Aramızda bisikletçi var mı ? 3000 Tl Bütçe Şehir Bisikleti

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar gerekli forumlara konu açıyorum ama buraya da sorayım dedim. Bu forumda daha samimi yorumlar bulabileceğim umuduyla buraya açıyorum. Bu forum diğer forumlardan çok farklı çünkü ) Bu işten anlayan 1-2 kişi çıksa bana yeter de artar bile.
Bütçem 3000 Tl.

Öncelikle yaşım 20 boyum 1.82. Bacak boyum tam ölçümünü bilmesem de topuktan kalçaya kadar 80-85 arası çıktı.

Kullanım amacım şehirde kullanacağım asfaltta genelde çok hızlı sürmek istiyorum yol bisikleti kadar olmasa da şehir bisikletinden alabileceğim hız olarak en yüksek verimi almak istiyorum. Beni 500-600 kilometrelik turlarda taşıyacak bir bisiklet de lazım. Öyle çok fazla çanta bavul falan koymam bisiklete elimden geldiğince hafif bir yükle çıkarım yola.

Şuan arkadaşlar beni en çok etkileyen bisiklet specialized sirrus elite 2014 (2500 Tl)
Gerek hıza dayalı geometrisi gerekse görünüşü ve güzelliği beni kendine hayran bıraktı. Kadrosunu da çok övüyorlar.
Sirrus Elite 2014

Diğer bir tercihim herkesin çok övdüğü bir model Trek Fx 7.4 (2750 Tl)
Bu bisiklet hakkında ne bileyim bana soğuk geldi ama öneren gerçekten çok fazla kişi var. Özellikle bu bisiklet ile tur yapanlar bir hayli fazla. Bu da beni etkiledi diyebilirim. Solda ki menüden bakabilirsiniz.
Trek - Turkey

Bu arada Konu Dışı tekrardan ana sayfadan kaldırılmış. Neyse şansımızı denemiş olduk.

Trek Fx 7.4 daha iyi görünüyor, fakat bendede 18 vites 26 cant salcano var modelini hatırlamıyorum görüntü olarak pek fark göremiyorum fren diskleri hariç, benim aklımda rus yapımı bir elektrikli bisiklet var markası aklımda değil manuel olarak hafif görüntü olarak yarıs motorlarına benziyor 160 km hıza çıkabiliyor ayrı sürüş modları var dijital ibre var pcden yarın atarım linkini, sonuç olarak bisiklete binmeyi severim fakat tercihim dağ bisikletinden yanadır benim, atraksiyonlu oluyor dengede kalmak yokuş çıkmak büyük taşları dengede geçmek ve ormanın doğal parkurunu aşmak yaşam sevincimi ikiye katlıyor. :)

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Trek Fx 7.4 daha iyi görünüyor, fakat bendede 18 vites 26 cant salcano var modelini hatırlamıyorum görüntü olarak pek fark göremiyorum fren diskleri hariç, benim aklımda rus yapımı bir elektrikli bisiklet var markası aklımda değil manuel olarak hafif görüntü olarak yarıs motorlarına benziyor 160 km hıza çıkabiliyor ayrı sürüş modları var dijital ibre var pcden yarın atarım linkini, sonuç olarak bisiklete binmeyi severim fakat tercihim dağ bisikletinden yanadır benim, atraksiyonlu oluyor dengede kalmak yokuş çıkmak büyük taşları dengede geçmek ve ormanın doğal parkurunu aşmak yaşam sevincimi ikiye katlıyor. :)

Bizim zevklerimiz baya farklı bende hızı severim hafif narin bir bisiklet olacak arabalarla yarışacaksın. Trek den çok specializedi tercih edeceğim gibi görüntüsü kendini bana hayran bıraktı diyebilirim ayrıca tam bir hız canavarı düz yolda 55 60 km yaptığını iddia edenlere rastladım )

Tapatalk

60 km için ya güzel bir eğim olmalı yada çok sağlam bir bacak kası ve performansını sabit tutacak sağlam bir yüreğin olmalı. :)

60 km için ya güzel bir eğim olmalı yada çok sağlam bir bacak kası ve performansını sabit tutacak sağlam bir yüreğin olmalı. :)

Abi normal bir bisikletle yapılır ya 60 km dediğin nedir. Ben 400 liralık ng 650 ile 47 km yaptığımı biliyorum. Aşağı doğru %3-4 eğimle rahat 60 i bile görür bir Specialized Sirrus. Neyse yarın bisikleti alacağım o zaman sana kanıtlamaya çalışırım :)))

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden,bi tanıtım videosu birde 60 km ibreyi görmek istiyorum sürerken nasıl çekicen oda ayrı merak konusu. :D

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden,bi tanıtım videosu birde 60 km ibreyi görmek istiyorum sürerken nasıl çekicen oda ayrı merak konusu. :D

:))) O biraz zor olabilir ya ) Aksesuarlara daha vakit var. Artık ben sana maksimum hızımı söylerim. İleride senin için bir video çekeriz ) Şöyle yokuş aşşağı 80-90 km :)

Hocam bisiklette belli başlı markalar vardır trek, whistle gibi markalar senin bütçene göre. Ama sana tavsiyem 3000lik bütçeyi 2800e bisiklet alıp harcama. 500-600 kmlik bir turda sana çok malzeme gerekecek bunlarıda hesaba kat derim. Kron XC 4000 tavsiyemdir bu bisikletle 7 ülke gezmiş adam tanıyorum Gürkan Genç :) Araştır yazılarını oku derim.

Hocam ben degil de psikopat bir arkadasim var bu bisiklet konusunda. Ama o genelde toplama yapiyor, kadro, maşa, diger parcalari falan hep ayri aliyor. En son internetten almanyadaki bir elemandan ikinci el bi ön maşa aldigini soylemisti 700 liraya. Ona bir sorayim dur fazla acele etme :)

Bugün İstanbul'a gitcem herhalde. Böyle internetten alınmıyor ya.

Yeni düşündüğüm model bu :)
İstanbul'da yokmuş. 2 haftaya gelecek sanırsam o zaman gideceğim )

STRADA 1000 SPEED - KTM Bisiklet Trkiye
Orjinal sitesi/(DEtaylı)
Road - KTM BIKE INDUSTRIES
DSC01349-1024x682.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri