Aramızda avukat yada iş kanundan anlayan birileri varsa bi bakabilir mi lütfen

NeedMoney

Kayıtlı Üye
Arkadaslar ben 3aydir bi fabrikada muhendis olarak calisiyorum en buyuk sikintim ise girerken is sozlesmesi yapdilar daha dogrusu fabrika kimseye yapmamis bu yuzden hangi konuda ne kadar hakkim var bilmiyorum bir ikincisi ben arge departmani icin anlaştım bu günlerde kalite departmanina gecirecekler bu tek tarafli fesih icin yeterlimidir bi ucuncusu ayin 1 ile 10 arasinda asgari ucret bankaya yatiyor kalanida 15 ile 20 si arasi baska bi hesaptan yine bankaya yatiyor ayrica puantaj hesabi icinde goz okutmada kaydim felan yok bunlar tek tarafli fesih icin yeter mi yetmezse kac gun onceden bildirmem gerekir ve son olarak isten cikarsam yada cikartilirsam neyden ne kadar hakkim var bi is sozlesmem olmadigi icin hicbir hakkimi bilmiyorum aydınlatirsaniz sevinirim tesekkurler

Arkadaslar ben 3aydir bi fabrikada muhendis olarak calisiyorum en buyuk sikintim ise girerken is sozlesmesi yapdilar daha dogrusu fabrika kimseye yapmamis bu yuzden hangi konuda ne kadar hakkim var bilmiyorum bir ikincisi ben arge departmani icin anlaştım bu günlerde kalite departmanina gecirecekler bu tek tarafli fesih icin yeterlimidir bi ucuncusu ayin 1 ile 10 arasinda asgari ucret bankaya yatiyor kalanida 15 ile 20 si arasi baska bi hesaptan yine bankaya yatiyor ayrica puantaj hesabi icinde goz okutmada kaydim felan yok bunlar tek tarafli fesih icin yeter mi yetmezse kac gun onceden bildirmem gerekir ve son olarak isten cikarsam yada cikartilirsam neyden ne kadar hakkim var bi is sozlesmem olmadigi icin hicbir hakkimi bilmiyorum aydınlatirsaniz sevinirim tesekkurler

simdi is sözlesmesi var mi yok mu? :confused:

[MENTION=10652]efsane[/MENTION]66 hayır iş sözleşmesi yapmadık bi pazartesi başla denildi başladım başlayalı hiçbir kağıda belgeye imza atmadım sadece sigorta için evrak teslim ettim sigortam var onu kontrol ettim yatırıyorlar ama iş sözleşmem yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri