arifcan Adlı Üyeden Şikayetçiyim

crazykanka61

Kayıtlı Üye
[MENTION=74496]arifcan[/MENTION] adlı üyeden şikayetçiyim https://www.ytpara.com/konu-disi/129175-ivr-kazanc-taktigi-ilk-3-kisiye-indirimli.html bu konuda satışı yapılan ivr sistemine 200 tl ödeme yaptım.Aldıktan sonra basit olmasına rağmen sistem hoşuma gitti arkadaş kazanç garantiside yoktu.Sistemi aldım.

Satın aldım uyguladım.Adwords ''Hesabınız askıya alındı - Hesabınız sistemleri atlatma politikasını ihlal etti.Diye hata aldım arkadaşa yazdım.Bana dediği ip adresi mac adresi değiştir.Ben bunları zaten hep değiştiriyordum.

Sonra başka adwords hesabı açtım.Bu sefer sıkıntı olmadı.Birşeyler kazandım.

3.kez adwords hesabı açtığımda 'Hesabınız askıya alındı - Hesabınız sistemleri atlatma politikasını ihlal etti'' tekrar bu hatayı aldım.Bana yine ip falan dedi ben ip değiştiriyordum.

4.kez adwords hesabı açtığımda Kötü amaçlı veya istenmeyen yazılımlar.Hatasını aldım arkadaşa yazdığımda güncelleme olmuş olabilir dedi.Bu hata güncelleme alakası yoktu.Bu hata yıllardır olan bir hatadır.

Bu süre bu arkadaş sabırlı şekilde konuştum.Arkadaşa dedim ki diğer kazananlar arkadaşlardan yardım isteyeceğim bana dediği işte isimleri vermek istemiyorlar.Sonra buna sen kazanıyormusun şuanda bana dediği pc yanımda yok iş yapmıyorum dedi.

Bu işi yapıp adwords anlayanlar arkadaşlar sesleniyorum.Aldığım hatalar ortada bana verdiği sistem doğru gitmeyen hatalar aldığım ve en son yine farklı bir hata aldığım bir sistem bana 200 tl para harcattı 1-2 kez param içerde kaldı.

Sırf para kazanmak için bana sattığı tarihten itibaren kendi kazanmadığı çok sıkıntılı bir sistemi bana sattı.Kazanç garantisi yoktu evet ama sistemi çalışmıyor arkadaşın ve %90 sorunlu bir sistemi bana sattı yani bir nevi beni kazıkladı.Sistemi alalı 33 gün oldu almadığım olmadık sorun kalmadı başıma gelen verdiği cevaplar [MENTION=47295]Sikayet[/MENTION] bu arkadaşın forum banlanmasını istiyorum.Lütfen gereğini yapın ki insanlar enayi yerine koymak ne demek görsün
[MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION]

İlk olarak şunu belirtmeliyim ki; (satış konumda da belirttiğim gibi) Tıpkı siz, benim size verdiğim bilgileri bana iade edemeyeceğiniz gibi ben de size verdiğiniz ücreti iade etmeyeceğim. Bunu satış konumda da, satış sırasında da belirttim.

Aynı zamanda satış sırasında üstüne basa basa belirttiğim başka bir şey daha vardı; "Google'dir bu. Hiç bir şekilde garanti veremem. Tek bir güncelleme ile tüm taktik çöp olabilir." Ayrıca konumda da belirtmiştim "İVR şans işidir. Kazanç garantisi vermiyorum."

