Arbitraj Botu - Bitcoin ve Altcoin Çapraz Kur Arbitraj Programı

bedaze

Kayıtlı Üye
Web sitesi
mediaboxfree.com
Bot sağlıklı çalışmadığı için devredışı bırakıldı. konu silinebilir.

Son düzenleme:
botun fiyatı varmı yada bu alım satımlarda size bi pay gönderiyormu sonucta bu bot hesabımıza tanımlamış olduğumuz bir bot olacak yarın bu bot hesabımızdaki coinleri başka bi hesaba gönderirse ne olacak

botun fiyatı varmı yada bu alım satımlarda size bi pay gönderiyormu sonucta bu bot hesabımıza tanımlamış olduğumuz bir bot olacak yarın bu bot hesabımızdaki coinleri başka bi hesaba gönderirse ne olacak

Bot binance borsasında çalışıyor bota binance api kodunu giriyorsunuz ve api oluştururken sadece işlem yapma yetkisi veriyorsunuz para çekmeyi devre dışı bırakıyorsunuz. Bu sayede sizin hesabınızdan kesinlikle para giriş çıkışı yapamıyor.

Detaylar için : arbitraj botu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz : demiştim bakma fırsatınız olmadı sanırım.

---------- Spam Engelliyici 22:13 ---------- Önceki Mesaj 22:12 ----------

bu tur botlari kullanmayin arkadaslar.

Tamam temkinli olmak güzel bişeydir de Neye dayanarak söylediniz bunu çok merak ettim .

Son düzenleme:
Bot binance borsasında çalışıyor bota binance api kodunu giriyorsunuz ve api oluştururken sadece işlem yapma yetkisi veriyorsunuz para çekmeyi devre dışı bırakıyorsunuz. Bu sayede sizin hesabınızdan kesinlikle para giriş çıkışı yapamıyor.

Detaylar için : Detaylı Bilgi için: Medium Tanıtım Sayfamıza Bakabilirsiniz. demiştim bakma fırsatınız olmadı sanırım.

---------- Spam Engelliyici 22:13 ---------- Önceki Mesaj 22:12 ----------

Tamam temkinli olmak güzel bişeydir de Neye dayanarak söylediniz bunu çok merak ettim .

binance uzerinde binlerce kisinin kullandigi bir bot hacklendi ve, hackerlerin belirledigi koin alinip pump yapildi. 1 koinin degeri 92 btc cikartildi.

binance uzerinde binlerce kisinin kullandigi bir bot hacklendi ve, hackerlerin belirledigi koin alinip pump yapildi. 1 koinin degeri 92 btc cikartildi.

evet böyle bir olay olmuştu ama yinede bu sektörde vazgeçilmezimiz neredeyse binance dijital ortamda iş yapıyoruz çeşitli olumsuz örnekler var bu herkesin başına gelecek diye bir kaide yok tabi tedbirli olmakta fayda var herkes kendi tedbirini alarak girecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri