Aramızda Eyt li Arkadaşlarımız varmı ?

tuncay1979

Kayıtlı Üye
Merhabalar Ytpara ailesinde benim gibi eyt li arkadaşlarımız varmı acaba. Son zamanlarda bende bir eytli olarak çok umutlandım hep umutlu haberler sosyal medyada tv kanallarında yayınlanınca. Ben 95 sıgorta girişliyim primde ödenmiş. Şu anda prim günlerim dolu yasa cıkarsa hemen emeklı olacağım sanıyordum ama 95 yılında 16 yasında olduğum ıcın yasa girse bile 18 yasından gün alınca sayılıyormus yani eğer yasa cıkarsa 2 senem daha var yok cıkmaz ise Allah ömür verirse 15 sene sonra emekli olacağım. Emekli olunca hep tekrar yotubeye başlarım dıyordum çünkü hem ağır yorucu işde çalıs hem iş cıkısı evde yt ile uraş ıkısı bir arada gitmiyor bu yaşda. Forumdakı Eyt li arkadaslar siz ne düşünüyorsunuz bu yasa cıkarmı?

Eyt'yi bilemem de youtubede sürekli kendinizi güncel tutmaz iseniz emeklilik dönemi youtube sizi daha da yorar ve üzer

Eyt'yi bilemem de youtubede sürekli kendinizi güncel tutmaz iseniz emeklilik dönemi youtube sizi daha da yorar ve üzer
Youtube ile uraşmayalı rahat 2 yıl olmustur Bazen kanal falan açabılıyormuyum diye kendımı test edıyorum Bazende video falan yapıyorum ama bir sefer ara verdım çok soğumustum belkı ondan dolayı olabılır daha da dikiş tutmadı bende youtube Emekli olmak nasıp olursa boş zaman olacağı için bişeyler yapmaya urasırım İnşallah Eyt çıkarda emekli oluruz Gençlere yeni iş ımkanları açılır

Youtube ile uraşmayalı rahat 2 yıl olmustur Bazen kanal falan açabılıyormuyum diye kendımı test edıyorum Bazende video falan yapıyorum ama bir sefer ara verdım çok soğumustum belkı ondan dolayı olabılır daha da dikiş tutmadı bende youtube Emekli olmak nasıp olursa boş zaman olacağı için bişeyler yapmaya urasırım İnşallah Eyt çıkarda emekli oluruz Gençlere yeni iş ımkanları açılır
Anladım hocam artık kanal açma diye bir şey kalmadı, kanal satın alma ya da üretme diye tabirler var :/ eskisi gibi değil hiç bir şey. Derin bi araştırma yaparak güncellemelisiniz bilgilerinizi, bol kazançlar olsun her platformda.

Anladım hocam artık kanal açma diye bir şey kalmadı, kanal satın alma ya da üretme diye tabirler var :/ eskisi gibi değil hiç bir şey. Derin bi araştırma yaparak güncellemelisiniz bilgilerinizi, bol kazançlar olsun her platformda.
Teşekkür ederim İnşallah sizinde kazancınız bol olsun kardeşim

Benim bilader bekliyor hocam hakkınızda hayırlısı inşallah.

Eyt fb sayfasini yonetiyorum mesajlarda ne zor durumda olan insanlar goruyorum emeklilik tum eytlilerin hakkidir. Sirf roportaj kanallarimda eytyi savundum diye tehdit edildim hedef gosterildim 1 milyonluk facebook gruplarinda paylasimlarimin ekran goruntulerini alip cimere bimere habire sikayet attilar tehdit mesajlari attilar.. Edirneden karsa jupiterden marsa ciksin artik bu yasa :) EYT li degilim ailemde de yok

Rapora göre, emeklilikte yaşa takılan 5 milyon 400 bin kişinin emekli olmasının yıllık maliyeti 103 milyar TL, 750 bin kişinin emekli olması halinde ise yıllık maliyet 14 milyar TL civarında oluşuyor.
Devlet her yıl aradaki fark 89 milyar Tl'yi vermek istemiyor. Akp ile çıkması imkansız gibi bişe, Hükümet değişirse belki çıkar.

Rapora göre, emeklilikte yaşa takılan 5 milyon 400 bin kişinin emekli olmasının yıllık maliyeti 103 milyar TL, 750 bin kişinin emekli olması halinde ise yıllık maliyet 14 milyar TL civarında oluşuyor.
Devlet her yıl aradaki fark 89 milyar Tl'yi vermek istemiyor. Akp ile çıkması imkansız gibi bişe, Hükümet değişirse belki çıkar.

Seçim zamanı yaklaşsın diyecekleri şey o zaman elimizde bütçe yoktu şimdi bütçemiz var hayırlı olsun dicekler.