Adwords konusuna gelirsek; Hesaplarınızın kapanması konusunda ben size ne yapabilirim tavsiye vermekten başka? "İkinci açtığım hesaptan bir şeyler kazandım" diyorsunuz. Demekki o hesabı doğru şekilde açmışsınız ve doğru şekilde kullanmışsınız. Diğer hesapları da bu şekilde açıp kullansaydınız sorun yaşamayacaktınız.
Adwords, "Zararlı yazılım" hatası veriyor diyorsunuz. Daha önce kullandığımız sitelerde bu şekilde hata vermiyordu. Tıpkı sizin ikinci açtığınız hesapta da vermediği gibi.
Peki bu ne demek oluyor?
Adwords bir güncelleme getirmiş olabilir.
Peki ben size en başta ne söyledim?
Google'dir bu. Hiç bir şekilde garanti veremem.
Bu konuda taktiği satın alan diğer arkadaşlar ile beraber bulduğumuz bir çözümü size skype üzerinden anlattım. Anlattığım şeyin gayet anlaşılır ve detaylı olduğunu düşünüyorum. Peki siz benim bu anlattığım şeyi denediniz mi ? Ben size hiç bir garanti vermememe rağmen hâlâ aldığınız hataya karşılık bir çözüm yolu arıyorken siz neden benim size sunduğum çözümü uygulamadan bana "dolandırıcı" muamelesi yapiyorsunuz?

Diğer bir konu ise; taktiği satın alan arkadaşlar isimlerini kimseye vermemem doğrultusunda beni uyardılar. Konuya hiç bir yorum yapmamalarından da bunu anlayacaksınızdır. Bana bu şekilde gelen bir uyarı varken benim o kişilerin isimlerini sizinle paylaşmam sizce uygun olur mu? Cevabı size bırakıyorum.

Şu anlık söyleyeceklerim bu kadar. Konuyu açan arkadaş forumda tanınan ve eski bir üye. Sırf bu nedenle yaşananları sadece onun gözüyle incelememenizi istiyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çalışmayan bozuk bir sistemi sattın iade etmiyorum diye birşey yok.O boş yalan lafların arkasına sığınma.''Tek birşey istiyorum
bu taktiği 12 ekimde satın aldım.12 ekimden sonra bana adwords takır takır hesap açtığına dair bu hataları almadığına dair kanıt göster ikna olucam.O kadar iddalıysan sistemin de 12 ekimden sonra 1 aylık kazancını at buraya görelim.

Ben sana kazanç ilgili birşey yazmadım.Kazanmazdım olur biter sıkıntı kazanmamak değil.Sıkıntı taktiğin durumu.4 kez denememe rağmen
1.hata aldım.2.yaptım oldu.3.yaptım hata aldım.4 çok başka bir hata aldım.Ve devamlı yaptığım aynı şeydi.''YANİ YAPTIĞIN SİSTEMDE
KAZANMAK ŞANS İŞİ DEĞİL YAPTIĞIN TAKTİĞİN OLMASI ŞANS İŞİDİR.Her sorun olduğunda başka başka şey yazdın yok ip değişik yok mac adres
değişik.Son olarak güncelleme geldi dedin.Hep yalan konuştun.Ben senin 33 gündür uğraşıyorum yeter be.

Adwords hesaplarım kapanmıyor anlamıyormusun.Devamlı başka bir hata alıyorum.Yaptığın sistem google izin vermesi çok zor.2.hesap kazandım 1.hesap-3.hesap-4.hesap aynı şeyleri yaptım.Bana devamlı farklı farklı şeyler yazdın.Çünkü yaptığın sistem kesinlikle stabil
çalışma gibi durumu mevcut değil %90 çalışmama gibi bir durum söz konusudur.

TEK BİRŞEY İSTİYORUM ''12 EKİMDEN SONRA BU ARKADAŞ YADA SATTIĞI KİŞİLER ADWORDS TAKIR TAKIR EESAP AÇTIĞINA DAİR KANIT GÖSTERSİN
ŞİKAYET VAZGEÇİCEM.BU KADAR İDDALIYSA 12 EKİMDEN SONRA KAZANDIĞI KAZANÇLAR GÖSTERSİN.BU ARKADAŞ BU SİSTEMİN DEVAMLI HATA ALDIĞI
İÇİN SORUNLU OLDUĞU İÇİN DİĞER ARKADAŞLARIN SKYPE ADRESLERİİ VEREMEM İZİN VERMİYORLAR.KENDİSİNE SORDUM BANA KANITLA HATA ALMADIĞINI
YADA O KADAR ŞEYSEN KAZANDIĞINA DAİR BU İŞİ YAPTIĞIN DAİR BANA NE DEDİ PC YANIMDA YOK.ŞUANDA BU ARKADAŞ AMA SİTEDE BAŞKA ÜRÜN SATIYOR.

BENİM KIZDIĞIM ŞEY KENDİN YAPMADIĞI VE SATAYIM PARA GELSİN ÜYE NE YAPARSA YAPSIN BİR ŞEKİLDE İDARE EDERİM TAVRIDIR.ALDIĞIM SORUNLAR
ORTADA REKLAM DURUMU ONAYLANMADI HATASI YILLARDIR OLAN BİRŞEY DİĞER HESAP ASKIYA ALINDI ATLATMA POLİTİKASINI İHLAL ETTİ SATARKEN
BU GİBİ SORUNLARLA KARŞILACAĞIMI YAZMADI.BU HATA ARKADAŞIN ÇALIŞMA ŞEKLİNDE KARŞINIZA ÇIKABİLECEK BİR HATA VE BU HATA YÜZÜNDEN 25 TL
SIKINTIYA GİRİYOR ADWORDS MİKTAR VE UĞRAŞTIRIYOR.

Son kez yazıyorum.Arkadaştan 12 ekimden sonra bu hataları almadığına dair kendisinin yada başkalarının açtığı adwords kanıt olarak göstersin.Madem çalışma şeklini savunuyor 12 ekimden sonra ki kazançları göstersin.Bu arkadaşın çalışma sistemi kesinlikle sıkıntılıdır ve kendiside yapmamaktadır ve başkalarına bu bozuk sistemi satarak hem uğraştırıyor hem de sıkıntıya sokuyor.Yazdığım belli bunları kanıtlasın şikayet geri çekeceğim [MENTION=47295]Sikayet[/MENTION] yoksa forumdan doğal olarak banlanması gerekir.Eski üyeyim diye kimseden ayrıcalık beklemem ama 200 tl peşinde değilim benim sıkıntım enayi yerine konulmamak.Bu arkadaşın sistemi halen çalışmamasına rağmen o kadar güncelleme geldi vs diyor sallıyor hadi ona rağmen olsun diyelim.Konusu kitlemiyor madem sıkıntı da arkadaş neden konunu kitlemiyorsun yoksa biri pm atar yine satarım diye mi?

Herşey açık ortadır.Bu arkadaşın savunulacak hiç bir yanı yoktur.Bu arada eski üyeyim diye kimseye torpil geçilmesi zaten forumda modlar yapmaz böyle birşey demagojiye gerek yok.Cidden biraz utanma olur kendin yapmıyorsunbaşkalarına satıyorsun ve durmadan yalan konuşuyorsun arkadaş deki 200 tl yok anlarım durumunu özür dilersin olur biter.İnsanları aldatanlardan para için bıktım arkadaş 33 gündür kıvırıp kıvırıp duruyorsun ya açık açık yazdığın hiç birşey yok.200 tl değer mi ya

Ben açıklamamı yukarıda yaptım. Mod arkadaşlar eğer herhangi bir belge isterlerse paylaşabilirim.
Ayrıca çok gereksiz ve ağır ithamlarda bulunuyorsun. Ben oldukça saygılı ve kibar bir dille size yazmaya çalışıyorum ve aynı şeyi sizden de bekliyorum. Aksi halde sana daha fazla cevap vermeyeceğim ve modlar üyeliğimi durdurabilirler.

Bu arada evet üniversite için farklı bir şehirdeyim ve bilgisayarım yanımda değil. Bilgisayarımın yanımda olmaması forumda saat satmamı engelleyecek bir durum mu sence? Yazdıklarını rica ediyorum biraz düşünerek yaz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri