basliktaki gibi arkadaslar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olum vakasi var hocam dalga gecmeyleimAbi onların kazandığı para onlara yeterki![]()
@frnvr
nickli kuzenimin erkek kardesi gecirdigi trafik kazasi sonucu sizlere omur konu bu biraz soru soracam
http://www.ytpara.com/member.php?u=13778
sadece araba sigortasindan kac tl tazminat alinir olen kisi icinadlet lisesi bitirdim bu sene avukat yanında staj yaptım
Olay özel degilse yazabilirsin fakat özel ise yardım alacagın hukuk forumları cok var.Google amcada arastırabilirsin.basliktaki gibi arkadaslar
sadece araba sigortasindan kac tl tazminat alinir olen kisi icin
sadece araba sigortasindan kac tl tazminat alinir olen kisi icin
ben 18 yasindayim kuzenimin kaninin yerde kalmasini istemiyorum soracagim birkac soru var elimden geleni yapacagima and icerim burda eger sorun olmayacaksa skype werebilimrisin konusalimbunun boyutu farklı hocam bu hukuki bir olay ve bu alanda uzmanlaşmış ender insanlar vardır.. bunun cevabını veremez ama bu konuda az çok fikrim var ve çok ciddi ve yüksek miktarlarda para alabilirsin eğer yardımcı olmamı istersen sana bu konuda uzmanlaşmış bir avukatı tavsiye edebilirim.. özellikle bu tür olaylarla ilgileniyor..
gunceldir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.