Sayın Cumhurbaşkanı eyt için işiği yaktı Eyt liler çok umutlandı Artık geri vites olursa seçimde buyuk oy kaybı yasayabılırler

---------- Spam Engelliyici 06:04 ---------- Önceki Mesaj 06:04 ----------

Seçim zamanı yaklaşsın diyecekleri şey o zaman elimizde bütçe yoktu şimdi bütçemiz var hayırlı olsun dicekler.
Bencede

---------- Spam Engelliyici 06:05 ---------- Önceki Mesaj 06:04 ----------

Eyt fb sayfasini yonetiyorum mesajlarda ne zor durumda olan insanlar goruyorum emeklilik tum eytlilerin hakkidir. Sirf roportaj kanallarimda eytyi savundum diye tehdit edildim hedef gosterildim 1 milyonluk facebook gruplarinda paylasimlarimin ekran goruntulerini alip cimere bimere habire sikayet attilar tehdit mesajlari attilar.. Edirneden karsa jupiterden marsa ciksin artik bu yasa :) EYT li degilim ailemde de yok
Ben butun eyt sayfalarını gruplarını takıp edıyorum eğer özelden atarsanız sizin sayfayıda takıp ederım

---------- Spam Engelliyici 06:05 ---------- Önceki Mesaj 06:05 ----------

Benim bilader bekliyor hocam hakkınızda hayırlısı inşallah.
İnşallah kardeşim

Sayın Cumhurbaşkanı eyt için işiği yaktı Eyt liler çok umutlandı Artık geri vites olursa seçimde buyuk oy kaybı yasayabılırler

---------- Spam Engelliyici 06:04 ---------- Önceki Mesaj 06:04 ----------

Bencede

---------- Spam Engelliyici 06:05 ---------- Önceki Mesaj 06:04 ----------

Ben butun eyt sayfalarını gruplarını takıp edıyorum eğer özelden atarsanız sizin sayfayıda takıp ederım

---------- Spam Engelliyici 06:05 ---------- Önceki Mesaj 06:05 ----------

İnşallah kardeşim

Hakarete kufure varan agir elestiri yapiyorim bazen hocam afise olmasam daha iyi 😀

Malum ekonomimizde böyle bir şeyin söz konusu bile olamaz. Bende isterim EYT'lilerin bu mağduriyetinin giderilmesini fakat dediğim gibi, günümüz Türkiye'sinde böyle bir şeyin gerçekleşmesi çok gülünç. Kaldı ki milyonlarca üniversite mezunu işsiz de var. Bu kadar sorun ve sıkıntı içerisinde EYT'lilere ne zaman sıra gelir bilemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

eyt liler hakkını istiyor çalışmış prim gününü fazlasıyla doldurmuş ; işe başlanıldığında 25 yıl ve bu kadar gün çalış emekli ol denmiş ; ama çalışmaya başlandıktan yıllar sonra kanun çıkartılıp geriye doğru işlendi.
bende eyt liyim 13 aydır emekliliğim tamam ortalama 3 k olsa maaş 13*3 =39 k yapar ben bu hakkımı helal eder miyim ? elimden alıp vermeyenlere! şuan çıkarsa hemen emekliyim ama çıkmaz ise 9 yıl daha beklemem lazım . hakkımızdan hayırlısı inşallah biran önce çıkar , bunun mazereti olamaz bütçe yok diye v.s ödediğim okadar prim var , bütçe yok densin şuan çalışan veya emekli olmuşların bir ay maaşı verilmese ne olur sadece bir ay diyorum ama eyt liler 10-15 yıl alamayacak bu hak ve adalet değildir.

eyt liler hakkını istiyor çalışmış prim gününü fazlasıyla doldurmuş ; işe başlanıldığında 25 yıl ve bu kadar gün çalış emekli ol denmiş ; ama çalışmaya başlandıktan yıllar sonra kanun çıkartılıp geriye doğru işlendi.
bende eyt liyim 13 aydır emekliliğim tamam ortalama 3 k olsa maaş 13*3 =39 k yapar ben bu hakkımı helal eder miyim ? elimden alıp vermeyenlere! şuan çıkarsa hemen emekliyim ama çıkmaz ise 9 yıl daha beklemem lazım . hakkımızdan hayırlısı inşallah biran önce çıkar , bunun mazereti olamaz bütçe yok diye v.s ödediğim okadar prim var , bütçe yok densin şuan çalışan veya emekli olmuşların bir ay maaşı verilmese ne olur sadece bir ay diyorum ama eyt liler 10-15 yıl alamayacak bu hak ve adalet değildir.
Hocam eyt lilerin gücü ortada eyt liler artık çok umutlandı Eyt nin artık bu zamandan sonra cıkmaması zor gıbı Fakat yasa tam anlamıyla nasıl olacak onu bir görmek lazım 3 secenek dıyerek algımı olusturmaya çalısıyorlar Onu anlayamadım

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 19:48 ----------

Malum ekonomimizde böyle bir şeyin söz konusu bile olamaz. Bende isterim EYT'lilerin bu mağduriyetinin giderilmesini fakat dediğim gibi, günümüz Türkiye'sinde böyle bir şeyin gerçekleşmesi çok gülünç. Kaldı ki milyonlarca üniversite mezunu işsiz de var. Bu kadar sorun ve sıkıntı içerisinde EYT'lilere ne zaman sıra gelir bilemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Eyt liler 10 bin gün prim yatarında var 8 bin gunde yatıran var 30 sene çalısan var Bu ınsanların emekli olması size neden gulunc geldi hocam Hem gecmıse donuk işletılen bir kanun maç ortasında kural değişti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri