Arka arkaya 20den fazla telif?

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aynı yerden gece arka arkaya 20den fazla telif yemişim.
Şimdi kanala giriş yapamıyorum.
Gmail ve şifre doğru ama kanala giriş yapılmıyor. Gmaile dahi giriş yapılmıyor. Bu kanalı nasıl açabilirim?

00:48 te 2 videoya
00:55 te 8 videoya
01:33 te 13 videoya
01:45 te 11 videoya

telif tek taraftan yani bir kişiden gelmiş.
Sorun kanala hiçbir şekilde giriş yok. Şifre ve gmail kurtarma adımları dahi işlemiyor?!!!
Kanal sonunda spamdan ötürü komple kapatılış olabilirmi?
Ama bunun için herhangi bir mail gelmedi. Adsensi çöp olmaktan kurtarayım yeter açıkcası

Son düzenleme:
nasıl bir hata çıkıyor açıkca yazarsan yardımcı olalım.

20'den fazla telif dediğin nedir? bunu tek tek yiyemezsin. 3. teliften sonra kanal uçar çünkü. 20 telif bi kere de mi geldi, kaç kere de geldi bunu belirt.

biraz detay ver.

nasıl bir hata çıkıyor açıkca yazarsan yardımcı olalım.

20'den fazla telif dediğin nedir? bunu tek tek yiyemezsin. 3. teliften sonra kanal uçar çünkü. 20 telif bi kere de mi geldi, kaç kere de geldi bunu belirt.

biraz detay ver.

Sorun kanala hiçbir şekilde giriş yok. Şifre ve gmail kurtarma adımları dahi işlemiyor?!!!
Ama bunun için herhangi bir mail gelmedi. Adsensi çöp olmaktan kurtarayım yeter açıkcası

Son düzenleme:
sana hunharca davranmışlar dostum. üye girişi yapmadan kanalına bakmanı tavsiye ederim

Şifreyle giriş yapmaya çalıştığında verdiği hata nedir?

Arkadaşlar aynı yerden gece arka arkaya 20den fazla telif yemişim.
Şimdi kanala giriş yapamıyorum.
Gmail ve şifre doğru ama kanala giriş yapılmıyor. Gmaile dahi giriş yapılmıyor. Bu kanalı nasıl açabilirim?

Para kazanman kapanmadıysa adsensen zaten çöp olmaz. Bana arka arkaya 150 - 200 telif geldiği oluyor ama onu ya 1 yada 2 telif olarak sayıyor hemen girip kanalı siliyorum herhangi bir sorun olmuyor.

Youtube hesabına giremiyorsan ve eğer ki kanalına alt kanal bağlı değilse Google+ hesabından giriş yaparak hesabı kökten silmeyi deneyebilirsin

Telifi yollayan viacomdur büyük ihtimal. Çok pis davranıyor adamlar banada 22 tane geldi farklı videolara

52 telif yedim 2 parça halinde tuhaf olan 3 parça yapsa kanal kapanır ama yapmamış

An itibariyle sıralı telif yedim bende Allahtan para kazanma gitmeden kapatabildim Hesabı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri