Arkadaş Bu Yabancılar Ne Rahat İnsanlar Ya :D

arkadaş bu konuyu az önce cepten gördüm şimdi ara ara bulamadım. komik videolar bölümü olsaymış iyiymiş :)

neyse merak ettiğim bir olay var bu videoya nasıl kolay bir şekilde altyazı eklemiş ve senkronda en ufak kayma yok? ya çok uğraşarak yaptı yada başka yöntemi ne? bilenlerin paylaşması dileğiyle :)

Bizim abaza insanlarımız sayesinde kızların havası oluyor 1500. Kızlarla nasıl konuşacağını bilemeyen 10 tane ayı düşünün. Sokaktan geçen kızlara şşt yavrum saati kaç para hepsi senin mi gibi bir sürü insan yüzünden ülkemiz bu halde. Çoğu yerde de akşamları geceleri kızlar çok azınlıkta dışarı çıkarlar. Neden? Abazalar sağ olsun.

Adamlardaki coolluğa bakar mısınız? Ben bile evet derim şahsen :D

Abi benim şaştıgım o kadınları opme vıdeosunda sonlara dogru yaslı kadının yanındakı kıza ufak bır cumle soyluyor sonra yapısıyor dudaklar ama kızdan bır bagırma samar atma tersleme vs yok ne kadar rahat bır ulkedır ya hıc tanımadıgı bır ınsanı opuyor ...

Türkiyenin kültüründen dolayı bu kaynaklanıyor.Birde türk kızlarının kendini Kelly Brook,Megan Fox gibi sanmasından :D

Bence bukadar rahat olmamalı insan utanma duygusu iffetin temelidir.

"UTANMIYORSAN HERŞEYİ YAP"

Bence bukadar rahat olmamalı insan utanma duygusu iffetin temelidir.

"UTANMIYORSAN HERŞEYİ YAP"

Şaka Bir Yana Şahsen ben ulkemdeki kızların boyle olmasını kesınlıkle ıstemem .. Herkesin Kişisel Fikri Farklı Olabilir Fakat benimkisi bu yönde .d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri