan kanalımın e-mail desteği açık. Mail atsam kanalımı bir an önce inceler misiniz diye rica etsem ilgilenme şansları var mı acaba? Ya da para kazanması açık kanalımdan yazsam diğer kanalımda incelemede ilgilenir misiniz rica etsem diye ilgilenirler mi acaba? Teşekkürler şimdiden hocam fikirlerin için.
Merhaba , hoşgeldiniz.
Çok temel bir soruyla başlayacağım , partner nedir ne işe yarar ? Gereklimidir faydası nedir ? (Forumda biraz aradım cevap bulamadım konulara fransız kalıyorum)
Adam 1 senedir girmemiş foruma neredeyse![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.